• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim dün gecen beri memelerimi ucu baya hassaslaştı hamilelik belirtisi olarak bakmıyorum bunada hormonları bçyle olan var mı femaradan sonra
Femarayı bırakalı ne kadar oldu? Kullandığım günler ve sonrasında bikaç gün oldu bende ama sonra geçti.
Kusura bakma unutuyorum kaç gün vardı senin bata?

ymurtam çatlayalı 5 gün falan oldu ortalama bat 2 aralık
Valla kuzu ne desem yanlış olur şimdi. Bazen diğer yumurta bikaç gün sonra çatlayabiliyor. Ben de öyle oldu mesela 1 hafta farkla çatladı.
Sen yine de ilişkiyi bırakma sakın. Gebelik için 5 gün çok erken göğüs hassasiyeti başlamaz şimdiden

Valla kuzu ne desem yanlış olur şimdi. Bazen diğer yumurta bikaç gün sonra çatlayabiliyor. Ben de öyle oldu mesela 1 hafta farkla çatladı.
Sen yine de ilişkiyi bırakma sakın. Gebelik için 5 gün çok erken göğüs hassasiyeti başlamaz şimdiden
gebelik için demedim zaten acaba famera böyle uyantılar yaptı mı size onu merak etiim

Selam kızlar

Ben bu ay ovulasyonla günümü takip edecektim hep tek çizgi çıktı ve beklediğimden on gün erken oldum , yumurtlama olmadıysa regl nasıl oldum ?
Kafam karıştı

Selam kızlar

Ben bu ay ovulasyonla günümü takip edecektim hep tek çizgi çıktı ve beklediğimden on gün erken oldum , yumurtlama olmadıysa regl nasıl oldum ?
Kafam karıştı
Yumurtlamayı her ay yaşarsın ama bu yumurtanın yeteri kadar büyüyüp çatladığı anlamına gelmez. Benim de hiç büyümüyormuş mesela yumurtalarım ama çok düzenliydi reglim hiç şaşmazdı gününü. İlk defa bu ay ilaçla büyüttük.
Demek ki senin de yumurtaların yeteri büyüklüğe ulaşmıyor

Selam kızlar

Kafam karıştı
yumurtlamak, yumurtanin dollenecek kadar buyumesi ayri sey.. rahimin gebelik icin hazirlanmasi ayri sey.. yumurta yeterince buyur catlarsa dogurgan olursunuz.. yumurta dollenir rahime gelir tutunur diye rahim her ay kalinlasir kendini hazirlar. yumurta gelip tutunmazsa dokulur akar gider ve regl olmus olur. yumurta olmasa da rahim kalinlasir ve dokulur.. ikisi bagimsiz seyler.. on gun erken olmak ara kanamadir.. dr a muayene olmalisiniz bence..

Selam kızlar

Kafam karıştı
Canım prolaktin sorunun vardı sanırım değil mi ? Prolaktin yüksekliği bazılarında yumurtlamayi engelliyormuş. Yüksek olup yumurtlamasi olan nadir diyorlardı. Bu konu üzerine gitmelisin mutlaka doktora bahset

Kuzular dün gece yumurtam çatladığını anlamıştım akıntı şeffaftı öndan önce ilişki olmuştu bu sabahta oldu ay bugün resmen altıma işer gibi akıntı su gibi akıntım öyle çoktu yapışkandı anlamdım belimde çok ağrıdı bugün kasıklarımda bide midem bulanıyordu biley yiyemiyordum sadece canım eşki çekti resmen 😂 baklavalı seven bayılan ben öyle işte yinemi yumurtladım anlamdım siz ne diyorsunuz

Kuzular dün gece yumurtam çatladığını anlamıştım akıntı şeffaftı öndan önce ilişki olmuştu bu sabahta oldu ay bugün resmen altıma işer gibi akıntı su gibi akıntım öyle çoktu yapışkandı anlamdım belimde çok ağrıdı bugün kasıklarımda bide midem bulanıyordu biley yiyemiyordum sadece canım eşki çekti resmen 😂 baklavalı seven bayılan ben öyle işte yinemi yumurtladım anlamdım siz ne diyorsunuz
Bide göbeğimin altı yanıyor alev

Kızlar dün gece karın yanmasından uyuyamadım hal yanıyor karnım komple kaşıklarıma kadar vuruyor bu neydi yaa bide gazımda var

Yok kuzum çatlamadan sonra benim akıntım bikaç gün devam etmişti mesela. Ama bu çok güzel ☺️ tam gaz devam

Back