Hayır hiç bi sprun yok doktor da şaşırıoİnşallah olur canim doktor ne dedi nrymiş sorun pcomu?
Olur o zaman inşallah canim, eşindede sorun yoksa merak etme olucak inşallahHayır hiç bi sprun yok doktor da şaşırıo
Ewt 3 yumurtam oluşmuşİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Cok güzel inşallah çatlayip döllenir hepsiEwt 3 yumurtam oluşmuşHayırlısı olsun inş
İnş çol tşklerCok güzel inşallah çatlayip döllenir hepsi
Insallah bu defa dogru yerini bulur yumoslarinİnş çol tşklerBnm hamile kaldıktan sonra sıkıntı başlıyo malesef. Bebek rahmin üstüne yerleşiyo ve kalbi duruyo
Allah yardımcımız olsunInsallah bu defa dogru yerini bulur yumoslarin, bendede rahim agzi yetmezligi oldugundan hamilelik olursa cok dikatli olmaliyim, 9 ayi yatakda gecire bilirim artik duruma bakicaz insallah
Amin inşallahAllah yardımcımız olsunSağ salim kucağımıza alırız inş
Amin inşallahAllah yardımcımız olsunSağ salim kucağımıza alırız inş
2 gün önce negatif çıkmışsa büyük ehtimal hamilesin canimKızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce hamile olabilir miyim. Görüntüyü siteden bir türlü yükleyemedim
Kızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce hamile olabilir miyim. Görüntüyü siteden bir türlü yükleyemedim
Kan verdim canım sağlık kabinine sonucu bekliyorum bende. Valla içim kıpır kıpır inşallah güzel.haberler veririmmmKan verdinmi sonuç ne zaman çıkar?
Bir türlü yuklemedi site ya. Silik çizgi gözle görülüyor anında belirdi2 gün önce negatif çıkmışsa büyük ehtimal hamilesin canimgörüntüyü yükleye bilseydin cok guzel olurdu ama
İnşallah ya, bende heyecanlandım bakKan verdim canım sağlık kabinine sonucu bekliyorum bende. Valla içim kıpır kıpır inşallah güzel.haberler veririmmm
Yani 2 gün önce negatif çıkmış o zaman gecmiştir etkisi heraldeBir türlü yuklemedi site ya. Silik çizgi gözle görülüyor anında belirdi2 gün önce kaset testte çıkmadı bugünkü erken gebelik testi. İğnenin etkisi geçmiştir çoktan dimi
2.60 çıkmış canım sonuç. Arada bir değer 4 gün sonra tekrar bakalım dedilerYani 2 gün önce negatif çıkmış o zaman gecmiştir etkisi heralde
O zaman erken gebelik testindeki silik cizgi acaba iğnenin sadece idrarda kalan etkisimiymiş , normal kaset test göstermemiş erken gebelik cok hassas olduğu için göstermiş ola bilir bu bir ihtimal, diğer ihtimalda yükselmeye şimdi başlamış, inşallah bu ihtimal doğrudur2.60 çıkmış canım sonuç. Arada bir değer 4 gün sonra tekrar bakalım dediler
Insallah canım valla şimdi en ahatsiz edici bekleyiş kaldıİnşallah 4 gün sonra pozitif olur , ben baktımda gecen sene iğneden 10 gün sonra bende negatif çıkmıştı, 13 günde cok silik pozitif oldu , sende 11 gün, 1.2 güne yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?