• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanki napıyosun nasıl gidiyor adet günün nezmn
canım senin troid problemin yan etkisi varmıydı
Normalde benim sivilceler var arada çıkar yani ama çenemde hiç çıkmazdı 2-3 aydır çenemdede var napıcağımı bilmiyorum.Troidden olabiliyomuş birde o çıkmaz inşallah

Normalde benim sivilceler var arada çıkar yani ama çenemde hiç çıkmazdı 2-3 aydır çenemdede var napıcağımı bilmiyorum.Troidden olabiliyomuş birde o çıkmaz inşallah
Canm sen femara kullanıyordun değilmi ? Femara ben de bu ay aşırı bir sivilce yaptı. Pco var ben dee zaten çıkıyordu ama femara coşturdu adeta.
Ondan olabilir

İlaç kullanıyormusun troit için

kızlar bugün regli günüm(28 günde) hiç bir yerim ağrımıyor geçen aylara baktım hep yumurtlamadan 17 gün sonra hastalanmışım şimdide öyle olursa 31ine kadar adet olmayabilirim Ballikko Ballikko R Random3 B Bozobrgul
Belki de hamilesindir canım adet belirtileri yaşamayıp hamile olan çok insan var. Test yaptınmı hiç :)

Back