bende ilk defa kullandım şuan takipteyim çalatma iğnesi kullandın mı senKızlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum bende bu ay ilk defa femara kullandım 6 gündür günüm geçiyor ve bu gun test yaptim böyle çıktı hemen kan tahlili de verdim o da yarin çıkacak allah kimsenin elini boş birakmasin
rahatsız değilsindir umarımGünaydın.gece çok geç uyudum ya uyuyamadım anca lavanta kokladım uyudum
Evet canım 26 ekim de yumurta çatlatma ignesi vuruldumbende ilk defa kullandım şuan takipteyim çalatma iğnesi kullandın mı sen
Sagol canımtebrik ederim canım benim
bana iğne yapmadı 3 yumurtan var iğne sağlıklı olmaz dedi senin kaç yumurtan vardı ve bilindik bir rahatsızlığın var mıydıEvet canım 26 ekim de yumurta çatlatma ignesi vuruldum
inşallah hamilesindir canım benim hayırlısı olsunBugün çok ilginç bir rüya gördüm. Anlamına baktım hemen. Bu rüyayı gören kişi kadınsa hamile olduğuna işarettir yazıyordu
Akıntım geçmedi yumurtlamadan beri hala yoğun süt gibi akıntım var ama kokusuz. Bu da belirti olabilir mi diye umutlandım
bende beklemedeyim ama daha sürecin başındayım yumurtam çatladı mı çatlamadımı bugün hastaneye gidicem yineBugün çok ilginç bir rüya gördüm. Anlamına baktım hemen. Bu rüyayı gören kişi kadınsa hamile olduğuna işarettir yazıyordu
Akıntım geçmedi yumurtlamadan beri hala yoğun süt gibi akıntım var ama kokusuz. Bu da belirti olabilir mi diye umutlandım
Yapamadım canım kaynanam gildeyim eve geçince yapacağımBen olsam bu kadar hayatta bekleyemzdim bugün test yaptın mı evde
Ben de daha çok başındayım tabii. Regle daha 9 gün var. Bu bekleme süreci ömür gibi geliyor insana.bende beklemedeyim ama daha sürecin başındayım yumurtam çatladı mı çatlamadımı bugün hastaneye gidicem yine
aynen öyle ama çokta düşünmemek lazım siz çatlatma iğnesi kullandınız mıBen de daha çok başındayım tabii. Regle daha 9 gün var. Bu bekleme süreci ömür gibi geliyor insana.
belirtin var mı peki bu arada başka bir forumda senin gibi birini gördüm resim atmış ama nerdeyse hiç gözükmüyor sonra adetini 6 gün geçmiş yine atmış baya belirginleşmişYapamadım canım kaynanam gildeyim eve geçince yapacağım
Canım bende kist var bide yumurtam çok tembel ve sagda 1 tane tek yumurtam geliştibana iğne yapmadı 3 yumurtan var iğne sağlıklı olmaz dedi senin kaç yumurtan vardı ve bilindik bir rahatsızlığın var mıydı
anladım canım geçmiş olsun olmuş galiba bu sefer kaç mm da iğne yaptı sanaCanım bende kist var bide yumurtam çok tembel ve sagda 1 tane tek yumurtam gelişti
Ay umarım benimde öyle olur geç olsun ona da razıyımbelirtin var mı peki bu arada başka bir forumda senin gibi birini gördüm resim atmış ama nerdeyse hiç gözükmüyor sonra adetini 6 gün geçmiş yine atmış baya belirginleşmiş
Sagol canım allah isteyen herkeze anne olma duygusunu yaşatsin canm ben doktora sordugumda doktor söylemedianladım canım geçmiş olsun olmuş galiba bu sefer kaç mm da iğne yaptı sana
evetAy umarım benimde öyle olur geç olsun ona da razıyım
Belirti olarak arada ince bir sızı var kasığımda iştahım biraz açık
Peki gördüğün kişi tedavi miydi onunkinde
inşallah bu ay herkes hamile kalmış olur ve yeni yılda anne olurSagol canım allah isteyen herkeze anne olma duygusunu yaşatsin canm ben doktora sordugumda doktor söylemedi
Umarım benimde olur ya inşallh
inşallah canım sende bizim için dua etUmarım benimde olur ya inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?