anladm cnm ins. gzl haberlerini alalim.Yok canim spekulum takarken de acimiyor zaten, sadece gidiklaniyorsun gibi. Asilama esnasinda da cok az yani bi de adet sancisi gibi hafif bi sanci olusuyor o an. O da guzel geliyo hani bi umutla asilama oluyoruz ya :) gayet dayanilacak bir islem ve sadece 5 10dakika.
Insallah canim. Sen ne durumdasin? Asilama yaptirdin mi hic ? Ya da dusunuyor musun?anladm cnm ins. gzl haberlerini alalim.
kuzum bende hemen 1 yildir ugrasiorum. pcosum d.k.haoi kullandim degerler dussun die dusmedi. ardindan rahim filmi klomen ve choriomon tedavisi gordum agustosta sonuc olumsuz cikti. doktor asilama yapalim dedi. garanti degil tul bebek en iyisi dedi bende vazgectim. su an regl oldum. 31 ekimde anca bos randevu buldum baska bi doktorda bakalim o ne diyecek. esimde problm yokInsallah canim. Sen ne durumdasin? Asilama yaptirdin mi hic ? Ya da dusunuyor musun?
Aslinda keske reglinin 3.gunu gorunebilsen bu ayi da degerlendirmis olursun hem. Tabi ki sen bilirsin yine de canim. Bana kalirsa en azindan 1 kez asilama dene. Allah korusun tup bebek denersin de olmazsa psikolojin nasil olacak kimbilir. Ben sahsen ilk olarak asilama denedim. Hem de tek tuple ve tupsuz tarafimdan yumurtlayarak :) hem dee esimin de degerleri normalde dusuk. Yikamayla degerler artti da asilamaya yetti Allahtan.kuzum bende hemen 1 yildir ugrasiorum. pcosum d.k.haoi kullandim degerler dussun die dusmedi. ardindan rahim filmi klomen ve choriomon tedavisi gordum agustosta sonuc olumsuz cikti. doktor asilama yapalim dedi. garanti degil tul bebek en iyisi dedi bende vazgectim. su an regl oldum. 31 ekimde anca bos randevu buldum baska bi doktorda bakalim o ne diyecek. esimde problm yok
bende carsamba gunu,devlet hastanesine gidicm. tahlillere baktiricm. 31 ekime beklemicmAslinda keske reglinin 3.gunu gorunebilsen bu ayi da degerlendirmis olursun hem. Tabi ki sen bilirsin yine de canim. Bana kalirsa en azindan 1 kez asilama dene. Allah korusun tup bebek denersin de olmazsa psikolojin nasil olacak kimbilir. Ben sahsen ilk olarak asilama denedim. Hem de tek tuple ve tupsuz tarafimdan yumurtlayarak :) hem dee esimin de degerleri normalde dusuk. Yikamayla degerler artti da asilamaya yetti Allahtan.
Hadi bakalim canim insallah bu ay bizim ayimiz olur :)bende carsamba gunu,devlet hastanesine gidicm. tahlillere baktiricm. 31 ekime beklemicm
ins cnm sen kacinci gundesinHadi bakalim canim insallah bu ay bizim ayimiz olur :)
Ben 3.gundeyim canim. Ama agri sizi hicbir sey yok. Ara ara hafif sanciyo gibi o kadar.ins cnm sen kacinci gundesin
ayyy hadi masallah. bekliyoruz sabirsizliklaBen 3.gundeyim canim. Ama agri sizi hicbir sey yok. Ara ara hafif sanciyo gibi o kadar.
Insallah canim. Femara basligi cok ama hamis olanlar cok fazla yazmamis. Biz olursak mutlaka yazalim.ayyy hadi masallah. bekliyoruz sabirsizlikla
ins cnm.insInsallah canim. Femara basligi cok ama hamis olanlar cok fazla yazmamis. Biz olursak mutlaka yazalim.
Kullanmaya başladın mıins cnm.ins
Yaaa inşallah dediğin gibidir cnmBence 8.2 iyi. 6 ustu olmasi gerekiyor demisti doktorum. Ve ben de son olcturdugumde 8.5ti ertesi gun asilama oldum. Yeterli kalinlik merak etme canim.
Bence asilama dene canim. Soylendigi kadar dusuk ihtimal degil epey kisi var asilamayla hamile kalan.Bu 8. Tedavim artık heralde bizde aşılama yada tüp bebek denicez gibiolsunda nasıl olursa olsun
Kesinlikle benimde bi çok kişi var tanıdığım..önümüzdeki aylar içinde büyük ihtimal denicez gibi gözüküyorBence asilama dene canim. Soylendigi kadar dusuk ihtimal degil epey kisi var asilamayla hamile kalan.
Insallah denersin ve tutar canim. Ben ilk asilamami oldum. Tutmazsa ikinciyi deneyecektim ama esimde de sorun varmis degerlere gore normal gebelik cok zormus. Ben de tek tupluyum zaten. O yuzden belki tup bebek denemeye gecerim diyorum ama bilemiyorum. Bu karari almak da psikolojik olarak zor.Kesinlikle benimde bi çok kişi var tanıdığım..önümüzdeki aylar içinde büyük ihtimal denicez gibi gözüküyor
Hemde çok zor psikolojik olarak çok yipraniyo insan..anlayışlı doktorlarla karsilasmak mutlusu yok bideInsallah denersin ve tutar canim. Ben ilk asilamami oldum. Tutmazsa ikinciyi deneyecektim ama esimde de sorun varmis degerlere gore normal gebelik cok zormus. Ben de tek tupluyum zaten. O yuzden belki tup bebek denemeye gecerim diyorum ama bilemiyorum. Bu karari almak da psikolojik olarak zor.
Banada 10.gün 8 mm dedi aslında kendi dememişti çıktıktan sonra ben sordum nasıldı diye 8 mm dedi gayet iyi :) bana iğneyi 10.gün vurdurdu benimde 20mm di canımBugün ki kontrolde 11. Gunum 2 yumurtam var 18 20 mm yarın sabah ovitrelle vurunucam..rahim duvari biraz ince dedi dr 8.2 mm sizlerin kaçtı acaba bilginiz var mı kızlar