Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Malesef cikmadi bir sey canim. Daha da cikmaz. Insallah sizlerden guzel haber gelir.
Yaaa aşılama olamadı bari normal ilişki olsaymış keşke
Bendende umut yok bu ay..tamamen tedaviyi unutup dişçiye gittim bugün ve kanal tedavisi yaptirmam gerekti çok agrim olduğu için..
Moralim yerlerde anlican

Yaaa aşılama olamadı bari normal ilişki olsaymış keşke
Bendende umut yok bu ay..tamamen tedaviyi unutup dişçiye gittim bugün ve kanal tedavisi yaptirmam gerekti çok agrim olduğu için..
Moralim yerlerde anlican
Ben de serum yedim ishalden ötürü. Ogretmenim ben. Okula da gidemedim haliyle. Rapor aldim. Olsun umutlar bir dahaki aya kalsin pes etmek yok canim.

Bilmiyorum ki hic olmasa 0li bir deger cikmaz miydi 2 gun sonra yine baktir emin olmak icin

8

Merhaba Kızlar,
Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum. Herkese kolay gelsin, emekleriniz boşa çıkmasın diliyorum.
Benim sürecime gelirsek adetimde femaraya başlayacağız. Çok heyecanlı ve çok umutluyum. İçim kıpır kıpır Önceki adetimde başlayamadık çünkü doktorum rahim filmi istedi. O da tertemiz çıktı. Şu adet gelse de başlasak

Amin cnmm amin inşallah herşey güzel olur :)

Hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…