Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet belirtimde yok canım test yapınca üzülüyorum beklemeyi düşünüyorum
Benımde adet günüme 6 gün kaldı. Göğüslerim şişer acırdı bu ay öyle bir belirti yok. Şimdiye çoktan ağırırdı göğüsler.
Anlamadım gitti . Ben de erkenden test yapmıcam adet günümü beklıcem

Bence hatta adetin geçse bile dayanabilirsen biraz daha bekleyip yap bende adet olmazsam pazartesi beklerim diye düşünüyorum olursamda sağlık olsun

Bence hatta adetin geçse bile dayanabilirsen biraz daha bekleyip yap bende adet olmazsam pazartesi beklerim diye düşünüyorum olursamda sağlık olsun
Aslında çatladıktan 14 gün sonra oluyorum ben :) Ama iğne etkisiyle gecikecek gibi duruyor . Yapmadan nasıl sabrediyim ki valla çok zor. Önceleri adetim gelmeden 5-6 gün önceden yapıyodum artık sabrediyorum adet günümü beklıyorum

bende okuduysan ilk defa adetten 2 önce pozitifi gördüm suya bile tuttum ama gitmedi pembelik adetimde 2 gün gecikmişti ilk kez sonra yine oldum belkide kimsayaldı bilemiycem o yüzden diyorum ya pazartesiyi bekliycem tabi olmazsam

evet hatırladm canımm dimi senin öle bişeyin olmustu :)) Kafa karısıklıgı daha kötü yaa insallah bu ay iyi sonuclar alırısın

inşallah hep birlikte sonuç alırız senin var mı belirtilerin
Amiiin insallah.
Yok canım kasık ağrım bugun basladı yumurtlamanın 8. günündeyim.
Göğüslerim şişmeye acımaya basladı hafiften (Her adet öncesi oluyo zaten stabil)
Pek bir belirtim yok hatta adet belirtilerim var desem daha doğru olur . Bu ay olmıcak gibime geliyor

ümitsizliğe kapılma adet ağrıları yaşayıp hamile kalan çok var seninde dediğin gibi benim bu bir konuda ümidim var normalde femara kullanırken geçiğimiz iki aydan bahsediyorum yumurtlama zamanımdan sonrasında aşırı bel ağrısı yaşadım rahim duvarımı incelttiği için belki bu sebeple tutmamıştı çok şükür bu ay belim hiç ağrımadı şuandada kasığımda ara ara ağrı oluyor ama adet ağrısı gibi değil ince sızlama gibi

Rahim duvarımı inceltmedi benim. Doktoruma söylediğimde femara rahim duvarını inceltmez kalınlastırır dedi . Sen de neden öle oldu acaba

umarım olmam senin durumlar nasıl
İnşallah benim de 5 gün var bata. Hemen düşük sonrası olduğu için pek umudum yok açıkçası, belirtim falan da yok. Gerçi hamile kaldığımda bata 2 gün kala başlamıştı belirtiler. Hayırlısı bakalım..

benimde gelen giden yok adet ağrılarım bile yok ama bellide olmaz bugün asıl bat ama yumurtlamam bu ay geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…