Herkes beklemede o yüzdendir:) hele bi adete 3 gün 2 gün kalsınSayfa çok sessizzz
Ben geçen sene 2 ay doktor kontrolünde klomen kullandım yumurtam gelişti ama ol.adi 3. Ay kendi başıma aldım kullandım kontrole gittiğimde yumurtam hiç olmamış bencede kendi basiniza almayın ilaç doktora danisinKızlar meraba benim yumurta rezervim düşük fsh yüksekti çok şükür bu ay düşmüş doktora sormadan femara ilaç alıp Kullansam sıkıntıları varmı femara yla hamile kalma şansı atıyormus durumu yaşayan varmi
Mrb cnm fsh kac idi ve nasil dustuKızlar meraba benim yumurta rezervim düşük fsh yüksekti çok şükür bu ay düşmüş doktora sormadan femara ilaç alıp Kullansam sıkıntıları varmı femara yla hamile kalma şansı atıyormus durumu yaşayan varmi
Ben adet oldum ondan sesim cikmiyoSayfa çok sessizzz
Yaaa pko ultrasonda muhakkak belli oluyo mu acabaKIZLARRR DOKTORDAN GELIYORM KIST FALAN YOK ÖZELLIKLE SORDUM POLikisTIK ÖVER VARMI YOK DEDİ ULTURASONUN TEMIZ DEDI GEÇEN AY FEMARA ILE 3 YIMURTA ELDE ETTIK DEDI ÇOK IYI DEDI BUGUN 3. GÜN BASLA ILACA 5 GÜN KULLAN 10. GÜN GEL DEDI INŞALLAH BU AY TUTAR ALLAHIN IZNI ILE
Canim benim 70lerinden 30 20 falan oynadı en son 11 çıktı bu ay 15 gün kadar adet baslangicindan itibaren testere disli aslan pençesi otu icmistim onun faydası olduğunu düşünüyorum seninde mi yüksekMrb cnm fsh kac idi ve nasil dustu
Evet kuzum kanda net bişey söylemiyorlar ulturaasonda çıkması lazım net çıkması icinYaaa pko ultrasonda muhakkak belli oluyo mu acaba
Evet herkes beklemede :)) inşallah bu ayda biri mutlu haberi verip umut olur bizeHerkes beklemede o yüzdendir:) hele bi adete 3 gün 2 gün kalsın
ozoz nbr nasilsin bi gelisme varmi inisAllah vardirMrb cnm fsh kac idi ve nasil dustu
Malesef cnm yaa 2 gun once lekelenmem geldi ama cok cok az yarin doktora gidicem Sen naptinozoz nbr nasilsin bi gelisme varmi inisAllah vardir
Cnm ben de gecen ay yaptirdim fsh ayni benim de 11.69 cikti doktor ne dedi senin bu durumuna sonuclarinaCanim benim 70lerinden 30 20 falan oynadı en son 11 çıktı bu ay 15 gün kadar adet baslangicindan itibaren testere disli aslan pençesi otu icmistim onun faydası olduğunu düşünüyorum seninde mi yüksek
Ultrasonda anormal hicbir sey soylenmediEvet kuzum kanda net bişey söylemiyorlar ulturaasonda çıkması lazım net çıkması icin
ayni neolsunMalesef cnm yaa 2 gun once lekelenmem geldi ama cok cok az yarin doktora gidicem Sen naptin
Ozaman yoktur canm çünkü sadece kanda çıkması yetmiyor gözlede görülmesi gerekir bende başladım cumartesi günü femaraya tekrardan bugun 3. Gün işte canmUltrasonda anormal hicbir sey soylenmedi
Doktora gösteremedim daha canım sana ne dedi peki doktorCnm ben de gecen ay yaptirdim fsh ayni benim de 11.69 cikti doktor ne dedi senin bu durumuna sonuclarina
Ben de gitmedim gosterttim bas hemsire arkadasima o da yasina gore yuksek cikmis gelsin tedavi baslayalim demis yarin baska bir doktora gidicemDoktora gösteremedim daha canım sana ne dedi peki doktor
Akinti catlamadan once geliyomus catladiktan sonra da kesiliyormus siz calismaya devam edin bugun de benceselam anne adaylari
bende bu ay femara kullandim 21 18 ve 15 boyutlarinda 4 yumurtam oldu klomene cevap vermiyordum bu sefer oldu.
dr bana ovitrelle verdi 36 saat sonrasi ve birgun sonrasini degerlendirdim ama bugun 4. gun ve bugun seffaf akinti gelmeye basladi arti vucut isimda dusmus biraz. zaten hic yukselmemisti. yumurtq tam catlarken biraz duser sonra yukselir deeler ya.. bugunden itibarende kpcisimi goremeyecegim malesef. kafamdaki en kotu senaryo ovulasyondan 1 gun once iliskiye girmis olmam. yada tamamen kendi uydurmam belkide catlatma ignesiyle catlamistir yumurtalar.. ne dersiniz igneye ragmen gec olmus olabilirmi ay kafamda deli sorular.. :)v