Maşallahhhh çok sevindim darısı bize inşallah dua et bizeKızlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum bende bu ay ilk defa femara kullandım 6 gündür günüm geçiyor ve bu gun test yaptim böyle çıktı hemen kan tahlili de verdim o da yarin çıkacak allah kimsenin elini boş birakmasin
Amin ınslaah kan sonucum çıktı beta hcg 228.12 çıktıinşallah bu ay herkes hamile kalmış olur ve yeni yılda anne olur
Dualarim hep sizinle canim allah kimsenin kucağını bos birkmasinMaşallahhhh çok sevindim darısı bize inşallah dua et bize
Amim canm darısı size böyle güzel haberler alırız sizdenMaşallahhhh allah doğurmayıda nasıp etsin inşallahh
canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende doktorda geldim sağda 17 mm olan yumurtam çatlamış hafta sonunda diğerleri sönmüş yok çok umutluyum bu ay artık bekleme zamanı başladı sen hamilesin dua et hepimizeAmim canm darısı size böyle güzel haberler alırız sizden
canım benim sağda ki yumurtam çatlamış soldakiler sönmüş bekliycem bende artıkMaşallahhhh allah doğurmayıda nasıp etsin inşallahh
Hayır 3 yumurtam gelişmiş. İlk kez ilaç kullandım bu ay. Doktor dedi ki ilk aydan bu kadar hormon yüklemesi yapmak istemiyorum. Yaştan dolayı da iğne düşük riskini arttırabilir dedi. Bu ay kontrol edelim kendileri çatlıyor mu diye, çatlamamışsa öbür ay iğne yaparız dedi. 2 gün sonra gidicem bakacak çatlama olmuş mu diyeaynen öyle ama çokta düşünmemek lazım siz çatlatma iğnesi kullandınız mı
Yeterince büyümüş ve çatlamış, çok güzel iştecanım benim sağda ki yumurtam çatlamış soldakiler sönmüş bekliycem bende artık
benimde 3 tane oluşmuştu 2 solda 1 sağda gittim bugün soldakile sönmüş sağdaki çatlamış banada iğne yapmadı hormon çok yüklemeyelim dedi aynı senin gibi ama yaştan değil hamile kalamazsan hormonlarını aşırı bozuyor o yüzdenmiş bugün açıkladı zaten gerekte yokmuş çok şükür çatladı ve gerisini bekliyoruz allıhın izniyleHayır 3 yumurtam gelişmiş. İlk kez ilaç kullandım bu ay. Doktor dedi ki ilk aydan bu kadar hormon yüklemesi yapmak istemiyorum. Yaştan dolayı da iğne düşük riskini arttırabilir dedi. Bu ay kontrol edelim kendileri çatlıyor mu diye, çatlamamışsa öbür ay iğne yaparız dedi. 2 gün sonra gidicem bakacak çatlama olmuş mu diye
tam 14 gün varYeterince büyümüş ve çatlamış, çok güzel işte1 yumurta yeterli zaten. Senin bat neydi?
Hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı canm dualarimdasizin hep canımcanım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende doktorda geldim sağda 17 mm olan yumurtam çatlamış hafta sonunda diğerleri sönmüş yok çok umutluyum bu ay artık bekleme zamanı başladı sen hamilesin dua et hepimize
Evet işte hormonları bozduğu için düşük riskini arttırıyormuş. Tabii kendi çatlamazsa mecbur yapacağız napalım. Bu kadar çok akıntı olunca çatlamıştır diye düşünüyorum, inşallahbenimde 3 tane oluşmuştu 2 solda 1 sağda gittim bugün soldakile sönmüş sağdaki çatlamış banada iğne yapmadı hormon çok yüklemeyelim dedi aynı senin gibi ama yaştan değil hamile kalamazsan hormonlarını aşırı bozuyor o yüzdenmiş bugün açıkladı zaten gerekte yokmuş çok şükür çatladı ve gerisini bekliyoruz allıhın izniyle
Beni çatlama kontrolü için geç çağırdı yaa. Benim 9 gün var ve 2 gün sonra gidicem. Geç olmaz mı dedim. Geç yumurtlamayı da hesaba katarak anca dedi. Zaten çatlamışsa sıvı birikiminden anlarız dedi.tam 14 gün var
sen yine gün aşırı ilşkiye gir belli olmaz akıntı başladı diyosun kaçırma aman heBeni çatlama kontrolü için geç çağırdı yaa. Benim 9 gün var ve 2 gün sonra gidicem. Geç olmaz mı dedim. Geç yumurtlamayı da hesaba katarak anca dedi. Zaten çatlamışsa sıvı birikiminden anlarız dedi.
inşallah canım benimmmEvet işte hormonları bozduğu için düşük riskini arttırıyormuş. Tabii kendi çatlamazsa mecbur yapacağız napalım. Bu kadar çok akıntı olunca çatlamıştır diye düşünüyorum, inşallah
Bu ay umut doluyuzdilerim sevinçlerimizi de paylaşalım
inşallah canım benimmm
canım sen folikasit olarak ne kullanıyosunBeni çatlama kontrolü için geç çağırdı yaa. Benim 9 gün var ve 2 gün sonra gidicem. Geç olmaz mı dedim. Geç yumurtlamayı da hesaba katarak anca dedi. Zaten çatlamışsa sıvı birikiminden anlarız dedi.
Folbiol kullanıyorum ben. Yeni bitti. Doktoruma danışıcam gittiğimde. Sen ne kullanıyorsun?canım sen folikasit olarak ne kullanıyosun
Tabikiinşallah canım sende bizim için dua et
Test yaptım idrar az önce silik çıktı çok net değil amainşallah canım sende bizim için dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?