- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Insallah canım ya insallah olur gebelık bu ayİyi doktor vermesini çatlama iğnesi belki kendinden çatlasın diye vermemiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım ya insallah olur gebelık bu ayİyi doktor vermesini çatlama iğnesi belki kendinden çatlasın diye vermemiştir
Stres yapmayın olur Allah’ın izniyleInsallah canım ya insallah olur gebelık bu ay
Yok kuzum 2-3 ay ara verecekmişim. Doğal yolla devam bu sürede. Senin durumlar nasıl? Bata kaç gün var? Benim dün ve bugün pik. Tam gaz çalışmaca
canım benim yumurta cuma günü çatladı bat ne zaman bakmıyorum bu sefer :))Yok kuzum 2-3 ay ara verecekmişim. Doğal yolla devam bu sürede. Senin durumlar nasıl? Bata kaç gün var? Benim dün ve bugün pik. Tam gaz çalışmaca
inşallah bu ay bu sayfadaki herkesi bebişi gelirKızlar benimde bugün Femara son gün. Perşembe günü kontrolüm var. İnşallah güzel haberler alırız bu ay.
naptın canım ne zaman gidicekin bir daha dr bizlerede haber verRabbim tez zamanda nasip etsin Allah gönlüne göre versin çok şükür iyi gidiyor haftaya keseyi görcez bide ocağın 6 da kan vermiştim ya 63 tü sonra 12 de verdim 1091.55çıktı doktor ikiz olabilir dedi olabilirmi sence
İnşallah kaçıncı ayın femarayla?Kızlar benimde bugün Femara son gün. Perşembe günü kontrolüm var. İnşallah güzel haberler alırız bu ay.
Bu perşembe değil, öbür perşembe regl tarihin. Ben seni gererimcanım benim yumurta cuma günü çatladı bat ne zaman bakmıyorum bu sefer :))
birşey sorucam acaba iki gün geçmiş hali ile mi hesaplayayım yoksa normal adet gününe göremi hesaplayayımİnşallah kaçıncı ayın femarayla?
Bu perşembe değil, öbür perşembe regl tarihin. Ben seni gererim
Gecikme önemli değil. İlk adet gününden hesapla. Ya da pik gördüğün günden 14 gün sonrabirşey sorucam acaba iki gün geçmiş hali ile mi hesaplayayım yoksa normal adet gününe göremi hesaplayayım
niye hesaplattın ki şimdi bana ne kötüsünGecikme önemli değil. İlk adet gününden hesapla. Ya da pik gördüğün günden 14 gün sonra
Hesaplamadan nasıl duruyorsun ya düşük yapmama rağmen takıntılarımı bırakamadım delireceksek birlikte deliricez hahahaniye hesaplattın ki şimdi bana ne kötüsün
düşünmemek ve beklememek için hesap yapmıyorum.Beklemek beni çok tüketiyor helede asla gecikmem olmazken bu ay gecikme yaşamış olmam beni çok ama çok ümitlendirmişti.Hesaplamadan nasıl duruyorsun ya düşük yapmama rağmen takıntılarımı bırakamadım delireceksek birlikte deliricez hahaha
Dönem dönem hepimiz gecikme yaşıyoruz tatlım bir sürü erken var. Her ne kadar beklemiyorum desen de 1 hafta sonra düşünmeye başlayacaksın kaç gün var acaba diye. Sen yine umutlanmamaya çalış ama beklemek bile güzel değil mi düşükten hemen sonra ben bile bu kadar karamsar değilimdüşünmemek ve beklememek için hesap yapmıyorum.Beklemek beni çok tüketiyor helede asla gecikmem olmazken bu ay gecikme yaşamış olmam beni çok ama ümitlendirmişti.
karamsar olmamaya çalışırım :)))Dönem dönem hepimiz gecikme yaşıyoruz tatlım bir sürü erken var. Her ne kadar beklemiyorum desen de 1 hafta sonra düşünmeye başlayacaksın kaç gün var acaba diye. Sen yine umutlanmamaya çalış ama beklemek bile güzel değil mi düşükten hemen sonra ben bile bu kadar karamsar değilim
Nasıl değerlendirdiniz o günleri?karamsar olmamaya çalışırım :)))
Perşembe günü inşallah bebeğim Rabbim nasıp eder size inşallah Bebeği görcez inşallah durumumda Hayet iyi çok şükür kusma mide bulanstısı yok normalim acabanaptın canım ne zaman gidicekin bir daha dr bizlerede haber ver
Hep mutlu haberler ver bize tabii ki normal tatlım. Daha mide bulantısı için zamanın var zaten ama inşallah olmaz tabii ki. Herkeste olacak diye bişey yokPerşembe günü inşallah bebeğim Rabbim nasıp eder size inşallah Bebeği görcez inşallah durumumda Hayet iyi çok şükür kusma mide bulanstısı yok normalim acaba
daha ilk canım. Senin kaçıncı ayİnşallah kaçıncı ayın femarayla?
Bu perşembe değil, öbür perşembe regl tarihin. Ben seni gererim