Maşallahhhh kesin var canm git kan ver hemen öğrenİnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahhhh kesin var canm git kan ver hemen öğrenİnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu
İnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğimMaşallahhhh kesin var canm git kan ver hemen öğren
Normal şuna sılık çıksa hayalı çıksa bile normal erken ya ama var yanı kuzumİnşallah canım ya şaşırdım bende İnan ne olduğunu akşam vereceğim
Koyulaşma hemen olmaz diye biliyorum
Amin canım benim inşallah allah büyükNormal şuna sılık çıksa hayalı çıksa bile normal erken ya ama var yanı kuzum
Geçmiştir kesin canım merak etme dikkate et kendineAmin canım benim inşallah allah büyük
İğnede geçmiştir artık 15.gün
Sağol canım sendeGeçmiştir kesin canım merak etme dikkate et kendine
benimde prolaktin sürekli yükseliyo düşüyor sen incir kullanma incir üzüm dere otu ve soda prolaktini yükseltiyor.İncir kürü mü ?
Prolaktin yüksek bende o daha da yükseltirse
yumurtaladan döneminden bir kaç gün önce başlıyor çatlamayla bitiyor benim öyle yaniGünaydin kızlarr inşallah sizin için hayırlı bi gün olur dün akşam şeffaf akıntım geldi yumurta akı gibi o yumurtalamamıw oluyor yoksa çatlamamı
canım sen kan verdin mi merakla bekliyoruzAmin canım benim inşallah allah büyük
İğnede geçmiştir artık 15.gün
Benim yumurtlama oldu heralde seninde mi geldi akıntınyumurtaladan döneminden bir kaç gün önce başlıyor çatlamayla bitiyor benim öyle yani
AY şu ateş basmaları beni sinir ediyor nie oluyor kuzular bunlar ya
Verecem bugün canımcanım sen kan verdin mi merakla bekliyoruz
HALA VERMEDİN MİVerecem bugün canım
GÜNAYDIN CANIM YAZMIYOSUN BUGÜN HİÇGünaydin kızlarr inşallah sizin için hayırlı bi gün olur dün akşam şeffaf akıntım geldi yumurta akı gibi o yumurtalamamıw oluyor yoksa çatlamamı
Yok canım eşim işten gelinceHALA VERMEDİN Mİ
Ben olsam bu kadar hayatta bekleyemzdim bugün test yaptın mı evdeYok canım eşim işten gelince
2gün önce geldi ama Benin kine daha vardi ama denedim girdim yineBenim yumurtlama oldu heralde seninde mi geldi akıntın
Günaydın. gece çok geç uyudum ya uyuyamadım anca lavanta kokladım uyudumGÜNAYDIN CANIM YAZMIYOSUN BUGÜN HİÇ
tebrik ederim canım benimKızlar merhaba uzun süredir sizleri takip ediyorum bende bu ay ilk defa femara kullandım 6 gündür günüm geçiyor ve bu gun test yaptim böyle çıktı hemen kan tahlili de verdim o da yarin çıkacak allah kimsenin elini boş birakmasin