Ben 2 ay kullandım femara. Ikincisinde hamile kaldım ama düşük yaptım. O yüzden şimdi 2-3 ay doğal yolla deneyeceğiz.daha ilk canım. Senin kaçıncı ay
ohh ohh öyle güzel geçir hamileliğini sağlıklada kucağına alPerşembe günü inşallah bebeğimRabbim nasıp eder size inşallah Bebeği görcez inşallah durumumda Hayet iyi çok şükür kusma mide bulanstısı yok normalim acaba
14-15-16-17 hep ilişki olduNasıl değerlendirdiniz o günleri?
Süperr inşallah bu ay boşa çıkmaz umutlarımız14-15-16-17 hep ilişki oldu
valla değerlendrimek amacıyla hergün olmadı Bu ay baya istekliydimSüperr inşallah bu ay boşa çıkmaz umutlarımızben bu günaşırı ilişki konusuna inancımı yitirdim. Bi tek hergün ilişkiye girdiğim ay hamile kaldım. O yüzden ben de pik gördüğüm gün başladım hergünü değerlendiricem çatlama süresi bitene kadar
En güzeli zaten kuzum yaa. Görev gibi sırf gebelik için yaparsan o stresle olmuyor zaten. Aşkla gelsin bebişlerimizvalla değerlendrimek amacıyla hergün olmadı Bu ay baya istekliydim
inşallah ya aşla sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimEn güzeli zaten kuzum yaa. Görev gibi sırf gebelik için yaparsan o stresle olmuyor zaten. Aşkla gelsin bebişlerimiz
Canım senin randevun vardı naptın keseyi vs gördün mü haberdar et biziPerşembe günü inşallah bebeğimRabbim nasıp eder size inşallah Bebeği görcez inşallah durumumda Hayet iyi çok şükür kusma mide bulanstısı yok normalim acaba
Çok şükür gördüm rabbim tez zamanda nasıp etsin size inşallahCanım senin randevun vardı naptın keseyi vs gördün mü haberdar et bizi
Çok sevindim canım benim mutluluğunuz sağlığınız daim olsun :) İnşallah yakın zamanda yaşarız bizlerdeÇok şükür gördüm rabbim tez zamanda nasıp etsin size inşallahCuma günüde kalbini duycaz inşallah 5 haftalık 5 günlükmüş mucizem rabbim nasıp eder inşallah sizdede inşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydınBen 3.denemede sonuç aldım şuan hamileyim. Beslenmeme çok dikkat ettim ve düzenli yürüyüş yaptım.
Çok teşekkür ederim. Darısı size inşallah. Batı mecbur bekliyorsun iğneden sonra 15.gün test yaptım idrar pozitif çıktı sonra kan verdim. Çok fazla üşüme geliyordu ve göğüslerim çok acıyordu bir de sık tuvalete gidiyordum. Ama bunları regl belirtileri sandım tabi çok benziyor çünküSağlıkla ilerlesin inşallah gözünüz aydınbata kaç gün kala öğrendiniz? Belirtiniz oldu mu?
Sen bu ay femara kullandın mı ?Çok sevindim canım benim mutluluğunuz sağlığınız daim olsun :) İnşallah yakın zamanda yaşarız bizlerde
evet canım yumurtlamam adetten 16 gün sonra oldu regli tarihim haftaya çarşamba normalde ama geç yumurtladım diye 2-3 gecikebilir normalde gecikmez ama ama geçen ay yumurtlamam geç oldu diye gecikmişti ordan yola çıkıyorumSen bu ay femara kullandın mı ?
Doktorla ultrason takibi oldumu canım yoksa ovulasyon testleriylemi çatlamayı gördün.evet canım yumurtlamam adetten 16 gün sonra oldu regli tarihim haftaya çarşamba normalde ama geç yumurtladım diye 2-3 gecikebilir normalde gecikmez ama ama geçen ay yumurtlamam geç oldu diye gecikmişti ordan yola çıkıyorum
doktorla takip ama baya yoğun hissettim zaten çatladığını yürüyemedim bile o denliDoktorla ultrason takibi oldumu canım yoksa ovulasyon testleriylemi çatlamayı gördün.
Bende bu ay femara kullandım Adet tarihm 2 şubat.
çatlatma iğnesi de oldum canım
Ben de biliyo musn ölcem sandım. Tüm gün çatladı karnım resmen. doktora bile gitmeyi düşündüm ayağa kalkamıyodum wc ye zor yürüyodum. İğne oldun mu canımdoktorla takip ama baya yoğun hissettim zaten çatladığını yürüyemedim bile o denli
yok canım kendi çatlıyor sen iğne mi oldunBen de biliyo musn ölcem sandım. Tüm gün çatladı karnım resmen. doktora bile gitmeyi düşündüm ayağa kalkamıyodum wc ye zor yürüyodum. İğne oldun mu canım
evet oldum iğnenin etkiisiyle o ağrıyı çektm benyok canım kendi çatlıyor sen iğne mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?