İnşallah canım olur bekleyelim :) adetimim 12.günündeyim benHadi insallah bebisin gelir. Mutlaka haber ver :) hatta beraber bekleyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım olur bekleyelim :) adetimim 12.günündeyim benHadi insallah bebisin gelir. Mutlaka haber ver :) hatta beraber bekleyelim.
Bence asilama dene canim. Soylendigi kadar dusuk ihtimal degil epey kisi var asilamayla hamile kalan.[/QUOTE
Sen asilamaya ne kadar verdin? Asilamada spermlerin seçilmesi olumlu yönü inşallah seninde tutar..ama ben artık tüp bebeğe gecerim gerçi bu ay tutarsa inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe artık o kadar cok yakınım ki bu ay mucizem gerçekleşse
Eski msjları okuyamadım, özelde oldu sanırım aşılamanız. Hangi ilde hangi klinikte oldunuz?İlaçlar ne kadar tuttu?Insallah mucizen gerceklesir canim. Benim olmasa da sizlerden biri olsun bu ay ona sevinmis olurum :) ben asilama icin 700 tl sperm islemi icin de 300tl yani toplam 1.000 tl verdim.
Istanbulda evet ozelde. Burada cok meshur bir profesor var doktorum o. Ilac olarak sadece femara kullandim o da 90tl mi 100 tl mi neydi. Igne kullanmadim. Ama catlatma ignesi vuruldum o da 90 tl sanirim tam hatirlamiyorum ama.Eski msjları okuyamadım, özelde oldu sanırım aşılamanız. Hangi ilde hangi klinikte oldunuz?İlaçlar ne kadar tuttu?
Tatalim dün kan verdim geç verdiğim için sonuçlar bugüne lAnneyimbenanne35 naptin cnm merak ettim seni
O zaman iyidir heralde daha da kalınlaşır inşallah hayırlısı ne diyelim..bende birazdan yapicam igneyi 12.gün deBanada 10.gün 8 mm dedi aslında kendi dememişti çıktıktan sonra ben sordum nasıldı diye 8 mm dedi gayet iyi :) bana iğneyi 10.gün vurdurdu benimde 20mm di canım
Evet bende merak ediyorumAnneyimbenanne35 naptin cnm merak ettim seni
sagol canim seni sormali .
Femara ise yaramadi bir kez kullandim ve biraktim bu ay hicbir sey kullanmadim bakalim artik olmadi onumuzdeki ay amh baktirip sonucuna gore hareket edicem. Sen de bitkilerden kur falan mi yapsan civanpercemi aslanpencedi adet sokturuyormus bir dene istersensagol canim seni sormali .
2 ay adet olmadim sokturucu verdi haala olmadim 2 3 gun oldu biteli ilac oyle iste. bekliyorum sen neyaptin ise yaramadimi
ilaclarin
Yok kuzum yok benm umutlarım bitti kan sonucum 0.1 cıktı ağlamaktan başım kazan gibi şükür bunada ama her ay alıştım artikAnneyimbenanne35 merak icerisindeyiz hadi ikinci hamilemiz sen ol biz de siraya girelim
Cnm üzülme moral bozmak yok..3 tane yavrun var onların seni uzvun görmesine izin verme..dur bakalım belki bu ayki tedavinde olucak..Benim 8.çi tedavim ve hic cocugum yok 31 yaşımdayım üstelik biz napalim(Yok kuzum yok benm umutlarım bitti kan sonucum 0.1 cıktı ağlamaktan başım kazan gibi şükür bunada ama her ay alıştım artik
Uzulme lutfen rabbim verdiklerine saglik sihhat versin, istediklerimizi de hayirlisiyla tez zamanda versin; hic olmayanlara da daha tez zamanda versin insallah(amin)Yok kuzum yok benm umutlarım bitti kan sonucum 0.1 cıktı ağlamaktan başım kazan gibi şükür bunada ama her ay alıştım artik
Amin kuzum amin insallahUzulme lutfen rabbim verdiklerine saglik sihhat versin, istediklerimizi de hayirlisiyla tez zamanda versin; hic olmayanlara da daha tez zamanda versin insallah(amin)
doktor ilacc verdi canimFemara ise yaramadi bir kez kullandim ve biraktim bu ay hicbir sey kullanmadim bakalim artik olmadi onumuzdeki ay amh baktirip sonucuna gore hareket edicem. Sen de bitkilerden kur falan mi yapsan civanpercemi aslanpencedi adet sokturuyormus bir dene istersen
Naptın sevkad iğneyi oldun mu? Ilk ilişki için 36 saat ama sonrasını sormadım ben doktoraO zaman iyidir heralde daha da kalınlaşır inşallah hayırlısı ne diyelim..bende birazdan yapicam igneyi 12.gün de
İyiymiş aşilama fiyatı tüp bebeğe göre..tüp bebek fiyatları çok fazla inşallah gerek kalmaz da şurda hepimiz hamile kaldık deriz:)Insallah mucizen gerceklesir canim. Benim olmasa da sizlerden biri olsun bu ay ona sevinmis olurum :) ben asilama icin 700 tl sperm islemi icin de 300tl yani toplam 1.000 tl verdim.