Evet ya acilde durum biraz öyle hafta ici olduğu için hemen polikliniğe yonlendiriyolar..en güzeli saglik ocaginda yaptırmak sorgusuz sualsiz yapıyolar..Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi
Demi yani ne biliyim yapar diye düşündümEvet ya acilde durum biraz öyle hafta ici olduğu için hemen polikliniğe yonlendiriyolar..en güzeli saglik ocaginda yaptırmak sorgusuz sualsiz yapıyolar..
Görüntü net deil ve uzak cnm yakın görünmüyo bende bisey
En alttaki tatlım 12. Gün bugün ama elimdeykenGörüntü net deil ve uzak cnm yakın görünmüyo bende bisey
Sanki silik var mı gibi gün ışığı alan bk yerde çek biraz yakinlastiripEn alttaki tatlım 12. Gün bugün ama elimdeyken Eki Görüntüle 2197252 daha belli
Sanki silik var mı gibi gün ışığı alan bk yerde çek biraz yakinlastirip
Silik var cnm gördüm inşallah vardır..olmadı özele gidip beta baktirirsin..
Kan verdim kuzum 2 tüp aldılar devlette biri çıkmış beta çıkmamış yaSilik var cnm gördüm inşallah vardır..olmadı özele gidip beta baktirirsin..
Yanlız aklıma bişey takıldı ben sordum barkodu veren görevliye beta ne zaman çıkar diye bozuktu cihaz eğer yapılmışsa cikar akşama doğru dediOo ne guzel cnm oda çıkar birazdan haber verrrrrr
Sen ara ara bak çıkar illaki..Yanlız aklıma bişey takıldı ben sordum barkodu veren görevliye beta ne zaman çıkar diye bozuktu cihaz eğer yapılmışsa cikar akşama doğru dedi
Baktım az önce kuzum 23.4 cıktı sonuç ama sevinemiyorum pazartesiye kadar ya artmazsa diye ama o bile deli etmeye yetti kalbim ağzında atıyor kuzum yaSen ara ara bak çıkar illaki..
12. Gün icinn guzel bi sonuc ignenin etkisi geçmiştir şimdiye bence..kesin artar değerin tebrik ederim şimdiden :)Baktım az önce kuzum 23.4 cıktı sonuç ama sevinemiyorum pazartesiye kadar ya artmazsa diye ama o bile deli etmeye yetti kalbim ağzında atıyor kuzum ya
Inşallah artar kuzum rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşalalh12. Gün icinn guzel bi sonuc ignenin etkisi geçmiştir şimdiye bence..kesin artar değerin tebrik ederim şimdiden :)
Amin inşallah cnm nasipte oye köy yok..Diğer konuya bak ordaki.kizin 12.Gün değeride 30 çıkmıştı 2 gun sonra 70 küsür:)Inşallah artar kuzum rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşalalh
Hımm evet görmüştüm asilama ile hamile kalan demiAmin inşallah cnm nasipte oye köy yok..Diğer konuya bak ordaki.kizin 12.Gün değeride 30 çıkmıştı 2 gun sonra 70 küsür:)
Hımmm anladım kuzumHeralde cnm paylaştığı değeri okudum sadece
Hayirlisi olsun cnm 2 gun sonra artarsa ne mutlu sana yaptirinca yaz bize deInşallah artar kuzum rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşalalh