• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı olsun güzelim takma kafana sakın var mı bir belirti bu arada adetin geçmedi mi iğneden sonra en geç 16 gün sonra adet olunur.
Düzensiz olduğu için 33 34 gün baz alıyorum genelde öyle oluyor 3 gün daha bekleyecem
Umarım kist oluşmaz
Bügün sabah bir sızı girdi kasığıma
zaten doktor ağrılı adet olırsan kiste dönüşmüş olur bu ay tadevi olamam gelecek aya kalır klomen kullanılan bu sefer yani

Ben şimdi doktordan çıktım. 3 yumurta gelişmişti, 3ü de çatlamış 🥰 yumurtanın yerleşeceği yeri de ölçtü, hazır dedi. Çok mutlu çıktım devamında da yüzümüz güler inşallah. Bugün tekrar ilişki dedi hala şans varmış.

Düzensiz olduğu için 33 34 gün baz alıyorum genelde öyle oluyor 3 gün daha bekleyecem
Umarım kist oluşmaz
Bügün sabah bir sızı girdi kasığıma
zaten doktor ağrılı adet olırsan kiste dönüşmüş olur bu ay tadevi olamam gelecek aya kalır klomen kullanılan bu sefer yani
bence doktorunu değiştir ağrılı adet olursa kiste dönüşmüştür ne demek kiste dönüştüğünü zaten o görmştür emin ol

Ben şimdi doktordan çıktım. 3 yumurta gelişmişti, 3ü de çatlamış 🥰 yumurtanın yerleşeceği yeri de ölçtü, hazır dedi. Çok mutlu çıktım devamında da yüzümüz güler inşallah. Bugün tekrar ilişki dedi hala şans varmış.
Maşallah 3 tane birden mi geliyor o zaman .Hayırlısı olsun canım benim birlikte beliycez artık senin bat ne zaman

bence doktorunu değiştir ağrılı adet olursa kiste dönüşmüştür ne demek kiste dönüştüğünü zaten o görmştür emin ol
Farklı bir doktor bu zaten de
Merak etme 3.günü gideceğim
Ulturasonda sağda bir tane yumurta gibi bişwy vardı 2.42 cm
Bence bu kist olmuş ama doktor çatlamış yumurta atıkları var dedi bu ne demek oluyor işime yarar mı

Maşallah 3 tane birden mi geliyor o zaman .Hayırlısı olsun canım benim birlikte beliycez artık senin bat ne zaman
Biri döllensin de ona da razıyız. Ama 2 olursa da yok demem 😁 inşallah 🙏 Allah size de versin en hayırlısını

Farklı bir doktor bu zaten de
Merak etme 3.günü gideceğim
Ulturasonda sağda bir tane yumurta gibi bişwy vardı 2.42 cm
Bence bu kist olmuş ama doktor çatlamış yumurta atıkları var dedi bu ne demek oluyor işime yarar mı
ne demek olduğunu bende anlamadım ama dediğim gibi kist olmuşşa o kesin görmüştür.ağrılı adet olursan kist olmuştur gibi birşey yok ysni biliyor ki kist olmuş

ne demek olduğunu bende anlamadım ama dediğim gibi kist olmuşşa o kesin görmüştür.ağrılı adet olursan kist olmuştur gibi birşey yok ysni biliyor ki kist olmuş
İşte en son ilişkin ne zaman oldu diye sordu 7 gün falan dedim adetim geceikirse hamile olma ihtimalim var ondan dedim
Böyle işte

hayırlısı olsun bakalım bende beklemedeyim geçmiyor günler geceler :KK15:
Az kaldı kanki sabret unut aklıma getirme ben hiç getirmiyorum ilk defa. Aklıma takmıyorum hiç 5. Denemem artık nebilim umudum yok sanki hiç olmıycak gibi ama üzülmüyorum. Bilmiyorum 🤷‍♂️

Yok canım 17.gün test yaptım çıkmayınca kandan vazgeçtim
Dün doktora gittim yumurtama baktırmak için çatlamışmı diye çatlamış yumurta folükülü varmış adetim gecikirse test yapacağım tekrar
Rahim duvarım kalınmış daha yani bir umıt var oda adet gecikirse bakacak
Kaçinci denemendi senin cnm

Süper maşallahhhh hadi bakalım bu ay mucizen gelsin

İnşallah birlikte yaşarız o mucizeyi 🙏☺️
İnşallah vebam yine şeffaf akıntım geldi Sonra 1 saat sonra sağ kaşığına ağrı girdi 10dk Dır ağrıyor dün değerlendirmiştim bu akşam yine değerlendiriyim ne olur ne olmaz önlemimizi alalım pek umudum yok ama deniyim yine

Öyle akıntı geldiğinde. 1 yada 2 gün sonra çatlama oluyormuş ve bu akıntı spremmi rahimde canlı kalmaya yardımcı oluyormuş az önce okudum bi yerde

İnşallah vebam yine şeffaf akıntım geldi Sonra 1 saat sonra sağ kaşığına ağrı girdi 10dk Dır ağrıyor dün değerlendirmiştim bu akşam yine değerlendiriyim ne olur ne olmaz önlemimizi alalım pek umudum yok ama deniyim yine
Spermler zaten canlı kalıyor 2-3 gün. Bir gün arayla ilişkiye girilirse Spermler daha çok sayıda ve daha kaliteli oluyormuş. Çatlasa bile dünkü ilişkiden döllenme gerçekleşir. Sen bugün değil yarın ilişkiye gir bence. Zaten 24 saat zamanı var yumurtanın

Spermler zaten canlı kalıyor 2-3 gün. Bir gün arayla ilişkiye girilirse Spermler daha çok sayıda ve daha kaliteli oluyormuş. Çatlasa bile dünkü ilişkiden döllenme gerçekleşir. Sen bugün değil yarın ilişkiye gir bence. Zaten 24 saat zamanı var yumurtanın
Tamam ozamn yarın sabah girim

Teşekkür ederim 😘. Bende diyorum acaba ölmüşlermidir 😂

Back