Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Yok canim spekulum takarken de acimiyor zaten, sadece gidiklaniyorsun gibi. Asilama esnasinda da cok az yani bi de adet sancisi gibi hafif bi sanci olusuyor o an. O da guzel geliyo hani bi umutla asilama oluyoruz ya :) gayet dayanilacak bir islem ve sadece 5 10dakika.
anladm cnm ins. gzl haberlerini alalim.

Insallah canim. Sen ne durumdasin? Asilama yaptirdin mi hic ? Ya da dusunuyor musun?
kuzum bende hemen 1 yildir ugrasiorum. pcosum d.k.haoi kullandim degerler dussun die dusmedi. ardindan rahim filmi klomen ve choriomon tedavisi gordum agustosta sonuc olumsuz cikti. doktor asilama yapalim dedi. garanti degil tul bebek en iyisi dedi bende vazgectim. su an regl oldum. 31 ekimde anca bos randevu buldum baska bi doktorda bakalim o ne diyecek. esimde problm yok

kuzum bende hemen 1 yildir ugrasiorum. pcosum d.k.haoi kullandim degerler dussun die dusmedi. ardindan rahim filmi klomen ve choriomon tedavisi gordum agustosta sonuc olumsuz cikti. doktor asilama yapalim dedi. garanti degil tul bebek en iyisi dedi bende vazgectim. su an regl oldum. 31 ekimde anca bos randevu buldum baska bi doktorda bakalim o ne diyecek. esimde problm yok
Aslinda keske reglinin 3.gunu gorunebilsen bu ayi da degerlendirmis olursun hem. Tabi ki sen bilirsin yine de canim. Bana kalirsa en azindan 1 kez asilama dene. Allah korusun tup bebek denersin de olmazsa psikolojin nasil olacak kimbilir. Ben sahsen ilk olarak asilama denedim. Hem de tek tuple ve tupsuz tarafimdan yumurtlayarak :) hem dee esimin de degerleri normalde dusuk. Yikamayla degerler artti da asilamaya yetti Allahtan.

Aslinda keske reglinin 3.gunu gorunebilsen bu ayi da degerlendirmis olursun hem. Tabi ki sen bilirsin yine de canim. Bana kalirsa en azindan 1 kez asilama dene. Allah korusun tup bebek denersin de olmazsa psikolojin nasil olacak kimbilir. Ben sahsen ilk olarak asilama denedim. Hem de tek tuple ve tupsuz tarafimdan yumurtlayarak :) hem dee esimin de degerleri normalde dusuk. Yikamayla degerler artti da asilamaya yetti Allahtan.
bende carsamba gunu,devlet hastanesine gidicm. tahlillere baktiricm. 31 ekime beklemicm

Bu 8. Tedavim artık heralde bizde aşılama yada tüp bebek denicez gibi :KK43: olsunda nasıl olursa olsun

Kesinlikle benimde bi çok kişi var tanıdığım..önümüzdeki aylar içinde büyük ihtimal denicez gibi gözüküyor
Insallah denersin ve tutar canim. Ben ilk asilamami oldum. Tutmazsa ikinciyi deneyecektim ama esimde de sorun varmis degerlere gore normal gebelik cok zormus. Ben de tek tupluyum zaten. O yuzden belki tup bebek denemeye gecerim diyorum ama bilemiyorum. Bu karari almak da psikolojik olarak zor.

Insallah denersin ve tutar canim. Ben ilk asilamami oldum. Tutmazsa ikinciyi deneyecektim ama esimde de sorun varmis degerlere gore normal gebelik cok zormus. Ben de tek tupluyum zaten. O yuzden belki tup bebek denemeye gecerim diyorum ama bilemiyorum. Bu karari almak da psikolojik olarak zor.
Hemde çok zor psikolojik olarak çok yipraniyo insan..anlayışlı doktorlarla karsilasmak mutlusu yok bide

Bugün ki kontrolde 11. Gunum 2 yumurtam var 18 20 mm yarın sabah ovitrelle vurunucam..rahim duvari biraz ince dedi dr 8.2 mm sizlerin kaçtı acaba bilginiz var mı kızlar
Banada 10.gün 8 mm dedi aslında kendi dememişti çıktıktan sonra ben sordum nasıldı diye 8 mm dedi gayet iyi :) bana iğneyi 10.gün vurdurdu benimde 20mm di canım

X