Çok şükür gözün aydın devamı gelir inşallahcanım benim sağda ki yumurtam çatlamış soldakiler sönmüş bekliycem bende artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür gözün aydın devamı gelir inşallahcanım benim sağda ki yumurtam çatlamış soldakiler sönmüş bekliycem bende artık
Doktor söylüyor zaten igne yapildiktan 36 sat sonra ilişki öneriyorlar 36 sat sonra iki akşam sonra 1 gün araylaO ilişki günlerini nasıl yaptın
HmBiliyprdumda bazen doktorlar başkada diyor ondan sordum
Cok yanlis bilgiler veriyorsunuz. Bu kürün sahibi İbrahim saracoglu ve youtubede her programda çıkıp kesinlikle prolaktin sorunu olan içmesin yapmasın diyor. Araştırmadan etmeden insanların böyle sağlıklarıyla oynamayın.Yüksetmez. Tamtersi iyi gelir adet kanın güzel gelir emin ol hiç bi zararı yok faydası olur Allah’ın nimetidir
Prolaktin yüksek ise sakın incir kuru yapmayın hatta yemeyin bile. İbrahim saracoglunun kuru o ve bir suru youtubede videosu var özellikle uyarıyor. Prolaktin için önce testere disli aslan pencesi kurunü uygulayın youtubeden vs araştırabilirsiniz.İncir kürü mü ?
Prolaktin yüksek bende o daha da yükseltirse
Yardımcı olabilecek varmış çatlatma iğnemin 12. Günü böyle iğne etkisimidir acaba
Canım gebelik olabilir yarın ilk idrarla tekrarla sonucu da at buraya inşallah vardırYardımcı olabilecek varmış çatlatma iğnemin 12. Günü böyle iğne etkisimidir acaba
Bir gün daha bekleyip Atıcam kesin sonuç olsun diye lütfen dua edermisiniz o çizgi silinmesin lütfenCanım gebelik olabilir yarın ilk idrarla tekrarla sonucu da at buraya inşallah vardır
folıc-1 ama daha etkili birşey istiyorum yaFolbiol kullanıyorum ben. Yeni bitti. Doktoruma danışıcam gittiğimde. Sen ne kullanıyorsun?
canım bugün tekrarlama 15. günü bekleBir gün daha bekleyip Atıcam kesin sonuç olsun diye lütfen dua edermisiniz o çizgi silinmesin lütfen
Başka vitamin eksiğin yoksa tahlil yaptırdıysan, folik asit olarak en iyisi folbiol. Vitamin eksikliğine göre araştırıp ya da eczacıya doktora sorup başka markalar alabilirsin.folıc-1 ama daha etkili birşey istiyorum ya
Benimde bir vitamin eksikliğim yok vitaminlerime baktırmıştımBaşka vitamin eksiğin yoksa tahlil yaptırdıysan, folik asit olarak en iyisi folbiol. Vitamin eksikliğine göre araştırıp ya da eczacıya doktora sorup başka markalar alabilirsin.
Benim bir sürü vitamin eksikliğim olmasına rağmen almadım doktoruma danışmadan. Folbiol ilk hamileliğimde kullandım o yüzden şüphem yok
sağda ki yumurtam çatlamıştı ama sol kasığımda ağrı var sence sebebi ne olabilirBaşka vitamin eksiğin yoksa tahlil yaptırdıysan, folik asit olarak en iyisi folbiol. Vitamin eksikliğine göre araştırıp ya da eczacıya doktora sorup başka markalar alabilirsin.
Benim bir sürü vitamin eksikliğim olmasına rağmen almadım doktoruma danışmadan. Folbiol ilk hamileliğimde kullandım o yüzden şüphem yok
Sağda da solda da olabilir ağrın o kadarına takılma strese sokma kendini.sağda ki yumurtam çatlamıştı ama sol kasığımda ağrı var sence sebebi ne olabilir
Oda gelişiyor olabilir takip etsağda ki yumurtam çatlamıştı ama sol kasığımda ağrı var sence sebebi ne olabilir
stres değildeSağda da solda da olabilir ağrın o kadarına takılma strese sokma kendini.
kist olmasından korkuyorum sönüyor yok olmak üzere dedi amaOda gelişiyor olabilir takip et
Belki küçük bi yumurta büyüyebilir oda bi ihtimal diğer kaşık ağrısıda vuruyor olabilirstres değilde
kist olmasından korkuyorum sönüyor yok olmak üzere dedi ama
Benim kasıklarım ağrıyor belin ama tabi daha bişey yapmadık yani hemen oladar olmazda daha belki yumurtlamadımda yine ben gün aşırı yapıyorum cumada çok uzun yastres değilde
kist olmasından korkuyorum sönüyor yok olmak üzere dedi ama