Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kizlar siz hormon tahlili yaptirdiniz miydi. Fsh degeri hakkinda bilgisi olan var mi

Benim 11.6 cikti moralini cok bozuldu yaa

Moraliniz bozulmasın hemen o kadar da yüksek değil. Fsh daha yüksek olup hamile kalan çook kişi var, nasip meselesi yani. Kaldı ki sizin o kadar da yüksek değil. İnşallah sağlıkla beklemeden evlat sahibi olursunuz.

Moraliniz bozulmasın hemen o kadar da yüksek değil. Fsh daha yüksek olup hamile kalan çook kişi var, nasip meselesi yani. Kaldı ki sizin o kadar da yüksek değil. İnşallah sağlıkla beklemeden evlat sahibi olursunuz.
Amiiinn insallah cok tesekkur ederim

Merhaba kizlar :) Ben de ilk kez femara kullaniyorum sonra da aşılama olacak. Femarada 4.gunum. insallah sonuc guzel olur. Kullanip memnun kalan var mi?

Merhaba kizlar :) Ben de ilk kez femara kullaniyorum sonra da aşılama olacak. Femarada 4.gunum. insallah sonuc guzel olur. Kullanip memnun kalan var mi?
Femara az ama kaliteli yumurta üretiyor canm bende kullandım bu ay 5 gu. Kullandim 3 yumurtam olmuştu solda 2 sagda 1 soldakiler 15 mm de kaldılar büyümediler sadgaki 19.mm oldu iğne vuruldum beklemedeyim şuan 4.gun iğnenin bugün

Femara az ama kaliteli yumurta üretiyor canm bende kullandım bu ay 5 gu. Kullandim 3 yumurtam olmuştu solda 2 sagda 1 soldakiler 15 mm de kaldılar büyümediler sadgaki 19.mm oldu iğne vuruldum beklemedeyim şuan 4.gun iğnenin bugün
Insallah olumlu sonuclanir :) ben cumartesi gidicem. 5 gun gunde iki kez kullan gel bi bakalim dedi. Cok heyecanli bi durum ya daha fazla bi beklentiye giriyo insan sanirim :)

Insallah olumlu sonuclanir :) ben cumartesi gidicem. 5 gun gunde iki kez kullan gel bi bakalim dedi. Cok heyecanli bi durum ya daha fazla bi beklentiye giriyo insan sanirim :)
Aynen öyle günler geçmiyor heyecan hat safhada oluyor ahh ahh bende geçen hafta bugün daha 2. Kontrolüm olmamıştı cuma 2.. kontrol pazartesi tekrar kontrol olmuştu ve iğne vurulmustum

Ayy çok sevindim kuzum allah sağlıkla ilerletrsin insallah canım benim ilk kullanımında degilmi femara senin kaçıncı günde belli oldu peki benim bugün 3. Günüm M museda11

ilk kullanımda oldu canım pazartesi doktora gidicem inşallah bakalım sonuçlar o zaman belli olur çarşamba kan verdik hcg:889 du daha yeni diye bekliyoruz hayırlısı inşallah

sizlerde gelişmeler nasıl gidiyor kızçelerim dualarım sizlerle inaninnn kii
Ben hormon tahlili yaptirmistim fsh yuksek cikti biraz doktora sordurttum gitmedim yasina gore yumurta rezervleri azalmaya baslamis tedavi icin acele etmek lazim demis

X