Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VALLA BİLMİYORUM YUMURTLAMADANSA BEN DAHA ÖNCE HİÇ YUMURTLAMAMIŞIM DEMEK KİBen de çok fenaydım valla. Daha 2 gündür anca geçti gaz olayı. Ama ilaçtan değil de yumurtlamadan diye düşünüyorum ben
YAPMA BEKLEBata 5 kaldı. Çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak içiiiin
Ay evet yaa artık bıktımFEMARA BENDE DE AŞIRI GAZ YAPTI KAÇ GÜNDÜR DEVAM EDİYOR UTANIYORUM VALLA ARTIK
AHAH BİRDE BEN İŞTEYİM :)Ay evet yaa artık bıktım
Afedersiniz bide kokuyo abi bu ne yaAHAH BİRDE BEN İŞTEYİM :)
AYNEN YA BU ZAMANDA GEÇMİYORAfedersiniz bide kokuyo abi bu ne ya
Kasıklrımda yanıyor benim ya karnımda alt bölgem şimdi doktora gidiyorum bakalımAYNEN YA BU ZAMANDA GEÇMİYOR
BENİM ÖYLE BİRŞEY YOK DÜN AŞIRI BELİM AĞRIDI AMA ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YOK GZIM DEVAM EDİYOR.HABERDAR ET BİZİDEKasıklrımda yanıyor benim ya karnımda alt bölgem şimdi doktora gidiyorum bakalım
Modumu düşürmemek için sabırla bekliyorumYAPMA BEKLE
Kızlar çok şükür 2 yumurtam büyümüş çatlamak üzere biri sağda biri soldaBENİM ÖYLE BİRŞEY YOK DÜN AŞIRI BELİM AĞRIDI AMA ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YOK GZIM DEVAM EDİYOR.HABERDAR ET BİZİDE
Biri 18 biri 19 o yaptığim kuru incir çok şükür işedi yaradıKızlar çok şükür 2 yumurtam büyümüş çatlamak üzere biri sağda biri solda
Harika Günaşırı ilişkiyi bırakma. Sonrası heyecanlı bekleyişBiri 18 biri 19 o yaptığim kuru incir çok şükür işedi yaradı
Aynen bakalım artıkHarika Günaşırı ilişkiyi bırakma. Sonrası heyecanlı bekleyiş
oo iyi bakalım ilişki gün aşırı devam etKızlar çok şükür 2 yumurtam büyümüş çatlamak üzere biri sağda biri solda
2 tane bebiş gelsin inşallah :)Kızlar çok şükür 2 yumurtam büyümüş çatlamak üzere biri sağda biri solda
İnşallah inşallah2 tane bebiş gelsin inşallah :)
dün çok farklı bir rüya gördüm saçlarım kısa omuzlarımda normalde ama rüyada upuzun nasıl parlıyor anlatamam size çok güzel bir rüyaydıİnşallah inşallah