- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Ne söyleyim bilemedim canim7 senedir çok doktor değiştirdim ve hepsine baktırdım, tüplerde açık, hormonlar normal
Böylesi çok qarip, çocuğunda var bir sorun olsaydı oda olmazdı yani dimi, şimdi neden olmuyor hiç anlamiyorumTek bir hastane de değil her sene başka hastanede tekrar tekrar tüm tahlilleri yaptırdım, bi sıkıntı çıksa en azından ilacı vardır ama çıkmayınca hep boşa gidiyor tedavilertüp bebekle olur belki
Gitmedim doktora adetim bitti sıkıldım birazz, enfeksyon için ilaç kullanıyorum antibiyotik ve fitil, birde fena grip oldum ilaçlar midemi mahvediyor, senin minikBöylesi çok qarip, çocuğunda var bir sorun olsaydı oda olmazdı yani dimi, şimdi neden olmuyor hiç anlamiyorum
Bizim evde de herkes teker teker grip oluyor, korkumdan odadan çıkmıyorum , rabbim şifa versin sana da canim bol bol su iç , bal zencefil süt cok iyi geliyor gripe, benim minikde şimdilik iyi teyzesi , 9 haftalık olduk cok şükür, kistimde küçülmeye başlamış doktor küçülüp kaybolucak diyorGitmedim doktora adetim bitti sıkıldım birazz, enfeksyon için ilaç kullanıyorum antibiyotik ve fitil, birde fena grip oldum ilaçlar midemi mahvediyor, senin miniknasıll ? Kistin ne durumda aynı boyda mı
Merhaba bende bugün doktora gittim geçen çarşamba Femaraya başladım 5gün kullandım bugün gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlamış dedi bugün yarın ilişki dedi pazarteside değerlendirdik böyle gebelik olurmu iğnesizİnşallah8 sene önce kendiliğinden çatlamıştı hamile kaldığımda
Olur tabii benim öyle olduMerhaba bende bugün doktora gittim geçen çarşamba Femaraya başladım 5gün kullandım bugün gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlamış dedi bugün yarın ilişki dedi pazarteside değerlendirdik böyle gebelik olurmu iğnesiz
Ya çok iyi inşallah benimde olurOlur tabii benim öyle oldu
Adet olman için çok erken, yumurta çatladığında az kanama olabiliyormuşYa kızlar ben femara kullanmıştım biliyorsunuz dün gittiğimde yumurtlar kendiliğinden çatlamış rahim kalınlığı iyi demişti ama benim kan şeklinde lekem geliyo neden olabilir bu başına gelen varmı
Merhaba ben 4 ay femara kullandım 2-4 gün arası geç adet oldumIyi aksamalr hanimlar. Birsey sormak istiyorum. Duphaston bugun bitti. Ama benim kasiklarimda batmalar basladi dün. Memelerimde bazen hafif bir sizi oluyor. Ilk defa bu ay duphaston kullandim. Letu da kullandim. Adet olursam ne zaman olurum? Tarlusalla hep 4.gun olurdum.
Tecrubesi olanlar lutfen yanıt versin. Ha bi de korona oldum
Annecik nasılsınBizim evde de herkes teker teker grip oluyor, korkumdan odadan çıkmıyorum , rabbim şifa versin sana da canim bol bol su iç , bal zencefil süt cok iyi geliyor gripe, benim minikde şimdilik iyi teyzesi , 9 haftalık olduk cok şükür, kistimde küçülmeye başlamış doktor küçülüp kaybolucak diyor
İyimm canimm sen nasılsınn napiyosunAnnecik nasılsın
Canım peki yumurtlama akıntısı gibi bir akıntın oldumu çatladığında?Merhaba bende bugün doktora gittim geçen çarşamba Femaraya başladım 5gün kullandım bugün gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlamış dedi bugün yarın ilişki dedi pazarteside değerlendirdik böyle gebelik olurmu iğnesiz
İyiyimm bu ayı boş geçiriyorum doktora gitmedim kafam rahat stres yok bir ayİyimm canimm sen nasılsınn napiyosun
İyi yapmışsın canim hem kafan dinlensin hem bünyen kendine gelsin , bi bakarsın kendiliğinden olmuşİyiyimm bu ayı boş geçiriyorum doktora gitmedim kafam rahat stres yok bir ay
Kendime geldim gerçekten keşke kendiliğinden olsaaİyi yapmışsın canim hem kafan dinlensin hem bünyen kendine gelsin , bi bakarsın kendiliğinden olmuş
Şimdilik iyim canim çok şükür, çoğu zaman yatiyorum ayakta olduğumda karnımda ağrı dolgunluk gibi bişeyler oluyor, korkuyorumKendime geldim gerçekten keşke kendiliğinden olsaaSen nasıl hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?