- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
adet ağrılarım çoğaldı bugün seninde olmuşmuydu adet ağrılarınÇok şükür iyim kalbimi duydum bugün rabbim tez zamanda sizede nasıp etsin inşallah Kanki bence test yapma bekle7 gün geçsin olmadı direk git kan ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet ağrılarım çoğaldı bugün seninde olmuşmuydu adet ağrılarınÇok şükür iyim kalbimi duydum bugün rabbim tez zamanda sizede nasıp etsin inşallah Kanki bence test yapma bekle7 gün geçsin olmadı direk git kan ver
Bende hiçbir belirti yok valla önceki hamileliğimde 2 gün kala başlamıştı kasık bel ağrısı falanbakıcaz artık senin var mı belirti
şuan resmen aşırı belim ağrıyor oldum olucam gibiBende hiçbir belirti yok valla önceki hamileliğimde 2 gün kala başlamıştı kasık bel ağrısı falan
İnşallah gebeliktendir çünkü benim de belim kopuyordu ağrıdan.şuan resmen aşırı belim ağrıyor oldum olucam gibi
valla bilemiyorum artık inşallah ondandır ve inanki 3-4 gündür heo evde olsamda uyusam kafasındayım strestende kaynaklı bu durum hiç işe gelmek istemiyorumİnşallah gebeliktendir çünkü benim de belim kopuyordu ağrıdan.
Valla ben hep o moddayım az önce acayip gaz başladı bende. Genelde de adetten önce olur zaten. Hadi hakkımızda hayırlısıvalla bilemiyorum artık inşallah ondandır ve inanki 3-4 gündür heo evde olsamda uyusam kafasındayım strestende kaynaklı bu durum hiç işe gelmek istemiyorum
Evet Benimde artmıştıadet ağrılarım çoğaldı bugün seninde olmuşmuydu adet ağrıların
4 gün gecikme ile hasta oldumEvet Benimde artmıştı
Üzüldüm canım . Olsun Şubat ayına insallah. Ben de yarın olacağım kesin gibi duruyor. Ağrılarım çok göğüslerim feci şişti...4 gün gecikme ile hasta oldum
yok canım 3 ay ara vericemÜzüldüm canım . Olsun Şubat ayına insallah. Ben de yarın olacağım kesin gibi duruyor. Ağrılarım çok göğüslerim feci şişti...
EE peki bu ay femara kullanacakmısın
Bişey olmaz kuzum üzülme clife macunu al kendine veba güzel ıntegramda bak yaz adını çıkıyor kafanınyorma olur ilaci boşverr beni dinle4 gün gecikme ile hasta oldum
Elindedir sorun yok ztn senin sadece pso var olacak benmde öyleydiyok canım 3 ay ara vericem
Yok canım malesef haberler kötü. Dün akşam regl oldum. Dündü bat günüm. Çok üzüldüm tabii ama napalım sağlık olsun. Bebişlerimiz doğru zamanı bekliyor sende durumlar nasıl?
bugün hastalığım son günü akşam temizlenicem hayırlısıyla bekliycem bu ayı ama ilaç kullanmıyam bende ara vericemYok canım malesef haberler kötü. Dün akşam regl oldum. Dündü bat günüm. Çok üzüldüm tabii ama napalım sağlık olsun. Bebişlerimiz doğru zamanı bekliyor sende durumlar nasıl?
hayırlısı olsunYok canım malesef haberler kötü. Dün akşam regl oldum. Dündü bat günüm. Çok üzüldüm tabii ama napalım sağlık olsun. Bebişlerimiz doğru zamanı bekliyor sende durumlar nasıl?
Hadi bakalım maraton başlıyor bu sefer umutlarımız boşa çıkmasın inşallahbugün hastalığım son günü akşam temizlenicem hayırlısıyla bekliycem bu ayı ama ilaç kullanmıyam bende ara vericem
inşallahHadi bakalım maraton başlıyor bu sefer umutlarımız boşa çıkmasın inşallah
normaldir bence rahim yavaş yavaş büyüyor yaKızlar gebelikte az kahverengimsi akıntı normalmı