1yıldır istiyoruz ama ilk kez ilaç kullanıyorumNezamandan beri istiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1yıldır istiyoruz ama ilk kez ilaç kullanıyorumNezamandan beri istiyorsunuz
Hadi bakalım rabbim tez zamanda kucağına almayı nasıl etsin1yıldır istiyoruz ama ilk kez ilaç kullanıyorum
Amin, isteyen herkese şnşallahHadi bakalım rabbim tez zamanda kucağına almayı nasıl etsin
Test yappppKizlar sizler femara kullanirken kacinci gunde adet oldunuz bu 3.ayim femarada gecen 2 ay da hamilelik olmadi ama 28.gunde adet olmustum bu son ayim 32.gun oldu adet olmadim.hala testte yapmadim sizlerde gecikme oldumu acaba
Günaydinn napıyosun günün yarınnormalde iştah açılır diyolar benimki bugün itibariyle komple kapandı sabah kahvaltı yemedim biel 1 baydak çay 2 tane zeytin attım ağzıma öğen çorba doldurdum içemedim yalnız 2 kaşık aldım hala birşey yemedim ve yiyesim gelmiyor
İğnemi oldun yoksa kendimi çatladıKizlar sizler femara kullanirken kacinci gunde adet oldunuz bu 3.ayim femarada gecen 2 ay da hamilelik olmadi ama 28.gunde adet olmustum bu son ayim 32.gun oldu adet olmadim.hala testte yapmadim sizlerde gecikme oldumu acaba
Kendisi catladi cnmİğnemi oldun yoksa kendimi çatladı
Iste 1 2 gun daha emin olmak istedim morelim bozulmasin diye korkuyorum yapmaya yaaTest yapppp
Tam nezamn adet oldunIste 1 2 gun daha emin olmak istedim morelim bozulmasin diye korkuyorum yapmaya yaa
31 ekimde oldum canimTam nezamn adet oldun
İYİYİM Bİ AĞRIM YOK AMA DÜN SANKİ PEMBE AKINTIM GELDİ BİRAZ BAKALIM BEKLİYCEZ YARINIGünaydinn napıyosun günün yarın
BENİM PEMBELER GELMEYE BAŞLADI YARIN SÖKÜLÜR ADETİM BU AYDA OLMADI BEKuzular ben bütün beliritlerimide yazıyorum normalde çatladıktansonra akıntım çok olur adet olana kadar bu sefer hiç sadace iç çamaşıruma değıyor okadar
Anladım cnm artık bu ay olur ya merak etme allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Benin kide çok az kaldı doktorum 5de test yap demişti bakalımBENİM PEMBELER GELMEYE BAŞLADI YARIN SÖKÜLÜR ADETİM BU AYDA OLMADI BE
Bence bebeğim bi test yarın sabah al yap buladar gecikmez normalde bide cemaat kulalnınca 28. gün adet olunuyor insan ben öyleyimIste 1 2 gun daha emin olmak istedim morelim bozulmasin diye korkuyorum yapmaya yaa
Oylemi diyorsun tmm cnm umarum vardirBence bebeğim bi test yarın sabah al yap buladar gecikmez normalde bide cemaat kulalnınca 28. gün adet olunuyor insan ben öyleyim
Mutlaka yap inşallahhhhhh vardırrr Bişey sorcam ağrıların varmı akıntın nasıl hani ne tür ağrıların varOylemi diyorsun tmm cnm umarum vardir
Kanki hiç ağrın yokmuydu kaşıklarının ağrısı falanBENİM PEMBELER GELMEYE BAŞLADI YARIN SÖKÜLÜR ADETİM BU AYDA OLMADI BE