Malesef cikmadi bir sey canim. Daha da cikmaz. Insallah sizlerden guzel haber gelir.Çıkar cnm varsa..inşallah vardır.. sonucu bizede yaz.. geçmiş olsun bu arada
Yaaa aşılama olamadı bari normal ilişki olsaymış keşkeMalesef cikmadi bir sey canim. Daha da cikmaz. Insallah sizlerden guzel haber gelir.
Iyi diyelim iyi olalim cnm sennnasilsinNbr kizlar nasilsiniz
Ben de serum yedim ishalden ötürü. Ogretmenim ben. Okula da gidemedim haliyle. Rapor aldim. Olsun umutlar bir dahaki aya kalsin pes etmek yok canim.Yaaa aşılama olamadı bari normal ilişki olsaymış keşke
Bendende umut yok bu ay..tamamen tedaviyi unutup dişçiye gittim bugün ve kanal tedavisi yaptirmam gerekti çok agrim olduğu için..
Moralim yerlerde anlican
Bilmiyorum ki hic olmasa 0li bir deger cikmaz miydi 2 gun sonra yine baktir emin olmak icinIyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsin? Ben dun malesef kanda 1.20 yi gordum. Hic de umudum kalmadi. Aslinda asilamam 22.saatte yapildi ve yumurtlamam asilamadan bir gun sonra oldu. Tahminen 10. Ya da 11.gun baktirmis oluyorum ama olsa yine de cikardi heraldesende durumlar ne?
Bende de bir bas agrisi ve usume var ki 3-4 saattir yatiyom . Tam da 6gundur sadece kahverengi lekelenmem var noluyo anlamadimIyi diyelim iyi olalim cnm sennnasilsin
Adetim gecikirse bakarim canim. Senin lekelenme neden acaba ? Adet tarihin ne zaman?Bilmiyorum ki hic olmasa 0li bir deger cikmaz miydi 2 gun sonra yine baktir emin olmak icin
Bende de bir bas agrisi ve usume var ki 3-4 saattir yatiyom . Tam da 6gundur sadece kahverengi lekelenmem var noluyo aman dikkat feci salgin var..bolcana c vitamini al cnm..adetin mı yakın ki lekeleme oldun..Benim de yarın 11.gün bugün kanal tedavisi oldum umarım yanlış bisey yapmamışımdır
Bat 24 ekim cnm tam 7.gun bugun hala koyu kahve lekelenmelerim var az az adet olmadim henuzAdetim gecikirse bakarim canim. Senin lekelenme neden acaba ? Adet tarihin ne zaman?
Neyde 9.gunu cnmbenimde bugun 9. gun birtek akintim var basksds hicbise yok
Benim bugun 12. Gun belim ve kasiklarim acayip ağrıyo.. kesin adet geliyorum diyobenimde bugun 9. gun birtek akintim var basksds hicbise yok
femara kullandim catlatma ignesinden sonraki 9. gunNeyde 9.gunu cnm
Amin cnmm amin inşallah herşey güzel olur :)Merhaba Kızlar,
Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum. Herkese kolay gelsin, emekleriniz boşa çıkmasın diliyorum.
Benim sürecime gelirsek adetimde femaraya başlayacağız. Çok heyecanlı ve çok umutluyum. İçim kıpır kıpırÖnceki adetimde başlayamadık çünkü doktorum rahim filmi istedi. O da tertemiz çıktı. Şu adet gelse de başlasak
Hayirlisi olsun insallahMerhaba Kızlar,
Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum. Herkese kolay gelsin, emekleriniz boşa çıkmasın diliyorum.
Benim sürecime gelirsek adetimde femaraya başlayacağız. Çok heyecanlı ve çok umutluyum. İçim kıpır kıpırÖnceki adetimde başlayamadık çünkü doktorum rahim filmi istedi. O da tertemiz çıktı. Şu adet gelse de başlasak
Düzensiz adet olunca süpriz oldu bu bana. İnofolic combi ye başladığımdan olacak ki 28. gün adetim başladı.Kızlar,
Adetim başladı
Ben de 8 gun lekelenmemin ardindan 3 gun gecikmeyle adet oldum adet gunumuz ayni doktorum beni onumuzdeki ay adet olunca cagirdiKızlar,
Adetim başladı
Günaydın,Ben de 8 gun lekelenmemin ardindan 3 gun gecikmeyle adet oldum adet gunumuz ayni doktorum beni onumuzdeki ay adet olunca cagirdi