Benim fsh de 11.6 cikti amh istemisti ama yaptirmadim bu zamana kadar gittigim hicbir doktor da yumurtlamamla ilgili olumsuz bir sey soylemedi gecen ay da 3 yumurtam vardi hatta. Suan Ben de senin degerlerin icin saskinlik icerisindeyim. Ya benim de dusuk cikarsa diye korktum ama Ben yaptirmicam bu ay amh. Beklemek istiyorumFsh en yüksek 11 geldiği olmuştu en son 8 felandı galiba..ama şu var ki hiçbir doktor fsh i önemsemedi..ultrasonda da baktılar hiç azlığından bahseden olmadı bana şok oldum resmen sonuca..aynen öyle canım rabbim ol desin inşallah bu ay da olsun:)
Sabah kan vercem kuzumAnneyimbenanne35 baska test yaptirdin mi cnm
Benim akrabam ameliyat oldu ve 1 tüpu yumurtalogi alindi ve şuan 1 kızı 1 oğlu var normal yolla oldu hemde..demem oki nasipte varsa her şekilde olur ve olucaktirda..inşallahta olur cnm tedavin olumlu sonuçlanır..2 gunde bir kontrole gittigimde solda 13mm sagda 12.5 mm idi yumurta iki taneydi. En son baktiginda solda 19.8 mm gordu sagda bir sey olcmedi. Catla ignesi oldum. Sordugumda da tek tupun yeterli oldugunu ve sag tupun de o yumurtayi yakalayabildigini soyledi. Bu arada doktorum istanbulda bir profesor. Hem de tup bebek profesoru.
İyi öyle dediyse bide bak sağda da varmış o da büyümüştür 19 değilde 18 felandır çünkü en büyüğünü söylüyolar..benimde 2 tane yumurtam vardı biri 20 dedi diğerini demedi bile..ne zaman oldun çatlama iğneni?2 gunde bir kontrole gittigimde solda 13mm sagda 12.5 mm idi yumurta iki taneydi. En son baktiginda solda 19.8 mm gordu sagda bir sey olcmedi. Catla ignesi oldum. Sordugumda da tek tupun yeterli oldugunu ve sag tupun de o yumurtayi yakalayabildigini soyledi. Bu arada doktorum istanbulda bir profesor. Hem de tup bebek profesoru.
Aynen benimde yumurtlarım 2 tane oluyodu büyüyodu çatlıyodu..4 doktor usg yaptı bu sonuncusu böyle dedi..ama şu da var ki her ay bile farklı olabiliyomuş durum..sen ne kadar beklemeyi düşünüyosunBenim fsh de 11.6 cikti amh istemisti ama yaptirmadim bu zamana kadar gittigim hicbir doktor da yumurtlamamla ilgili olumsuz bir sey soylemedi gecen ay da 3 yumurtam vardi hatta. Suan Ben de senin degerlerin icin saskinlik icerisindeyim. Ya benim de dusuk cikarsa diye korktum ama Ben yaptirmicam bu ay amh. Beklemek istiyorum
Femara kist yapmıyo diye duymuştum demek yapıyomuş.evet 3 yumurta ne güzelde olmuşlar..boyutları nasıldı peki ?ne zamandır bekliyosun?Ben de bu ay kullandım femara 3 yumurtam vardı.iğne oldum ama çatlamadılar. Ne kadar da umutluydum 3yumurtam olduğunu öğrenince. Şimdi 3kistim var ne yazık ki
2buçuk yıldır bekliyorum. Boyutları da çok güzel dedi 20 17 18. Niye öyle oldu bilemiyorumFemara kist yapmıyo diye duymuştum demek yapıyomuş.evet 3 yumurta ne güzelde olmuşlar..boyutları nasıldı peki ?ne zamandır bekliyosun?
Tesekkur ederim cok haklisin :) nasipte varsa her kosulda olacak ve nasipte yoksa acik taraftan 3 yumurta da olsa olmayacak.Benim akrabam ameliyat oldu ve 1 tüpu yumurtalogi alindi ve şuan 1 kızı 1 oğlu var normal yolla oldu hemde..demem oki nasipte varsa her şekilde olur ve olucaktirda..inşallahta olur cnm tedavin olumlu sonuçlanır..
Catlatma ignemi cuma gunu oldum canim 3 gun once. Bir gun sonra da asilama oldu. Mesela asilamayi da 36 saat gecince yapiyor cogu doktor,benimki 23 saat sonra yapmis oldu. Ilginc ilerliyor bakalim nasipte bebis var mi :)İyi öyle dediyse bide bak sağda da varmış o da büyümüştür 19 değilde 18 felandır çünkü en büyüğünü söylüyolar..benimde 2 tane yumurtam vardı biri 20 dedi diğerini demedi bile..ne zaman oldun çatlama iğneni?
Benimde 2.5 yıl oldu..hayırlısı sıkma canını nasip olacak inşallah bizlerede2buçuk yıldır bekliyorum. Boyutları da çok güzel dedi 20 17 18. Niye öyle oldu bilemiyorum
İnşallah vardır :) bende cumartesi yaptım iğneyi 36 saat sonra ilişki dediCatlatma ignemi cuma gunu oldum canim 3 gun once. Bir gun sonra da asilama oldu. Mesela asilamayi da 36 saat gecince yapiyor cogu doktor,benimki 23 saat sonra yapmis oldu. Ilginc ilerliyor bakalim nasipte bebis var mi :)
Bilmiyorum ne kadar beklicem ama bu ayi bir gecireyim hele kafam cok karisikAynen benimde yumurtlarım 2 tane oluyodu büyüyodu çatlıyodu..4 doktor usg yaptı bu sonuncusu böyle dedi..ama şu da var ki her ay bile farklı olabiliyomuş durum..sen ne kadar beklemeyi düşünüyosun
İnşallah ya inşallahBenimde 2.5 yıl oldu..hayırlısı sıkma canını nasip olacak inşallah bizlerede
cok agrili oldumu cnmCatlatma ignemi cuma gunu oldum canim 3 gun once. Bir gun sonra da asilama oldu. Mesela asilamayi da 36 saat gecince yapiyor cogu doktor,benimki 23 saat sonra yapmis oldu. Ilginc ilerliyor bakalim nasipte bebis var mi :)
Hadi insallah bebisin gelir. Mutlaka haber ver :) hatta beraber bekleyelim.İnşallah vardır :) bende cumartesi yaptım iğneyi 36 saat sonra ilişki dedi
Bence 8.2 iyi. 6 ustu olmasi gerekiyor demisti doktorum. Ve ben de son olcturdugumde 8.5ti ertesi gun asilama oldum. Yeterli kalinlik merak etme canim.Bugün ki kontrolde 11. Gunum 2 yumurtam var 18 20 mm yarın sabah ovitrelle vurunucam..rahim duvari biraz ince dedi dr 8.2 mm sizlerin kaçtı acaba bilginiz var mı kızlar
Yok canim spekulum takarken de acimiyor zaten, sadece gidiklaniyorsun gibi. Asilama esnasinda da cok az yani bi de adet sancisi gibi hafif bi sanci olusuyor o an. O da guzel geliyo hani bi umutla asilama oluyoruz ya :) gayet dayanilacak bir islem ve sadece 5 10dakika.cok agrili oldumu cnm