Allah razı olsunnn hikayemi yazıcam hiç beklemiyprdum ama eminimki önce Allah’ın izniyle sonra Clife sayesindeAminn canım benım inşallah . Sen Hamilesin galiba öyle okudum hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunnn hikayemi yazıcam hiç beklemiyprdum ama eminimki önce Allah’ın izniyle sonra Clife sayesindeAminn canım benım inşallah . Sen Hamilesin galiba öyle okudum hayırlı olsun
Clife çok duydum canım . yaz valla merakla beklıyorum :))Allah razı olsunnn hikayemi yazıcam hiç beklemiyprdum ama eminimki önce Allah’ın izniyle sonra Clife sayesinde
çatlatma iğnesine gerek yok yumurtala kendi sağlıklı çatlıu-yor dedi çatlatma iğnesinde baya hormon varBu ay inşallah tutar canım çatlatma iğnesi vermemişti dimi geçenkinde
canım kendine bir topik aç herşeyi yaz oraya bizide etiketle görelim bizdeAllah razı olsunnn hikayemi yazıcam hiç beklemiyprdum ama eminimki önce Allah’ın izniyle sonra Clife sayesinde
Canım clife ne kadar aldın ve nasıl kullandın bizide bilgilendir.Allah razı olsunnn hikayemi yazıcam hiç beklemiyprdum ama eminimki önce Allah’ın izniyle sonra Clife sayesinde
canım Lh testleri varya ovulasyon testi yapsana oradan takip etmiştim ben klomen kullandğımda. Doktorun veridği günden 3 gün sonra çatlamıstı akıntı yapabiliyormus bu ilaçlarkızlar dün femara bitti dün söyledim size yumurtlama akıntım geldi diye bugünde adet olcam gibi ağrılarım vardı ve az önce iç çamaşırım komple ıslanmıştı yumurtam bu kadar çabuk oluşup çatlamış olabilir mi
110 aldım 6 gün tek içtim vallahi inanamıyorum hala gece yazarım herşeyi dediğin gibi yazarsın herşeyi oraya hala inanmıyorum eşimde pekmez incir tahin tercin fln vardı bi karşımdi yediCanım clife ne kadar aldın ve nasıl kullandın bizide bilgilendir.
VARDA İŞTEYİM YA TUVALETLERİN PEK HİJYENİK OLDUĞU SÖYLENEMEZ VE ORDA GERÇEKTEN YAPAMAMcanım Lh testleri varya ovulasyon testi yapsana oradan takip etmiştim ben klomen kullandğımda. Doktorun veridği günden 3 gün sonra çatlamıstı akıntı yapabiliyormus bu ilaçlar
Akşam yazıcam herşeyi olurmuCanım clife ne kadar aldın ve nasıl kullandın bizide bilgilendir.
Sabah 10 dan akşam 8 e kadar yapılıyor canım LH testleri . simdiden sıvı içmeVARDA İŞTEYİM YA TUVALETLERİN PEK HİJYENİK OLDUĞU SÖYLENEMEZ VE ORDA GERÇEKTEN YAPAMAM
O yumurtlamanın bikaç gün içinde olacağının habercisi olan akıntı kuzumkızlar dün femara bitti dün söyledim size yumurtlama akıntım geldi diye bugünde adet olcam gibi ağrılarım vardı ve az önce iç çamaşırım komple ıslanmıştı yumurtam bu kadar çabuk oluşup çatlamış olabilir mi
OLURAkşam yazıcam herşeyi olurmu
2 GÜNE BİR MUTLAKA İLİŞKİ OLUYOR HATTA EŞİME KALSA HERGÜN AMA SPERM GÜÇLENSİN DİYE İZİN VERMİYORUMSabah 10 dan akşam 8 e kadar yapılıyor canım LH testleri . simdiden sıvı içme
YaZdım heycandan anca vakit buldum ya
GÖRDÜM CANIM BENDE GÜZEL BİRŞEY YAZICAM SNAA ŞİMDİ HERKESE ARADIN MI SEN BU HEYECANLA :))YaZdım heycandan anca vakit buldum ya
Tabii ki serbest.Kızlar birşey sorucam.
Femara kullanırken ilişki serbestmi? Doktorunuz herhangi bir bilgi verdimi
TeşekkürlerTabii ki serbest.
Çok kişiyi aramadım bi kaç kişi okadarGÖRDÜM CANIM BENDE GÜZEL BİRŞEY YAZICAM SNAA ŞİMDİ HERKESE ARADIN MI SEN BU HEYECANLA :))