Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah benimde öyle olur, çok umudum var zaten femara kullananların çoğu hamile kalmış yanında bir de inofolic kullanmak istiyorum birazdan almaya çıkıcam, inositol içeren ilaçların pko ya çok faydası oluyor

İkizlerin nasıl Tekrar hamilelik mi düşünüyorsun ?

Ben de adet olunca tekrar femaraya geçicem doktorum tekrar 6 ay femara yazdi. Hadi ikimiz için de hayirli olsun

Eklentiler

• 00832C20-EA6C-470E-A0DC-B24CAC47F577.png
    433,1 KB · Görüntüleme: 53
Her doktor hemen başlatmıyor ben o yüzden değiştirdim doktorumu çünkü zaman kaybetmek istemiyorum ve bu doktora gidişimde uygunsa femara kullanmak istiyorum dedim bence sende bir söyle
ben iki dusuk ardindan uc yıl ara vermek zorunda kaldim bu ay baslayacagim ins dr sunalik sadece vitamin verdi cnku bnm onceden istedigimde birkac ayda olmustu ama aradan cok zaman gecti bakacaz artik ilerlemeye gore yol alcaz Rabbim insallah tez vakitte hepimize nasip etsin saglikla

Malesef 5 ayinda rahim agzi yetmezliginden kaybettim canim((( tekrar dusunuyorum evet. Allah kismet ederse
Cnm oncelikle buyuk gecmis olsun Bnmde 2 aylik ve 4.5 aylik kaybim var sebep bulunamamisti rahim agzi yetmezligi nasil anlasiliyor

Düşüklerin araştırıldı mi canim sebebi

Genetik testte gittimi bebekler veya sen yaptırdın mi ?
1. 2 aylikti bebek gitti sorun cikmadi
2. De 4.5 aylikti bebegi gondermedin sadece eşini gonderdim drum oda yeter dedi fakat birsy cikmadi
Biz kendi genetiklermizide yaptirdik temiz cikti
Drlar tıbben birsey bulunamadi dedi

Cnm oncelikle buyuk gecmis olsun Bnmde 2 aylik ve 4.5 aylik kaybim var sebep bulunamamisti rahim agzi yetmezligi nasil anlasiliyor
Bende aniden açilma oldu ve doğum başladi. Serklajla zorla durduruldu. Ama serklaj zamani kese delindi enfeksiyon kaptim. Oyle kaybettim. Ama benim rahim ağzi uzunlugum hep normaldi. Aniden açilma için bir doktor rahim agzi yetmezligi dedi, biri ikize bağli erken doğum. Ama yine de tekrar hamilelikde serklaj yapilacak

1. 2 aylikti bebek gitti sorun cikmadi
2. De 4.5 aylikti bebegi gondermedin sadece eşini gonderdim drum oda yeter dedi fakat birsy cikmadi
Biz kendi genetiklermizide yaptirdik temiz cikti
Drlar tıbben birsey bulunamadi dedi
Anladım canim iyi yapmişsınız Allah hayırlısını nasip etsin hepimize bende dış gebelik geçirdim zor süreçler Allah yardımcımız olsun.

Çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın sağlıcakla kucağımıza alalım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…