Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
naptın canım ne zaman gidicekin bir daha dr bizlerede haber ver

Hesaplamadan nasıl duruyorsun ya düşük yapmama rağmen takıntılarımı bırakamadım delireceksek birlikte deliricez hahaha
düşünmemek ve beklememek için hesap yapmıyorum.Beklemek beni çok tüketiyor helede asla gecikmem olmazken bu ay gecikme yaşamış olmam beni çok ama çok ümitlendirmişti.

düşünmemek ve beklememek için hesap yapmıyorum.Beklemek beni çok tüketiyor helede asla gecikmem olmazken bu ay gecikme yaşamış olmam beni çok ama ümitlendirmişti.
Dönem dönem hepimiz gecikme yaşıyoruz tatlım bir sürü erken var. Her ne kadar beklemiyorum desen de 1 hafta sonra düşünmeye başlayacaksın kaç gün var acaba diye. Sen yine umutlanmamaya çalış ama beklemek bile güzel değil mi düşükten hemen sonra ben bile bu kadar karamsar değilim

karamsar olmamaya çalışırım :)))

Perşembe günü inşallah bebeğim Rabbim nasıp eder size inşallah Bebeği görcez inşallah durumumda Hayet iyi çok şükür kusma mide bulanstısı yok normalim acaba
Hep mutlu haberler ver bize tabii ki normal tatlım. Daha mide bulantısı için zamanın var zaten ama inşallah olmaz tabii ki. Herkeste olacak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…