Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallahhhh çok sevindim darısı bize inşallah dua et bize

Çok takmamya çalıyorum valla sanki eşimle geziyorum puan eve geçince yazım artıkRabbim bizlere en güzellerini nasıp etsin inşallah

Amim canm darısı size böyle güzel haberler alırız sizden
canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende doktorda geldim sağda 17 mm olan yumurtam çatlamış hafta sonunda diğerleri sönmüş yok çok umutluyum bu ay artık bekleme zamanı başladı sen hamilesin dua et hepimize

aynen öyle ama çokta düşünmemek lazım siz çatlatma iğnesi kullandınız mı
Hayır 3 yumurtam gelişmiş. İlk kez ilaç kullandım bu ay. Doktor dedi ki ilk aydan bu kadar hormon yüklemesi yapmak istemiyorum. Yaştan dolayı da iğne düşük riskini arttırabilir dedi. Bu ay kontrol edelim kendileri çatlıyor mu diye, çatlamamışsa öbür ay iğne yaparız dedi. 2 gün sonra gidicem bakacak çatlama olmuş mu diye

benimde 3 tane oluşmuştu 2 solda 1 sağda gittim bugün soldakile sönmüş sağdaki çatlamış banada iğne yapmadı hormon çok yüklemeyelim dedi aynı senin gibi ama yaştan değil hamile kalamazsan hormonlarını aşırı bozuyor o yüzdenmiş bugün açıkladı zaten gerekte yokmuş çok şükür çatladı ve gerisini bekliyoruz allıhın izniyle

Hayırlısı olsun herşeyin hayırlısı canm dualarimdasizin hep canım

Evet işte hormonları bozduğu için düşük riskini arttırıyormuş. Tabii kendi çatlamazsa mecbur yapacağız napalım. Bu kadar çok akıntı olunca çatlamıştır diye düşünüyorum, inşallah
Bu ay umut doluyuz dilerim sevinçlerimizi de paylaşalım

Beni çatlama kontrolü için geç çağırdı yaa. Benim 9 gün var ve 2 gün sonra gidicem. Geç olmaz mı dedim. Geç yumurtlamayı da hesaba katarak anca dedi. Zaten çatlamışsa sıvı birikiminden anlarız dedi.

sen yine gün aşırı ilşkiye gir belli olmaz akıntı başladı diyosun kaçırma aman he

inşallah canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…