Miskokuluu nasılsınn ?Kullan canim duphaston bebek varsa tutunmasin yardim ediyor , yoksa adet olmana
İyimm canim cok şükür sen nasilsin? Tedavi nasıl gidiyorMiskokuluu nasılsınn ?
İyiyim bende bugün adet günüm belirti yok adet olmayı bekliyorum sıkıldım biraz ara vermek istiyorum ve tüp bebek düşünüyorum, femarayla olmayacak benim belliİyimm canim cok şükür sen nasilsin? Tedavi nasıl gidiyor
Evet aynı isim farklı sadece meme kanseri ilacıFemera ve letu ayni mi? 30 tane var LETU nun içinde ama 10 tanesini kullandirdi doktorum. Kanser ilaciymis.
Femera daha pahali sanırım. Letu yu 110 tl ye almistikEvet aynı isim farklı sadece meme kanseri ilacı
Adetin geçti o zaman dimi canim? Ay inşallah bu defa olmuşturİyiyim bende bugün adet günüm belirti yok adet olmayı bekliyorum sıkıldım biraz ara vermek istiyorum ve tüp bebek düşünüyorum, femarayla olmayacak benim belli
Bugün adet günüm belirti hiç yok, inşallahh ama hiç sanmıyorum, femara 2-3 gün gecikme yapıyorAdetin geçti o zaman dimi canim? Ay inşallah bu defa olmuştur
O zaman 2. 3 gün daha bekle canim , inşallah olmuştur bu defaBugün adet günüm belirti hiç yok, inşallahh ama hiç sanmıyorum, femara 2-3 gün gecikme yapıyor
Ben dün gitdim doktora canim, cok şükür kalp atışını duydukİnşallah, hiç doktora gidesim yok bu ay ara veririm çok sıkıldımsen nasıl hissediyorsun doktora ne zaman gidiyorsun
MaşallahhBen dün gitdim doktora canim, cok şükür kalp atışını duyduk
Evet ya bu ay grub cok sessizGrubumuzda başka pozitif yok muuu ? Bu ay ne durumda herkes ??
İnşallahhBen catlatma ignesi vuruldum femera kullandım. Beklemedeyim insallah pozitif olur
Adet oldumO zaman 2. 3 gün daha bekle canim , inşallah olmuştur bu defa
7 senedir çok doktor değiştirdim ve hepsine baktırdım, tüplerde açık, hormonlar normalDoktorunu değişsenmi acaba, gözden kaçırdıkları bişey var, onu bulmak lazım , yumurta güzel gelişiyor çatliyor rahim kalinliği iyi , eşindede sorun yok , hormonlarına baktilarmi? Prolaktin yüksek ola bilirmi oda engel oluyor bildiğim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?