• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüksetmez. Tamtersi iyi gelir adet kanın güzel gelir emin ol hiç bi zararı yok faydası olur Allah’ın nimetidir 😘
Cok yanlis bilgiler veriyorsunuz. Bu kürün sahibi İbrahim saracoglu ve youtubede her programda çıkıp kesinlikle prolaktin sorunu olan içmesin yapmasın diyor. Araştırmadan etmeden insanların böyle sağlıklarıyla oynamayın.

İncir kürü mü ?
Prolaktin yüksek bende o daha da yükseltirse
Prolaktin yüksek ise sakın incir kuru yapmayın hatta yemeyin bile. İbrahim saracoglunun kuru o ve bir suru youtubede videosu var özellikle uyarıyor. Prolaktin için önce testere disli aslan pencesi kurunü uygulayın youtubeden vs araştırabilirsiniz.

IMG-20201116-WA0013.jpg
Yardımcı olabilecek varmış çatlatma iğnemin 12. Günü böyle iğne etkisimidir acaba

folıc-1 ama daha etkili birşey istiyorum ya
Başka vitamin eksiğin yoksa tahlil yaptırdıysan, folik asit olarak en iyisi folbiol. Vitamin eksikliğine göre araştırıp ya da eczacıya doktora sorup başka markalar alabilirsin.
Benim bir sürü vitamin eksikliğim olmasına rağmen almadım doktoruma danışmadan. Folbiol ilk hamileliğimde kullandım o yüzden şüphem yok

Başka vitamin eksiğin yoksa tahlil yaptırdıysan, folik asit olarak en iyisi folbiol. Vitamin eksikliğine göre araştırıp ya da eczacıya doktora sorup başka markalar alabilirsin.
Benim bir sürü vitamin eksikliğim olmasına rağmen almadım doktoruma danışmadan. Folbiol ilk hamileliğimde kullandım o yüzden şüphem yok
Benimde bir vitamin eksikliğim yok vitaminlerime baktırmıştım

sağda ki yumurtam çatlamıştı ama sol kasığımda ağrı var sence sebebi ne olabilir

Back