• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın kuzum amin 🙏 darısı bir an önce sana da olsun inşallah güzel haber ver bize 🥰
canım dün regli günümdü şaşmazdı hiç geçen ayda femaraya rağmen şaşmadı, dün o kadar adet sancılarım olmasına rağmen olmadım hem umutlanıyorum hemde korkuyorum

canım dün regli günümdü şaşmazdı hiç geçen ayda femaraya rağmen şaşmadı, dün o kadar adet sancılarım olmasına rağmen olmadım hem umutlanıyorum hemde korkuyorum
Döngünün kaçıncı günü bugün? Bi de pik gördüğün tarih ne?

ovülasyon testi yapmıyorum ama 13-14-15 günleri değerlendirdim ogünlerde oldu büyük ihtimal ağrılardan ve akıntıdan biliyorum.sat 2 aralık bat 29 aralık . adetim erken olurdu ama asla geç olmadı.hep 28 günde 1 olurdum

Döngünün kaçıncı günü bugün? Bi de pik gördüğün tarih

ama büyük ihtimal 15inde çatladı gecesi ilişkide çok ağrım oldu ertesi gün hafifleyerek bitti pazar öğlen test yaptım ben birşey görememiştim 5 dakikaiçinde çantama attım bu sabah baktım ikinci silik bir çizgi var genelde kuruma çizgisi diyorlar biliyorum ama bu biraz daha belli forumlarda gördüm belirsin çizgiler gibi değil bugünde olmazsam yarın sabah test yapıcam

Kuzum olabilir yaa inşallah 🙏☺️ bugün de bekle bakalım. Var mı belirti gibi bişeyler?

Kuzum olabilir yaa inşallah 🙏☺️ bugün de bekle bakalım. Var mı belirti gibi bişeyler?
hayır hiç belirtim yok yalnız dün adet olcam gibi aşırı ağrılarım vardı bel ağrısı cabası zaten ama bugüne birşey kalmadı şuan hiçbirşeyim yok bugünde bekleyeyim sabah test yapayım olmazsa

hayır hiç belirtim yok yalnız dün adet olcam gibi aşırı ağrılarım vardı bel ağrısı cabası zaten ama bugüne birşey kalmadı şuan hiçbirşeyim yok bugünde bekleyeyim sabah test yapayım olmazsa
Hadi hayırlı, güzel haberlerle gel sabah ❤️

Evet benim sadece kasık ağrım oldu zaten adet sancısı çektim 2-3 gün belim de ağrıdı. Sonrasında batma şekline döndü
FE63FA94-8BE9-439C-BE37-0184FD08B9DA.jpeg

Evet benim sadece kasık ağrım oldu zaten adet sancısı çektim 2-3 gün belim de ağrıdı. Sonrasında batma şekline döndü
Bu Pazar günü olan test çizgiyi sonradan gördüm 5 dakika içinde kaldırdım hemen ama testte ilk 10 dakikada çıkan sonuç doğrudur diyor ve kuruma çizgisi bu kadar belli olur mu

Telefondan bakınca net belli ama buraya atınca fotografın kalitesi düşüyor bilgisayrdan gözüküyor mu bilmiyorum

Back