Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Ben geçen sene 2 ay doktor kontrolünde klomen kullandım yumurtam gelişti ama ol.adi 3. Ay kendi başıma aldım kullandım kontrole gittiğimde yumurtam hiç olmamış bencede kendi basiniza almayın ilaç doktora danisin

KIZLARRR DOKTORDAN GELIYORM KIST FALAN YOK ÖZELLIKLE SORDUM POLikisTIK ÖVER VARMI YOK DEDİ ULTURASONUN TEMIZ DEDI GEÇEN AY FEMARA ILE 3 YIMURTA ELDE ETTIK DEDI ÇOK IYI DEDI BUGUN 3. GÜN BASLA ILACA 5 GÜN KULLAN 10. GÜN GEL DEDI INŞALLAH BU AY TUTAR ALLAHIN IZNI ILE

Mrb cnm fsh kac idi ve nasil dustu

Yaaa pko ultrasonda muhakkak belli oluyo mu acaba

Mrb cnm fsh kac idi ve nasil dustu
Canim benim 70lerinden 30 20 falan oynadı en son 11 çıktı bu ay 15 gün kadar adet baslangicindan itibaren testere disli aslan pençesi otu icmistim onun faydası olduğunu düşünüyorum seninde mi yüksek

Eklentiler

• 2018-10-18-00-09-05.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 112
Canim benim 70lerinden 30 20 falan oynadı en son 11 çıktı bu ay 15 gün kadar adet baslangicindan itibaren testere disli aslan pençesi otu icmistim onun faydası olduğunu düşünüyorum seninde mi yüksek
Cnm ben de gecen ay yaptirdim fsh ayni benim de 11.69 cikti doktor ne dedi senin bu durumuna sonuclarina

selam anne adaylari
bende bu ay femara kullandim 21 18 ve 15 boyutlarinda 4 yumurtam oldu klomene cevap vermiyordum bu sefer oldu.
dr bana ovitrelle verdi 36 saat sonrasi ve birgun sonrasini degerlendirdim ama bugun 4. gun ve bugun seffaf akinti gelmeye basladi arti vucut isimda dusmus biraz. zaten hic yukselmemisti. yumurtq tam catlarken biraz duser sonra yukselir deeler ya.. bugunden itibarende kpcisimi goremeyecegim malesef. kafamdaki en kotu senaryo ovulasyondan 1 gun once iliskiye girmis olmam. yada tamamen kendi uydurmam belkide catlatma ignesiyle catlamistir yumurtalar.. ne dersiniz igneye ragmen gec olmus olabilirmi ay kafamda deli sorular.. :)v

Akinti catlamadan once geliyomus catladiktan sonra da kesiliyormus siz calismaya devam edin bugun de bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…