Bekle canım 14.günü yap istersen yarın yani ilk idrarla. Ama eminsn dmi çatladığı tarihten
yarın sabaha adet olmazsam yapayım o zamn yumurtlamadan eminim aşırı şiddetli oldu yürüyemedim hatta ilişkiye girerken bile ağrı olduHayal kırıklığına uğramayacaksan yap kuzumama geç döllenme ihtimalini de düşün bekle bikaç gün daha bence
Benımde çok ağrım oldu. Wc ye gidemedim düşün.yarın sabaha adet olmazsam yapayım o zamn yumurtlamadan eminim aşırı şiddetli oldu yürüyemedim hatta ilişkiye girerken bile ağrı oldu
bu akşamda olmazsam sabaha yaparım testBenımde çok ağrım oldu. Wc ye gidemedim düşün.
eminsen çatladığından yapabilirsin. 14. gün 15. gün gayet iyi bi süre canım
Millet 9. gün de öğreniyor
Kankii inşallah vardır benimde öyle sızlıyordu gelip gidiyordu belli olmuyor valla aklında tutma unut belli olmazümitsizliğe kapılma adet ağrıları yaşayıp hamile kalan çok var seninde dediğin gibi benim bu bir konuda ümidim var normalde femara kullanırken geçiğimiz iki aydan bahsediyorum yumurtlama zamanımdan sonrasında aşırı bel ağrısı yaşadım rahim duvarımı incelttiği için belki bu sebeple tutmamıştı çok şükür bu ay belim hiç ağrımadı şuandada kasığımda ara ara ağrı oluyor ama adet ağrısı gibi değil ince sızlama gibi
kanki bu ayda olurum diye düşünüyorum çünkü resmen deli gibi adet ağrım varKankii inşallah vardır benimde öyle sızlıyordu gelip gidiyordu belli olmuyor valla aklında tutma unut belli olmaz
canım sen test yapıcaktın bugün yapmadın mı?Kızlar adet ağrılarım var ama bu ay belim ağrımıyor kasıklarım fena birde vajina girişimde bir ağrı var çekiliyor gibi böyle
Bence kesin var inşallahKızlar adet ağrılarım var ama bu ay belim ağrımıyor kasıklarım fena birde vajina girişimde bir ağrı var çekiliyor gibi böyle
cesaretim yok hala olmadım olmazsam pazar yapıcam şimdi yapmak istemiyorum korkuyorumcanım sen test yapıcaktın bugün yapmadın mı?
inşallah vardır dün rahim ağzımdan sanki birşey çekiliyor akıntım oldu sarı pembe karışık gibi bugünde yok gelen gidenBence kesin var inşallah
Bakalım kanki hayırlısıinşallah vardır dün rahim ağzımdan sanki birşey çekiliyor akıntım oldu sarı pembe karışık gibi bugünde yok gelen giden
sen nasılsın iyisindir inşallahBakalım kanki hayırlısı
anne kuzu bugün gecikmenin 3.günüHayal kırıklığına uğramayacaksan yap kuzumama geç döllenme ihtimalini de düşün bekle bikaç gün daha bence
Yaptın mı test?anne kuzu bugün gecikmenin 3.günü
bu akşam yapıcam kesin önceki seferde öyle oldu sabahında olurum belki diye bekledimYaptın mı test?
Sabah yap dicem ama gecikme var zaten her türlü çıkarbu akşam yapıcam kesin önceki seferde öyle oldu sabahında olurum belki diye bekledim
bakıcaz artık senin var mı belirtiSabah yap dicem ama gecikme var zaten her türlü çıkar
Çok şükür iyim kalbimi duydum bugün rabbim tez zamanda sizede nasıp etsin inşallahsen nasılsın iyisindir inşallah
Ben test yaptım hiç bişey çıkmadı kanda öğrendimwbakıcaz artık senin var mı belirti
bende öyle düşünüyorum ama içim içimide yiyiyor en iyisi pazartesiyi bekleyim ben olmazsam tabiÇok şükür iyim kalbimi duydum bugün rabbim tez zamanda sizede nasıp etsin inşallahKanki bence test yapma bekle7 gün geçsin olmadı direk git kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?