Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kizlar catlatma ignesinin etkisi 12.gun devam eder mi? Bilen var mi ne kadar sure suruyor etkisi?

Ignenin 9. Gunu hala mi ignenin etkisi ağlıcam artık bu kadar net belli olur mu ki 9. Gunde

Eklentiler

• 20181024_111531.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 38
Ignenin 9. Gunu hala mi ignenin etkisi ağlıcam artık bu kadar net belli olur mu ki 9. Gunde
Canim ben tüp bebek tedavisinde bana çatlama iğnesi nin etkisinin 14 gün sonra geçicegi söylemiŞti doktor ama inşaallah vardır gebelik hayirlisiyla

Afedersin dun ishal oldum cok karin agrim bulantim var doktora geldim mecburen. Kan tahlili verdim o arada. Beta bakcaz once dediler. Varsa kanda cikar dii mi 12.gunu asilamin?
Çıkar cnm varsa..inşallah vardır.. sonucu bizede yaz.. geçmiş olsun bu arada

Nbr kizlar nasilsiniz
Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsin? Ben dun malesef kanda 1.20 yi gordum. Hic de umudum kalmadi. Aslinda asilamam 22.saatte yapildi ve yumurtlamam asilamadan bir gun sonra oldu. Tahminen 10. Ya da 11.gun baktirmis oluyorum ama olsa yine de cikardi heralde sende durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…