Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum yanlış anlamanı istemem ama bu heyecanla herkese söyleme nolur. Ailen bilsin yeter. Daha çok erken değerlerin düzenli artış gösterip de kalp atışını duyana kadar paylaşma. Ben aynısını yaptım biliyorsun sonu kötü oldu. Allahım yaşatmasın kimseye de sana da ama tedbirli git nolur

Elimden geldiği kadar demiyprum ailem tek nasıpse olur çok şükürrr hamile kaldım hiç beklemiyprdum umudum yoktu hiç rabbim en kısa zamanda nasıp eder inşallah sana bir daha herşey Allah’ın elinde

@Random33 canım naptın nasıl gidiyor tekrar kullanmaya başladın mı
İyi kuzum sağol. Dün bitti kanamam. 10 gün sürdü rahim kasıcı bi ilaç vermişti doktor içerdeki pıhtıları temizlemek için. Yerleri tırmaladım sancıdan bikaç gün.
Femaraya ara verdik. 2-3 ay doğal yolla deneyin dediler. Çünkü bu ilaçlar da düşüğe sebep olabiliyormuş. 5-6 gün sonra yumurtlama dönemi bakalım yumurta gelişecek mi bu ay, ovülasyon testiyle takip edicem.
Sende durumlar nasıl çiçeği burnunda anne adayı değişiklik var mı? Gittiğin mi doktora falan?

yarın kuzu randevum bu arada ben değilim çiçeği burnunda olan ):

bu arada tekrardan çok çok geçmiş olsun dikkat et ilaçsız olması daha iyi dene 2-3 ay

Off kuzum yaa kafa gidik bende Allah söyletti diyelim. Sen bu ay da devam ediyordun ilaca. Yumurta kontrolüne mi gideceksin? Kaçıncı gün?
canım yumurta çatlamış mı diye gidicem 4 gündür akıntım var uzayan dün yumurtlama oldu bitti sandım az önce yine geldi anlamadım gitti

Rabbim tez zamanda nasip etsin Allah gönlüne göre versin çok şükür iyi gidiyor haftaya keseyi görcez bide ocağın 6 da kan vermiştim ya 63 tü sonra 12 de verdim 1091.55çıktı doktor ikiz olabilir dedi olabilirmi sence

canım yumurta çatlamış mı diye gidicem 4 gündür akıntım var uzayan dün yumurtlama oldu bitti sandım az önce yine geldi anlamadım gitti
Yumurtlamadan önce geliyormuş o akıntı, bende hiç olmuyor. Demek ki akıntıda 2 gün sonra falan çatlamış. Dün falan çatlamıştır büyük ihtimal. Çatladıktan sonra da 1-2 gün süt gibi akıntı olur zaten. Çatlamıştır muhakkak tatlım akıntı geçene kadar değerlendirin siz
6 gün arayla müthiş yükselme kuzum olabilir gerçekten ayy hadi inşallah

İnşallah yaa inşallah çok isterim rabbim tüm isteyenlere nasıp etsin inşallah

Kızlar selamlar, femara kullandım bitti bitişinin 4. Günü bugün. doktora gitim muayene de 15 mm iki tane yumurta gördü bir tane de 13 mm yumurta varmıs. İyi mi sizce çatlatma iğnesi vurulurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…