• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum bende bu ay ilk defa femara kullandım 6 gündür günüm geçiyor ve bu gun test yaptim böyle çıktı hemen kan tahlili de verdim o da yarin çıkacak allah kimsenin elini boş birakmasin
bende ilk defa kullandım şuan takipteyim çalatma iğnesi kullandın mı sen

Bugün çok ilginç bir rüya gördüm. Anlamına baktım hemen. Bu rüyayı gören kişi kadınsa hamile olduğuna işarettir yazıyordu ☺️
Akıntım geçmedi yumurtlamadan beri hala yoğun süt gibi akıntım var ama kokusuz. Bu da belirti olabilir mi diye umutlandım

Bugün çok ilginç bir rüya gördüm. Anlamına baktım hemen. Bu rüyayı gören kişi kadınsa hamile olduğuna işarettir yazıyordu ☺️
Akıntım geçmedi yumurtlamadan beri hala yoğun süt gibi akıntım var ama kokusuz. Bu da belirti olabilir mi diye umutlandım
inşallah hamilesindir canım benim hayırlısı olsun

bende beklemedeyim ama daha sürecin başındayım yumurtam çatladı mı çatlamadımı bugün hastaneye gidicem yine

belirtin var mı peki bu arada başka bir forumda senin gibi birini gördüm resim atmış ama nerdeyse hiç gözükmüyor sonra adetini 6 gün geçmiş yine atmış baya belirginleşmiş
Ay umarım benimde öyle olur geç olsun ona da razıyım
Belirti olarak arada ince bir sızı var kasığımda iştahım biraz açık
Peki gördüğün kişi tedavi miydi onunkinde

Back