Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Benim fsh de 11.6 cikti amh istemisti ama yaptirmadim bu zamana kadar gittigim hicbir doktor da yumurtlamamla ilgili olumsuz bir sey soylemedi gecen ay da 3 yumurtam vardi hatta. Suan Ben de senin degerlerin icin saskinlik icerisindeyim. Ya benim de dusuk cikarsa diye korktum ama Ben yaptirmicam bu ay amh. Beklemek istiyorum

Benim akrabam ameliyat oldu ve 1 tüpu yumurtalogi alindi ve şuan 1 kızı 1 oğlu var normal yolla oldu hemde..demem oki nasipte varsa her şekilde olur ve olucaktirda..inşallahta olur cnm tedavin olumlu sonuçlanır..

Ben de bu ay kullandım femara 3 yumurtam vardı.iğne oldum ama çatlamadılar. Ne kadar da umutluydum 3yumurtam olduğunu öğrenince. Şimdi 3kistim var ne yazık ki

İyi öyle dediyse bide bak sağda da varmış o da büyümüştür 19 değilde 18 felandır çünkü en büyüğünü söylüyolar..benimde 2 tane yumurtam vardı biri 20 dedi diğerini demedi bile..ne zaman oldun çatlama iğneni?

Aynen benimde yumurtlarım 2 tane oluyodu büyüyodu çatlıyodu..4 doktor usg yaptı bu sonuncusu böyle dedi..ama şu da var ki her ay bile farklı olabiliyomuş durum..sen ne kadar beklemeyi düşünüyosun

Ben de bu ay kullandım femara 3 yumurtam vardı.iğne oldum ama çatlamadılar. Ne kadar da umutluydum 3yumurtam olduğunu öğrenince. Şimdi 3kistim var ne yazık ki
Femara kist yapmıyo diye duymuştum demek yapıyomuş.evet 3 yumurta ne güzelde olmuşlar..boyutları nasıldı peki ?ne zamandır bekliyosun?

Femara kist yapmıyo diye duymuştum demek yapıyomuş.evet 3 yumurta ne güzelde olmuşlar..boyutları nasıldı peki ?ne zamandır bekliyosun?
2buçuk yıldır bekliyorum. Boyutları da çok güzel dedi 20 17 18. Niye öyle oldu bilemiyorum

Benim akrabam ameliyat oldu ve 1 tüpu yumurtalogi alindi ve şuan 1 kızı 1 oğlu var normal yolla oldu hemde..demem oki nasipte varsa her şekilde olur ve olucaktirda..inşallahta olur cnm tedavin olumlu sonuçlanır..
Tesekkur ederim cok haklisin :) nasipte varsa her kosulda olacak ve nasipte yoksa acik taraftan 3 yumurta da olsa olmayacak.

Catlatma ignemi cuma gunu oldum canim 3 gun once. Bir gun sonra da asilama oldu. Mesela asilamayi da 36 saat gecince yapiyor cogu doktor,benimki 23 saat sonra yapmis oldu. Ilginc ilerliyor bakalim nasipte bebis var mi :)

Catlatma ignemi cuma gunu oldum canim 3 gun once. Bir gun sonra da asilama oldu. Mesela asilamayi da 36 saat gecince yapiyor cogu doktor,benimki 23 saat sonra yapmis oldu. Ilginc ilerliyor bakalim nasipte bebis var mi :)
İnşallah vardır :) bende cumartesi yaptım iğneyi 36 saat sonra ilişki dedi

Aynen benimde yumurtlarım 2 tane oluyodu büyüyodu çatlıyodu..4 doktor usg yaptı bu sonuncusu böyle dedi..ama şu da var ki her ay bile farklı olabiliyomuş durum..sen ne kadar beklemeyi düşünüyosun
Bilmiyorum ne kadar beklicem ama bu ayi bir gecireyim hele kafam cok karisik

Bugün ki kontrolde 11. Gunum 2 yumurtam var 18 20 mm yarın sabah ovitrelle vurunucam..rahim duvari biraz ince dedi dr 8.2 mm sizlerin kaçtı acaba bilginiz var mı kızlar

cok agrili oldumu cnm

Bugün ki kontrolde 11. Gunum 2 yumurtam var 18 20 mm yarın sabah ovitrelle vurunucam..rahim duvari biraz ince dedi dr 8.2 mm sizlerin kaçtı acaba bilginiz var mı kızlar
Bence 8.2 iyi. 6 ustu olmasi gerekiyor demisti doktorum. Ve ben de son olcturdugumde 8.5ti ertesi gun asilama oldum. Yeterli kalinlik merak etme canim.

cok agrili oldumu cnm
Yok canim spekulum takarken de acimiyor zaten, sadece gidiklaniyorsun gibi. Asilama esnasinda da cok az yani bi de adet sancisi gibi hafif bi sanci olusuyor o an. O da guzel geliyo hani bi umutla asilama oluyoruz ya :) gayet dayanilacak bir islem ve sadece 5 10dakika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…