Neeeeeeeeeee bukadar erkenmi sürekli seni arıyorum bildirimlerde acaba ne yazdın diye kuzum yaBenimde reglim geldi adı batasıca :)
Evet cnm ya sorma cok erken oldu 12. Günün aksami adet oldum..hiçbişe anlamadım valla bu istenNeeeeeeeeeee bukadar erkenmi sürekli seni arıyorum bildirimlerde acaba ne yazdın diye kuzum ya
Şaşkınım valla bende kuzum ya sizde sebeb varmiydi peki hamile kalmak icinEvet cnm ya sorma cok erken oldu 12. Günün aksami adet oldum..hiçbişe anlamadım valla bu isten
Femarayi kullanip catlatma ignesi oldugum gecen ay benim de 12.gunde geldi hakkimizda hayirlisi bu ay plan ne cnmEvet cnm ya sorma cok erken oldu 12. Günün aksami adet oldum..hiçbişe anlamadım valla bu isten
Niye böyle oldu kiBenimde reglim geldi adı batasıca :)
Yumurtama sonrası 14.gün gelmesi gerekiyo adet normalde..Evet cnm ya sorma cok erken oldu 12. Günün aksami adet oldum..hiçbişe anlamadım valla bu isten
Kan vereli kaç gün olmuştu? 2 güne gelmezse ver tabi canım degerin zaten 2 gibiydiKizlar benim aşılamadan sonra 15.gunum ve hala adet olmadim. Dun ve bugun azicik kahverengi lekelenme oldu. Ne gelen var ne giden. Agrim sizim da yok. Kesinlikle de kan degil, akinti gibi kahve lekelenme. Adetim gelmezse kan vereyim mi bir iki gun sonra?
Sikinti bende yumurta olmuyo ilacsizŞaşkınım valla bende kuzum ya sizde sebeb varmiydi peki hamile kalmak icin
Geçen kullandığımda 17. Gün adet oldum ama bu sefer 12.gunde..bu ay plan yok cnm free takilcaz :) sonraki ay başka dra gitmeyi düşünüyorum ya aşılama ya tüp bebek gorusucez drla artik nasıl uygunsaFemarayi kullanip catlatma ignesi oldugum gecen ay benim de 12.gunde geldi hakkimizda hayirlisi bu ay plan ne cnm
Evet öyle oluyodu zaten..ilk defa bu kadar erken adet oldum bende şaşırdım..Ya kontrolden igne olmadan once büyüyen yumurta vardı çatladı o yuzden erken geldi..başka bişey şuan aklıma gelmiyo yani..Yumurtama sonrası 14.gün gelmesi gerekiyo adet normalde..
Tekrar kan ver cnm emin olmak icinKizlar benim aşılamadan sonra 15.gunum ve hala adet olmadim. Dun ve bugun azicik kahverengi lekelenme oldu. Ne gelen var ne giden. Agrim sizim da yok. Kesinlikle de kan degil, akinti gibi kahve lekelenme. Adetim gelmezse kan vereyim mi bir iki gun sonra?
Ben gittim cnm doktora baska bir doktora gittim bu sefer lekem geldi beklenenden 4-5 gun once muayene etti beta hcg istedi kese olusumu gibi bir sey goruyorum bunu bir netlestirelim diye beta hcg istiyorum dedi ben de yaptiramadim firsatim olmadi bir turlu 8 gun lekelenmemin ardindan dun aksam tam sokuldum onumuzdeki ay adetinin 2.gunu gel dedi bilmiyorum ne yapacak ama vajinal muayenede her sey yolunda hicbir sorun gorunmuyor dedi
5 gun once verdim canim. Adetim gelmezse veririm ama adet olurum heralde. Bu sefer de boyle oluyorumdur belki de. Umudum yok nedenseKan vereli kaç gün olmuştu? 2 güne gelmezse ver tabi canım degerin zaten 2 gibiydi
Birkac gun daha adet olmazsam kan vericem tekrar canim. Insallah olmam.Tekrar kan ver cnm emin olmak icin
Ultrasonda kaç yumurtan vardı boyutları neydi ki canım? Bende önceki klomene baktım da takvimim uygulamasına not almıştım benim 23 17 yumurtam varmış adetim 17 nin büyüyüp çatlamasına göre olmuş hergün 1 mm büyüğünü düşünürsek..2 tane 3 tane yumurta olunca böyle şeyler olabiliyo galibaEvet öyle oluyodu zaten..ilk defa bu kadar erken adet oldum bende şaşırdım..Ya kontrolden igne olmadan once büyüyen yumurta vardı çatladı o yuzden erken geldi..başka bişey şuan aklıma gelmiyo yani..
Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım bir dahaki aya artık umutlarBen gittim cnm doktora baska bir doktora gittim bu sefer lekem geldi beklenenden 4-5 gun once muayene etti beta hcg istedi kese olusumu gibi bir sey goruyorum bunu bir netlestirelim diye beta hcg istiyorum dedi ben de yaptiramadim firsatim olmadi bir turlu 8 gun lekelenmemin ardindan dun aksam tam sokuldum onumuzdeki ay adetinin 2.gunu gel dedi bilmiyorum ne yapacak ama vajinal muayenede her sey yolunda hicbir sorun gorunmuyor dedi
Ya kahverengi akıntın gelmemiş olsa umutlan derdim ama o akıntıların sonu hiç iyi gelmiyo5 gun once verdim canim. Adetim gelmezse veririm ama adet olurum heralde. Bu sefer de boyle oluyorumdur belki de. Umudum yok nedense