- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Sağol kuzum hala ayilamadım ben ya bakalım insallah artar bebeğim sen naptin adet olduktan sonraHayirlisi olsun cnm 2 gun sonra artarsa ne mutlu sana yaptirinca yaz bize de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum hala ayilamadım ben ya bakalım insallah artar bebeğim sen naptin adet olduktan sonraHayirlisi olsun cnm 2 gun sonra artarsa ne mutlu sana yaptirinca yaz bize de
Ben hicbir sey yapmadim hicbir sey kullanmiyorum bat 23 24 ekim gibi bakalim kismetSağol kuzum hala ayilamadım ben ya bakalım insallah artar bebeğim sen naptin adet olduktan sonra
Çok iyi adetine de daha varsa yükselir hadi hayırlı olsun:)Baktım az önce kuzum 23.4 cıktı sonuç ama sevinemiyorum pazartesiye kadar ya artmazsa diye ama o bile deli etmeye yetti kalbim ağzında atıyor kuzum ya
Insallah herşey yolunda gider cnmGünaydın kızlar benim bugün kontorlüm var bakalım ne olacak..amh değerimde çıkacak dua edin inşallah güzel olur herşey
Sağol canım amh için korkuyorum biraz baktımda bazı değerler için tüp bebek bile önerilmiyomuş(Insallah herşey yolunda gider cnm
Iyi çıkıcak o değerde kötü düşünme hemen..artık herşeyin bi çaresi var..bi tek ölümün çaresi yokSağol canım amh için korkuyorum biraz baktımda bazı değerler için tüp bebek bile önerilmiyomuş(
Inşallah badecim inşalalh yükselir ya. Kafam karışık aslında çünkü kan verirken barkod veren görevliye sordum beta ne zaman çıkar diye o cihaz aarizalitdi çok kan birikti eğer yapılmışsa çıkar akşama demişti ya bozuksa yapılmadıysa aklımda deli sorular yaÇok iyi adetine de daha varsa yükselir hadi hayırlı olsun:)
Malesef iyi çıkmadı..0.7 geldi 1.5 altı azalmış fertiliteymiş normal değer 1.5 - 5 olması gerekiyomuş moralim bozuldu ama yumurtlarım büyümüş iģneyi yaptım bugün 36 saat sonra ilişki dedi.Allahım inşallah olur bu sefer..yoksa artık tüp bebekIyi çıkıcak o değerde kötü düşünme hemen..artık herşeyin bi çaresi var..bi tek ölümün çaresi yok
Normal yolla olması biraz zor ama yumurta geliştirici ilaçlarla yumurta üretimi olur cnm canını sıkma..hem olsunda tüp bebekle olsun bakarsin bu ay olur ümidini yitirme sakın allahın izniyle güzel sonuçlar alacağına inanıyorum ben..hakkında hayırlısı olsun cnm:)Malesef iyi çıkmadı..0.7 geldi 1.5 altı azalmış fertiliteymiş normal değer 1.5 - 5 olması gerekiyomuş moralim bozuldu ama yumurtlarım büyümüş iģneyi yaptım bugün 36 saat sonra ilişki dedi.Allahım inşallah olur bu sefer..yoksa artık tüp bebek
Canımm senin kaçıncı ay femara daInşallah artar kuzum rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşalalh
Tedaviyle olur insallah cnm fsh kac cikmisti senin de amh o kadar dusuk cikti. Ama moralini bozma Rabbim ol dedikten sonra amh ister 0.001 ciksinMalesef iyi çıkmadı..0.7 geldi 1.5 altı azalmış fertiliteymiş normal değer 1.5 - 5 olması gerekiyomuş moralim bozuldu ama yumurtlarım büyümüş iģneyi yaptım bugün 36 saat sonra ilişki dedi.Allahım inşallah olur bu sefer..yoksa artık tüp bebek
Ilk ay tatlimCanımm senin kaçıncı ay femara da
Evet canim sadece 5 gun femara kullandim. Igne vs kullanmadim ek olarak. 17.gunde catlatma ignesi oldum. Insallah iyi gelir femara sana da.Femarayla mı yapılacak aşılama canım? Benimde amh değerine göre bakacağız bugün 2.günüm femarada günde 2 tane içiyorum..eğer sonuç kötü gelirse bi dahaki adete tüp bebek başlanacak..iyi gelirse asilama olacak.
Canım çok sağol destek olduğun için..aynen hayırlısıyla olsunda diyorum artık bide yumurta dondurmayı düsünüyorum eğer tüp bebek sürecine başlarsak..bi mucize olsada bu ay gebe kalsabilsem.o kadar üzüldüm ki amh değerine dün ama bugün biraz daha iyiyim nasipten öte yol yok asla ümitsizliğe düşmeyecem rabbimden herşeyNormal yolla olması biraz zor ama yumurta geliştirici ilaçlarla yumurta üretimi olur cnm canını sıkma..hem olsunda tüp bebekle olsun bakarsin bu ay olur ümidini yitirme sakın allahın izniyle güzel sonuçlar alacağına inanıyorum ben..hakkında hayırlısı olsun cnm:)
Fsh en yüksek 11 geldiği olmuştu en son 8 felandı galiba..ama şu var ki hiçbir doktor fsh i önemsemedi..ultrasonda da baktılar hiç azlığından bahseden olmadı bana şok oldum resmen sonuca..aynen öyle canım rabbim ol desin inşallah bu ay da olsun:)Tedaviyle olur insallah cnm fsh kac cikmisti senin de amh o kadar dusuk cikti. Ama moralini bozma Rabbim ol dedikten sonra amh ister 0.001 ciksin
Geçmiş olsun canım bildigim kadarıyla olmuyo ama doktor bunu bilmiyo muydu aşılama neden yaptı. Belki başka bi durum vardir bilmedigin..yoksa doktor soldan yumurtladigini görür ve asilamaua erteleyebilirdi sen sormadın mı ne dediMerhaba kizlar. Bu ay femara kullandim sol tarafta tek bir yumurtam oldu 19.8 mm idi. Catlatma ignesi oldum ve dun de asilamam oldu. Size bir sorum olacak insallah bi bilen olur, benim sol tupum 4 ay once alinmisti yani yok. Soldan yumurtladim ve solda tup yok. Simdi asilamada hic sansim kalmamis mi oldu sag tup o yumurtayi yakalayabilir mi?
2 gunde bir kontrole gittigimde solda 13mm sagda 12.5 mm idi yumurta iki taneydi. En son baktiginda solda 19.8 mm gordu sagda bir sey olcmedi. Catla ignesi oldum. Sordugumda da tek tupun yeterli oldugunu ve sag tupun de o yumurtayi yakalayabildigini soyledi. Bu arada doktorum istanbulda bir profesor. Hem de tup bebek profesoru.Geçmiş olsun canım bildigim kadarıyla olmuyo ama doktor bunu bilmiyo muydu aşılama neden yaptı. Belki başka bi durum vardir bilmedigin..yoksa doktor soldan yumurtladigini görür ve asilamaua erteleyebilirdi sen sormadın mı ne dedi