- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
benim bu kasıklarımın ağrı sebei gazda olabilir valla bilmiyorum ya kadın olmakta zor sürekli birşeyBelki küçük bi yumurta büyüyebilir oda bi ihtimal diğer kaşık ağrısıda vuruyor olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bu kasıklarımın ağrı sebei gazda olabilir valla bilmiyorum ya kadın olmakta zor sürekli birşeyBelki küçük bi yumurta büyüyebilir oda bi ihtimal diğer kaşık ağrısıda vuruyor olabilir
Ben dünden beri kıvranıyorum sancıdan, acayip gaz var ama sağ sol diye değil komple kasıklarım sancılanıyor. Gaz sancısı tek taraflı olmaz canım yabenim bu kasıklarımın ağrı sebei gazda olabilir valla bilmiyorum ya kadın olmakta zor sürekli birşey
valla bir sağa bir sola ortaya ayrı zatenBen dünden beri kıvranıyorum sancıdan, acayip gaz var ama sağ sol diye değil komple kasıklarım sancılanıyor. Gaz sancısı tek taraflı olmaz canım ya
İlacin etkisi oluyor ya sürüyorvalla bir sağa bir sola ortaya ayrı zaten
Normal adet dünlerimiz de böle olmayız ama ilaç kullanınca böyle
dediğin gibi ilaçtan az önce tekrar yumurtlama akıntısı geldi peçeteye şaşırdım acaba öyle birşey mümkün mü yaİlacin etkisi oluyor ya sürüyor
Olabilir akıntımı geldi yine ya ben o akıntıyada pek güvenemiyprumdadediğin gibi ilaçtan az önce tekrar yumurtlama akıntısı geldi peçeteye şaşırdım acaba öyle birşey mümkün mü ya
Olabilirde yumurtlama zamanındasın çünküdediğin gibi ilaçtan az önce tekrar yumurtlama akıntısı geldi peçeteye şaşırdım acaba öyle birşey mümkün mü ya
bende akıntıya güvemiyorumOlabilirde yumurtlama zamanındasın çünkü
senin ilaç bitti mi ne zaman bakmaya gidiceksinOlabilirde yumurtlama zamanındasın çünkü
Cuma günüsenin ilaç bitti mi ne zaman bakmaya gidiceksin
az kalmış hadi hayırlısıCuma günü
ASlan pençesi deneyeceğimProlaktin yüksek ise sakın incir kuru yapmayın hatta yemeyin bile. İbrahim saracoglunun kuru o ve bir suru youtubede videosu var özellikle uyarıyor. Prolaktin için önce testere disli aslan pencesi kurunü uygulayın youtubeden vs araştırabilirsiniz.
Aynen az kaldı bakalım ne olmuşaz kalmış hadi hayırlısı
canım var mı sende gelen giden kana baktın mı haberde vermedin merak ettim vallaTabiki
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil ama
Belki akşam yaptığım için silik çıktı
Kana vakit bulamadım
canım sen napıyosun nasıl gidiyorAynen az kaldı bakalım ne olmuş
Biz çalışmalardayız öyle Cuma ya az kaldı bakalımcanım sen napıyosun nasıl gidiyor
Yok canım 17.gün test yaptım çıkmayınca kandan vazgeçtimcanım var mı sende gelen giden kana baktın mı haberde vermedin merak ettim valla
hayırlısı olsun bakalım bende beklemedeyim geçmiyor günler gecelerBiz çalışmalardayız öyle Cuma ya az kaldı bakalım
hayırlısı olsun güzelim takma kafana sakın var mı bir belirti bu arada adetin geçmedi mi iğneden sonra en geç 16 gün sonra adet olunur.Yok canım 17.gün test yaptım çıkmayınca kandan vazgeçtim
Dün doktora gittim yumurtama baktırmak için çatlamışmı diye çatlamış yumurta folükülü varmış adetim gecikirse test yapacağım tekrar
Rahim duvarım kalınmış daha yani bir umıt var oda adet gecikirse bakacak