Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer ek olarak hiçbişey yapmicam. Ovülasyon bile takip etmicem kendimi de dinlemicem. Sadece doktoruma bırakıyorum herşeyi bu ay. Sağol canımYanında havyarda yiye bilirsin canım yumurta rezervesini artırıyor
Aynen belki bu daha iyi olurBu sefer ek olarak hiçbişey yapmicam. Ovülasyon bile takip etmicem kendimi de dinlemicem. Sadece doktoruma bırakıyorum herşeyi bu ay. Sağol canım
benimde sürekli belim ve karnım ağrıyor adet olucam gibi olucam öyle hissediyorum bat 2 aralıkBenim karnım çok şiş yaaa hiç halımde yok gaz sancımda var
Benim karnım şiş sert idrara sık çıkıyorum kasıklarımda ağrıyorbenimde sürekli belim ve karnım ağrıyor adet olucam gibi olucam öyle hissediyorum bat 2 aralık
Göğsümde bi hassaslaştıBenim karnım şiş sert idrara sık çıkıyorum kasıklarımda ağrıyor
BENİM ADET OLUCAM GİBİ BELİRTİM VAR Kİ BENCE OLUCAM BAŞKADA BİR BELİRTİM YOKGöğsümde bi hassaslaştı
Belki olmazsın hemen öyle düşünmeBENİM ADET OLUCAM GİBİ BELİRTİM VAR Kİ BENCE OLUCAM BAŞKADA BİR BELİRTİM YOK
BAKICAZ ARTIK BEN ADET OLMADA 2 GÜN AKINTIM OLUR PEMBE PEMBEBelki olmazsın hemen öyle düşünme
Hımmm bakalımBAKICAZ ARTIK BEN ADET OLMADA 2 GÜN AKINTIM OLUR PEMBE PEMBE
Belki olmazsın hemen öyle düşünme
Hımmm bakalım
Ben de bu ay başladım femaraya, inşallah tutar benim de, yarın yumurta kontrolüm varBenim ablam femara kullandı ilk takibiydş tuttu çok şükür 8 aylık evli
Hadi bakalım hayırlı olsun allah nasıl etsin inşallahBen de bu ay başladım femaraya, inşallah tutar benim de, yarın yumurta kontrolüm var
AminnnHadi bakalım hayırlı olsun allah nasıl etsin inşallah
Nezamandan beri istiyorsunuzAminnn
Canım hiç bir belirtim kalmadı yok yani bel ağrısı dışında ama çoğu yerde okudum femara bel ağrısı yapıyormuş zaten az önce yumurtlama akıntıma benzer bir akıntım oldu biraz şeffaf beyaz yumurta akı gibi ama yoğun değildi yaniNezamandan beri istiyorsunuz
Nezamandan beri istiyorsunuz
normalde iştah açılır diyolar benimki bugün itibariyle komple kapandı sabah kahvaltı yemedim biel 1 baydak çay 2 tane zeytin attım ağzıma öğen çorba doldurdum içemedim yalnız 2 kaşık aldım hala birşey yemedim ve yiyesim gelmiyorCanım hiç bir belirtim kalmadı yok yani bel ağrısı dışında ama çoğu yerde okudum femara bel ağrısı yapıyormuş zaten az önce yumurtlama akıntıma benzer bir akıntım oldu biraz şeffaf beyaz yumurta akı gibi ama yoğun değildi yani
Nasıl iştah alışır o ne oluyornormalde iştah açılır diyolar benimki bugün itibariyle komple kapandı sabah kahvaltı yemedim biel 1 baydak çay 2 tane zeytin attım ağzıma öğen çorba doldurdum içemedim yalnız 2 kaşık aldım hala birşey yemedim ve yiyesim gelmiyor
Öyle deme ya bakalım hayırlısı belki süpriz olurCanım hiç bir belirtim kalmadı yok yani bel ağrısı dışında ama çoğu yerde okudum femara bel ağrısı yapıyormuş zaten az önce yumurtlama akıntıma benzer bir akıntım oldu biraz şeffaf beyaz yumurta akı gibi ama yoğun değildi yani