- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Ben yinede bugünüde değerlendireyimbence birincisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yinede bugünüde değerlendireyimbence birincisi
Bak canım şimdi sence hangisiama birini yakından çekmşsin diğerini uzaktan böyle net anlaşılmaz ikisinin yan yana koy biraz uzaktan çek daha net belli olur
canım ikisini yan yana koyup çekseneBak canım şimdi sence hangisi
Canım attım birini ya sence en son attığım fotodan anlaşılır sankicanım ikisini yan yana koyup çeksene
BU SEFERDE İKİCİSİ DİYECEĞİM :)))Canım attım birini ya sence en son attığım fotodan anlaşılır sanki
Ben önceden almıştım evde yaprım diyede 30 tane falan ama nerde iş geliyorum gidiyorum derken hiç yapamadımBenmde bakalım 14. De bi tane alıp deniycem yumurtamışmıyım diye
femara sende sivilce yaptı m ıBenmde bakalım 14. De bi tane alıp deniycem yumurtamışmıyım diye
İnşallah olur tutar bebişlerimizBU SEFERDE İKİCİSİ DİYECEĞİM :)))
Canım benim ikinci ayım ve geçen ayda bu ayda günde 1 tane olarak kullandım doktorum 3 ay kullan sonra 3 ay verip 3 ay daha kullan dedi.Bu tarz ilaçların en fazla 6 ay kullanılabilceğini duydum bir çok yerde sen birkaç farklı doktorla görüş istersen .birde femera klomenden farklı meme kanseri tedavisindede kullanılıyor yani içeriği daha etkili biraz araştır derim sana .Arkadaşlar belki benimle aynı durumu yaşayan vardir. Ben 6 ay femara kullandim. Ilk ay 2 , diger aylar 3 tablet. Bu ay kullanmadim. Adetimi bekliyorum. Ama adet olursam doktor 4 tablet 3ay daha kullan dedi yine olmazsa tüp bebek. 23 olan lh degerim şu an 6. Bu kadar uzun süre kullanilmasi normal mi? Aslinda doktorum en iyilerden o yuzden guveniyorum. Hem bana heçbir yan etkisi olmadi tam tersi hormonlarim normal oldu. Benim gibi kullanan, 6ci ayda bile olsa hamile kala bilen var mi? Bu ay kullanmadim. Acaba bu ay kala bilirmiyim. 16si bilicem
inşallah sen bu ay kaçıncı gün başladın kullanmaya ve kaçar tane kullandınİnşallah olur tutar bebişlerimiz
Adetim bittikten 3 gün sonra başladım 10 .gün pik olduinşallah sen bu ay kaçıncı gün başladın kullanmaya ve kaçar tane kullandın
iğne falan yaptın mıAdetim bittikten 3 gün sonra başladım 10 .gün pik oldu
Şimdi bugün 15.gün tekrar yaptım bu işte canım
ilacı adet bittikten 3 gün sonra mı başladın 3.günü müAdetim bittikten 3 gün sonra başladım 10 .gün pik oldu
Şimdi bugün 15.gün tekrar yaptım bu işte canım
Yok tatlım sadece pcos var bende o kadar normal bekliyorum yaniiğne falan yaptın mı
Yok canım ilaç kullanmadım ovulasyon testi sadece geçen ay ilaç kullanmıştımilacı adet bittikten 3 gün sonra mı başladın 3.günü mü
Canim araşdirdim. Ilacin etkisini biliyorum. Tup bebekden once oyle uygun gordu. Ben de 6 ay biliyorum. Ama senin durumun için 8 ay da uygun dedi. Bende yumurtalikda aşiri kalinlik var oyuzden yumurtlama çok zor. 3 tabletle bile 2 yumurta gelişdi. Hem lh degerim de 23du. 2-3 ay 4 tablet kullan femara daha yuksek doz daha yuksek hamilelik orani dedi. Başka doktora da gittim çatlatma ignesi yaptigi ay ohss oldum. Hastaneye yattim. Yani ne kendisi çatladi, ne igneyle. Ya femarayla devam ya da tup bebek gibi gorunuyor. Tup bebekde kullanilan ilaçlarin agirligina bakarsak 2 ay bunu denesem zarari olmaz belki. Çunki kendiliginden yumurtlayamiyorum malesef( her ay adet oldugum yillarda bile yumurtlamiyordum. Bir kaç kez kiste donusdugunh ultrasonda gormem ragmen hep adet oldum yani anovulator bir tsikl. Başka ne yapa bilirimki((Canım benim ikinci ayım ve geçen ayda bu ayda günde 1 tane olarak kullandım doktorum 3 ay kullan sonra 3 ay verip 3 ay daha kullan dedi.Bu tarz ilaçların en fazla 6 ay kullanılabilceğini duydum bir çok yerde sen birkaç farklı doktorla görüş istersen .birde femera klomenden farklı meme kanseri tedavisindede kullanılıyor yani içeriği daha etkili biraz araştır derim sana .
ben femara kullandın zanettim hayırlısı olsunYok canım ilaç kullanmadım ovulasyon testi sadece geçen ay ilaç kullanmıştım
canım aslında dediğin gibi tüp bebekte duyduğum kadarıyla daha fazla hormon yüklüyorlar bence iki ay kadar kürle dene birşeyler vücudu serbest bırak biraz tüp bebekten önce temizlenmiş olsun ilaçlardan daha iyi birde ilaçı bıraktından sonraki aylarda hamile kalan çok var hayıt suyunu dene birdeCanim araşdirdim. Ilacin etkisini biliyorum. Tup bebekden once oyle uygun gordu. Ben de 6 ay biliyorum. Ama senin durumun için 8 ay da uygun dedi. Bende yumurtalikda aşiri kalinlik var oyuzden yumurtlama çok zor. 3 tabletle bile 2 yumurta gelişdi. Hem lh degerim de 23du. 2-3 ay 4 tablet kullan femara daha yuksek doz daha yuksek hamilelik orani dedi. Başka doktora da gittim çatlatma ignesi yaptigi ay ohss oldum. Hastaneye yattim. Yani ne kendisi çatladi, ne igneyle. Ya femarayla devam ya da tup bebek gibi gorunuyor. Tup bebekde kullanilan ilaçlarin agirligina bakarsak 2 ay bunu denesem zarari olmaz belki. Çunki kendiliginden yumurtlayamiyorum malesef( her ay adet oldugum yillarda bile yumurtlamiyordum. Bir kaç kez kiste donusdugunh ultrasonda gormem ragmen hep adet oldum yani anovulator bir tsikl. Başka ne yapa bilirimki((