- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
Canım valla bugün yaptım 4 gibi negatif yani birşey çıkmadı adetimde Salı günü adet sancımlarım geliyor ara ara bakıcaz artıkKuzu naptın yaa test yapmışsındır. Haber vermedin hiç merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım valla bugün yaptım 4 gibi negatif yani birşey çıkmadı adetimde Salı günü adet sancımlarım geliyor ara ara bakıcaz artıkKuzu naptın yaa test yapmışsındır. Haber vermedin hiç merak ettim
Bi daha denersin yaCanım valla bugün yaptım 4 gibi negatif yani birşey çıkmadı adetimde Salı günü adet sancımlarım geliyor ara ara bakıcaz artık
bakıcaz artık ümitliydim amaBi daha denersin ya
canım dün bir daha kan verdin miBi daha denersin ya
Evet canım çok şükür yükselme güzel. 144 olmuşcanım dün bir daha kan verdin mi
HAYIRLISI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH :))Evet canım çok şükür yükselme güzel. 144 olmuş
Sağolasın kuzum amin darısı bir an önce sana da olsun inşallah güzel haber ver bizeHAYIRLISI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH :))
canım dün regli günümdü şaşmazdı hiç geçen ayda femaraya rağmen şaşmadı, dün o kadar adet sancılarım olmasına rağmen olmadım hem umutlanıyorum hemde korkuyorumSağolasın kuzum amin darısı bir an önce sana da olsun inşallah güzel haber ver bize
Döngünün kaçıncı günü bugün? Bi de pik gördüğün tarih ne?canım dün regli günümdü şaşmazdı hiç geçen ayda femaraya rağmen şaşmadı, dün o kadar adet sancılarım olmasına rağmen olmadım hem umutlanıyorum hemde korkuyorum
ovülasyon testi yapmıyorum ama 13-14-15 günleri değerlendirdim ogünlerde oldu büyük ihtimal ağrılardan ve akıntıdan biliyorum.sat 2 aralık bat 29 aralık . adetim erken olurdu ama asla geç olmadı.hep 28 günde 1 olurdumDöngünün kaçıncı günü bugün? Bi de pik gördüğün tarih ne?
Döngünün kaçıncı günü bugün? Bi de pik gördüğün tarih
ama büyük ihtimal 15inde çatladı gecesi ilişkide çok ağrım oldu ertesi gün hafifleyerek bitti pazar öğlen test yaptım ben birşey görememiştim 5 dakikaiçinde çantama attım bu sabah baktım ikinci silik bir çizgi var genelde kuruma çizgisi diyorlar biliyorum ama bu biraz daha belli forumlarda gördüm belirsin çizgiler gibi değil bugünde olmazsam yarın sabah test yapıcamDöngünün kaçıncı günü bugün? Bi de pik gördüğün tarih ne?
hayır hiç belirtim yok yalnız dün adet olcam gibi aşırı ağrılarım vardı bel ağrısı cabası zaten ama bugüne birşey kalmadı şuan hiçbirşeyim yok bugünde bekleyeyim sabah test yapayım olmazsaKuzum olabilir yaa inşallah bugün de bekle bakalım. Var mı belirti gibi bişeyler?
Hadi hayırlı, güzel haberlerle gel sabahhayır hiç belirtim yok yalnız dün adet olcam gibi aşırı ağrılarım vardı bel ağrısı cabası zaten ama bugüne birşey kalmadı şuan hiçbirşeyim yok bugünde bekleyeyim sabah test yapayım olmazsa
inşallah bu arada senin adet olucakmışcasına belirtilerin varmıydı döngü günündeHadi hayırlı, güzel haberlerle gel sabah
Evet benim sadece kasık ağrım oldu zaten adet sancısı çektim 2-3 gün belim de ağrıdı. Sonrasında batma şekline döndüinşallah bu arada senin adet olucakmışcasına belirtilerin varmıydı döngü gününde
o zaman yarın sabahı bekleyelim :)))Evet benim sadece kasık ağrım oldu zaten adet sancısı çektim 2-3 gün belim de ağrıdı. Sonrasında batma şekline döndü
Evet benim sadece kasık ağrım oldu zaten adet sancısı çektim 2-3 gün belim de ağrıdı. Sonrasında batma şekline döndü
Bu Pazar günü olan test çizgiyi sonradan gördüm 5 dakika içinde kaldırdım hemen ama testte ilk 10 dakikada çıkan sonuç doğrudur diyor ve kuruma çizgisi bu kadar belli olur muEvet benim sadece kasık ağrım oldu zaten adet sancısı çektim 2-3 gün belim de ağrıdı. Sonrasında batma şekline döndü