• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bu kasıklarımın ağrı sebei gazda olabilir valla bilmiyorum ya kadın olmakta zor sürekli birşey
Ben dünden beri kıvranıyorum sancıdan, acayip gaz var ama sağ sol diye değil komple kasıklarım sancılanıyor. Gaz sancısı tek taraflı olmaz canım ya

Prolaktin yüksek ise sakın incir kuru yapmayın hatta yemeyin bile. İbrahim saracoglunun kuru o ve bir suru youtubede videosu var özellikle uyarıyor. Prolaktin için önce testere disli aslan pencesi kurunü uygulayın youtubeden vs araştırabilirsiniz.
ASlan pençesi deneyeceğim
Aslında prolaktin zaman zaman yükseliyor sınır biraz da

canım var mı sende gelen giden kana baktın mı haberde vermedin merak ettim valla
Yok canım 17.gün test yaptım çıkmayınca kandan vazgeçtim
Dün doktora gittim yumurtama baktırmak için çatlamışmı diye çatlamış yumurta folükülü varmış adetim gecikirse test yapacağım tekrar
Rahim duvarım kalınmış daha yani bir umıt var oda adet gecikirse bakacak

Yok canım 17.gün test yaptım çıkmayınca kandan vazgeçtim
Dün doktora gittim yumurtama baktırmak için çatlamışmı diye çatlamış yumurta folükülü varmış adetim gecikirse test yapacağım tekrar
Rahim duvarım kalınmış daha yani bir umıt var oda adet gecikirse bakacak
hayırlısı olsun güzelim takma kafana sakın var mı bir belirti bu arada adetin geçmedi mi iğneden sonra en geç 16 gün sonra adet olunur.

Back