10dan düşük olması istenir, fsh arttıkça yumurtalık rezervi azalıyor demekmişKizlar siz hormon tahlili yaptirdiniz miydi. Fsh degeri hakkinda bilgisi olan var mi
Benim 11.6 cikti moralini cok bozuldu yaa10dan düşük olması istenir, fsh arttıkça yumurtalık rezervi azalıyor demekmiş
Benim 11.6 cikti moralini cok bozuldu yaa
Amiiinn insallah cok tesekkur ederimMoraliniz bozulmasın hemen o kadar da yüksek değil. Fsh daha yüksek olup hamile kalan çook kişi var, nasip meselesi yani. Kaldı ki sizin o kadar da yüksek değil. İnşallah sağlıkla beklemeden evlat sahibi olursunuz.
Düzelir fsh çokta yüksek deil cnm..evet museda ilk hamisimiz
Femara az ama kaliteli yumurta üretiyor canm bende kullandım bu ay 5 gu. Kullandim 3 yumurtam olmuştu solda 2 sagda 1 soldakiler 15 mm de kaldılar büyümediler sadgaki 19.mm oldu iğne vuruldum beklemedeyim şuan 4.gun iğnenin bugünMerhaba kizlar :) Ben de ilk kez femara kullaniyorum sonra da aşılama olacak. Femarada 4.gunum. insallah sonuc guzel olur. Kullanip memnun kalan var mi?
Insallah olumlu sonuclanir :) ben cumartesi gidicem. 5 gun gunde iki kez kullan gel bi bakalim dedi. Cok heyecanli bi durum ya daha fazla bi beklentiye giriyo insan sanirim :)Femara az ama kaliteli yumurta üretiyor canm bende kullandım bu ay 5 gu. Kullandim 3 yumurtam olmuştu solda 2 sagda 1 soldakiler 15 mm de kaldılar büyümediler sadgaki 19.mm oldu iğne vuruldum beklemedeyim şuan 4.gun iğnenin bugün
Aynen öyle günler geçmiyor heyecan hat safhada oluyor ahh ahh bende geçen hafta bugün daha 2. Kontrolüm olmamıştı cuma 2.. kontrol pazartesi tekrar kontrol olmuştu ve iğne vurulmustumInsallah olumlu sonuclanir :) ben cumartesi gidicem. 5 gun gunde iki kez kullan gel bi bakalim dedi. Cok heyecanli bi durum ya daha fazla bi beklentiye giriyo insan sanirim :)
canım bende igne olmadı ben vurulmadım doktorum gerek duymadı
Ben hormon tahlili yaptirmistim fsh yuksek cikti biraz doktora sordurttum gitmedim yasina gore yumurta rezervleri azalmaya baslamis tedavi icin acele etmek lazim demissizlerde gelişmeler nasıl gidiyor kızçelerim dualarım sizlerle inaninnn kii
Anladım tatlım adetin geciktimi ogrendigindecanım bende igne olmadı ben vurulmadım doktorum gerek duymadı
Benim iğnenin 4. Gunu bugün canm beklemedeyim 10 gün sonra test yapicam doktor çağırdı zaten 14. Gunu gel diyesizlerde gelişmeler nasıl gidiyor kızçelerim dualarım sizlerle inaninnn kii
Bende adet oldum yine baslicaz tedaviye tam gaz devamsizlerde gelişmeler nasıl gidiyor kızçelerim dualarım sizlerle inaninnn kii