Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14-15-16-17 hep ilişki oldu
Süperr inşallah bu ay boşa çıkmaz umutlarımız ben bu günaşırı ilişki konusuna inancımı yitirdim. Bi tek hergün ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. O yüzden ben de pik gördüğüm gün başladım hergünü değerlendiricem çatlama süresi bitene kadar

valla değerlendrimek amacıyla hergün olmadı Bu ay baya istekliydim

Çok şükür gördüm rabbim tez zamanda nasıp etsin size inşallah Cuma günüde kalbini duycaz inşallah 5 haftalık 5 günlükmüş mucizem rabbim nasıp eder inşallah sizdede inşallah
Çok sevindim canım benim mutluluğunuz sağlığınız daim olsun :) İnşallah yakın zamanda yaşarız bizlerde

Sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydın bata kaç gün kala öğrendiniz? Belirtiniz oldu mu?
Çok teşekkür ederim. Darısı size inşallah. Batı mecbur bekliyorsun iğneden sonra 15.gün test yaptım idrar pozitif çıktı sonra kan verdim. Çok fazla üşüme geliyordu ve göğüslerim çok acıyordu bir de sık tuvalete gidiyordum. Ama bunları regl belirtileri sandım tabi çok benziyor çünkü

Doktorla ultrason takibi oldumu canım yoksa ovulasyon testleriylemi çatlamayı gördün.
Bende bu ay femara kullandım Adet tarihm 2 şubat.
çatlatma iğnesi de oldum canım

doktorla takip ama baya yoğun hissettim zaten çatladığını yürüyemedim bile o denli
Ben de biliyo musn ölcem sandım. Tüm gün çatladı karnım resmen. doktora bile gitmeyi düşündüm ayağa kalkamıyodum wc ye zor yürüyodum. İğne oldun mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…