hayırlısı olsun bat ne zamanevet oldum iğnenin etkiisiyle o ağrıyı çektm ben
2 Şubat.hayırlısı olsun bat ne zaman
3. ay oldu bu ay2 Şubat.
Bu kaçıncı denemen femara ile canım
doktor 3 ay ara verelim vucüt dinlensin sonra olmadı 3 ay daha devam ederiz dedi2 Şubat.
Bu kaçıncı denemen femara ile canım
anladım bu ay tutar inşallahdoktor 3 ay ara verelim vucüt dinlensin sonra olmadı 3 ay daha devam ederiz dedi
inşallah seninde tutar kuzumanladım bu ay tutar inşallah
Kanki napıyosun nasıl gidiyor adet günün nezmninşallah seninde tutar kuzum
normal adet günüm 27si ama 2 ayda yumurtlamadan 17 gün sonra regli oldum ona göre 31i yani belli olmaz ama normal günüm çarşambaKanki napıyosun nasıl gidiyor adet günün nezmn
canım senin troid problemin yan etkisi varmıydıKanki napıyosun nasıl gidiyor adet günün nezmn
Canm sen femara kullanıyordun değilmi ? Femara ben de bu ay aşırı bir sivilce yaptı. Pco var ben dee zaten çıkıyordu ama femara coşturdu adeta.canım senin troid problemin yan etkisi varmıydı
Normalde benim sivilceler var arada çıkar yani ama çenemde hiç çıkmazdı 2-3 aydır çenemdede var napıcağımı bilmiyorum.Troidden olabiliyomuş birde o çıkmaz inşallah
olabilir mi ya valla bilemiyorum artık :))Canm sen femara kullanıyordun değilmi ? Femara ben de bu ay aşırı bir sivilce yaptı. Pco var ben dee zaten çıkıyordu ama femara coşturdu adeta.
Ondan olabilir
Hadi inşallah bebeğim ağrıalrın varmınormal adet günüm 27si ama 2 ayda yumurtlamadan 17 gün sonra regli oldum ona göre 31i yani belli olmaz ama normal günüm çarşamba
İlaç kullanıyormusun troit içincanım senin troid problemin yan etkisi varmıydı
Normalde benim sivilceler var arada çıkar yani ama çenemde hiç çıkmazdı 2-3 aydır çenemdede var napıcağımı bilmiyorum.Troidden olabiliyomuş birde o çıkmaz inşallah
troid yoktu yani çıkamadı tahminen söyledimİlaç kullanıyormusun troit için
adet ağrılarım yok ( bel kasık ) kasığımda bir şey geçip gider gibi oluyor 5-10 saniye o kadar ama adet döneminde çıkan sivilcelerim çıktı ve adette gelen baş ağrım varHadi inşallah bebeğim ağrıalrın varmı
O zaman bekle biraz daha canım. Ve umarım regl olmazsın
Belki de hamilesindir canım adet belirtileri yaşamayıp hamile olan çok insan var. Test yaptınmı hiç :)
umarım olmamO zaman bekle biraz daha canım. Ve umarım regl olmazsın
adet belirtimde yok canım test yapınca üzülüyorum beklemeyi düşünüyorumBelki de hamilesindir canım adet belirtileri yaşamayıp hamile olan çok insan var. Test yaptınmı hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?