• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün evde ovülasyon testi yaptım beta hcg ondada hemen çıkyor hatta kopkoyu oluyor aynı yumurtluyormuşsun gibi ama benim ikinci çizgi çıkmadı bile onu gördükten sonra bütün belirtilerim gitti hissediyorum adet olucam ben
Ona bakma yaaaa bekle adetiniz geçsin

benim kasık ağrım yok adet olucam bigi ağrıyor arada sonra gidiyor
Benim kaşık ağrım ağrım oluyor çok 2 kere adet ağrım oldu sağkasıpıma buçaksaplıyorlar sanki dün idrarım çok geliyordu bakalım bu gün nasıl gelcek bide belim yanıyor sanki sanki soğuk vurıyor elliyorum sıcak

benim kasık ağrım yok adet olucam bigi ağrıyor arada sonra gidiyor
Bazen solda ağrıyor ikisindede vardı Yumurta biri sağ biri sol doktor çok güzel çatlamış dedi cuma Cumartesi pazar pazartesi bunlardan birinde çatladı salıda kontrole gitmiştim en son 24 dünde baktı bide rahmin kalınlığı ozamn 9,8di

Bazen solda ağrıyor ikisindede vardı Yumurta biri sağ biri sol doktor çok güzel çatlamış dedi cuma Cumartesi pazar pazartesi bunlardan birinde çatladı salıda kontrole gitmiştim en son 24 dünde baktı bide rahmin kalınlığı ozamn 9,8di
rahim kalınlığıma bakmadım nasıl olması gerek

rahim kalınlığıma bakmadım nasıl olması gerek
bana normal herşey dedi bende sormadım hiç

Kızlar 3 gün gecikmeli regl oldum. Yeni BAT 24 Aralık eklerseniz sevinirim.
5.gün yine femara. Kısmet artık..

Merhabalar, ikinci femara denemesinde 19 mm ve 15 mm iki tane yumurta olustu, igneyi vurdum bugun catladi, insallah tutar🙏 14 gun sonra teste cagirdi doktorum. Sizlerin catlama gününde agrisi oldu mu kızlar? İlkine gore bu sefer daha çok ağrı oldu. Kasık ağrısı ve gaz da başladı 😬

Merhabalar, ikinci femara denemesinde 19 mm ve 15 mm iki tane yumurta olustu, igneyi vurdum bugun catladi, insallah tutar🙏 14 gun sonra teste cagirdi doktorum. Sizlerin catlama gününde agrisi oldu mu kızlar? İlkine gore bu sefer daha çok ağrı oldu. Kasık ağrısı ve gaz da başladı 😬
Evet ilaçlar bide iğne yapıyor öyle 😘hadi hayırlısı canım

Back