• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle canım 14.günü yap istersen yarın yani ilk idrarla. Ama eminsn dmi çatladığı tarihten
Hayal kırıklığına uğramayacaksan yap kuzum ☺️ ama geç döllenme ihtimalini de düşün bekle bikaç gün daha bence
yarın sabaha adet olmazsam yapayım o zamn yumurtlamadan eminim aşırı şiddetli oldu yürüyemedim hatta ilişkiye girerken bile ağrı oldu

yarın sabaha adet olmazsam yapayım o zamn yumurtlamadan eminim aşırı şiddetli oldu yürüyemedim hatta ilişkiye girerken bile ağrı oldu
Benımde çok ağrım oldu. Wc ye gidemedim düşün.
eminsen çatladığından yapabilirsin. 14. gün 15. gün gayet iyi bi süre canım
Millet 9. gün de öğreniyor

ümitsizliğe kapılma adet ağrıları yaşayıp hamile kalan çok var seninde dediğin gibi benim bu bir konuda ümidim var normalde femara kullanırken geçiğimiz iki aydan bahsediyorum yumurtlama zamanımdan sonrasında aşırı bel ağrısı yaşadım rahim duvarımı incelttiği için belki bu sebeple tutmamıştı çok şükür bu ay belim hiç ağrımadı şuandada kasığımda ara ara ağrı oluyor ama adet ağrısı gibi değil ince sızlama gibi
Kankii inşallah vardır benimde öyle sızlıyordu gelip gidiyordu belli olmuyor valla aklında tutma unut belli olmaz

Kızlar adet ağrılarım var ama bu ay belim ağrımıyor kasıklarım fena birde vajina girişimde bir ağrı var çekiliyor gibi böyle

Çok şükür iyim kalbimi duydum bugün rabbim tez zamanda sizede nasıp etsin inşallah 😘😍❤️ Kanki bence test yapma bekle7 gün geçsin olmadı direk git kan ver
bende öyle düşünüyorum ama içim içimide yiyiyor en iyisi pazartesiyi bekleyim ben olmazsam tabi

Back