Evet cnm yaptım igneyi sabah tam 9da..ben bu akşam da yapicam ilişki..36 saat sonrada yapicam yani yarın akşam..perşembe aksamida bol bol çalışıcaz anlican:)Naptın sevkad iğneyi oldun mu? Ilk ilişki için 36 saat ama sonrasını sormadım ben doktora
Ben igneyi olmadan sormuştum bugün de ilişki olsun mu diye yok dedi siz yarına saklayın performansı dediEvet cnm yaptım igneyi sabah tam 9da..ben bu akşam da yapicam ilişki..36 saat sonrada yapicam yani yarın akşam..perşembe aksamida bol bol çalışıcaz anlican:)
Benim doktor da 36 saat ve sonrasinda sık iliski dedi yumurta catlayip da ilerleyip spermle bulusana kadar en az 12 saat geciyo o yuzden iliskinin 36 saatten once olmasina gerek yok demistiBen igneyi olmadan sormuştum bugün de ilişki olsun mu diye yok dedi siz yarına saklayın performansı dediiğneden önceyi önermedi canım spermler için 2 gün beklemiş olsun dedi.. cumartesi 12 de iğne oldum..pazar geceye kadar bekledik..sonra da yine ara verdik 1 gün..tabi aklıma takıldı acaba pazartesi de mi olsaydı diye kaçırmış olur muyuz
Kaçırmayız heralde cnm benimde igneyi yaptigim aksam olamadı uyuya kaldık:))Ben igneyi olmadan sormuştum bugün de ilişki olsun mu diye yok dedi siz yarına saklayın performansı dediiğneden önceyi önermedi canım spermler için 2 gün beklemiş olsun dedi.. cumartesi 12 de iğne oldum..pazar geceye kadar bekledik..sonra da yine ara verdik 1 gün..tabi aklıma takıldı acaba pazartesi de mi olsaydı diye kaçırmış olur muyuz
36 saat sonrası oldu ama demi? Canım zaten o akşam olmaması iyi olmuş çünkü spermlerin kalitesi azalıyo dedi doktor bizeKaçırmayız heralde cnm benimde igneyi yaptigim aksam olamadı uyuya kaldık:))
Canim bir sey olmaz. Benim de asilamam 23 saat sonra oldu. Hatta bazi yerlerde catlamadan once icerde sperm olmasi daha etkili yaziyordu. Nasipse olur uzulme.Esim ise gideceği için ignedeb 26 saat sonra oldu ilişkinasipte varsa olur ne diyelim
Nasip allahtan biz elimizden geleni yapıyoruz cnm..Sen sonuç aldin mi asilamadanCanim bir sey olmaz. Benim de asilamam 23 saat sonra oldu. Hatta bazi yerlerde catlamadan once icerde sperm olmasi daha etkili yaziyordu. Nasipse olur uzulme.
Benim 6.gunum canim. Bakalim nolacak :)Nasip allahtan biz elimizden geleni yapıyoruz cnm..Sen sonuç aldin mi asilamadan
Oo sende daha yeni yaptirmissin :) insallah tutar cnm Benimde 3.günüm daha cok var gecmiyo günler sankiBenim 6.gunum canim. Bakalim nolacak :)
Valla hic sorma nasil gecicek bu gunler :)Oo sende daha yeni yaptirmissin :) insallah tutar cnm Benimde 3.günüm daha cok var gecmiyo günler sanki
Uyusak 14.gün uyansak stressiz ne güzel olur:))Valla hic sorma nasil gecicek bu gunler :)
Nasipte var sa zaten olucak bosuna stres yapiyoruzBenimde yarın iğneye 1 hafta olacak.ayın sonunda belli olur artık:) adet tarihi yaklaşınca çok stres oluyorum bugünler guZEL benim için 25 . Gün geldi mi başlıyo bende sıkıntılar
Kafaniza göre ilaç alıp kullanmayın.. doktorunuz nasıl tedavi şeklini uygun görmüşse öyle devam edin.. kist olur ondan sonra onunla ugrasmak zorunda kalırsınız..Kızlar meraba benim yumurta rezervim düşük fsh yüksekti çok şükür bu ay düşmüş doktora sormadan femara ilaç alıp Kullansam sıkıntıları varmı femara yla hamile kalma şansı atıyormus durumu yaşayan varmi
Merhaba. Doktor kontrolunde kullanman daha iyi olur cunku ciddi yan etkileri de olabiliyor. Bir de yumurtalarin zaten buyuyorsa onunla cok buyuyup kistler olabilir. Mutlaka doktora danis bence.Kızlar meraba benim yumurta rezervim düşük fsh yüksekti çok şükür bu ay düşmüş doktora sormadan femara ilaç alıp Kullansam sıkıntıları varmı femara yla hamile kalma şansı atıyormus durumu yaşayan varmi