Feci Şekilde Aldatıldım..

Ay hemen de intihar ediyorlar yahu bu kadar seviyorsan niye aldattın derler adama.
Adam bildiğin manupülatif ya.
Intihar edecekmiş ay et yani bu kadar aptalıni da görmedim ben çok şükür

Yalnız ben kendime dikkatliyim diyordum ama işin masterı da buradaymış, saygı duydum valla. Bilgilerinizi bizle de paylaşır mısınız

Öncelikle geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış, umarım birgün karakterli biriyle tanışır ve birbirinizin kıymetini bilirsiniz.

Benim alakasız bir sorum olacak.
Bu farklı WhatsApp programı nasıl oluyor neler yapabiliyor?
Örneğin karşı tarafta bundan varsa benim son görülmem ve çevrimiçi durumum kapali olsa bile görebiliyor mu?
Hikayelerine baktığımı ya da profiline?

Almış valla tayinini. Akdeniz ilinden doğuya geliyor üstelik. Demek ki o da cok güçlenmiş ya da ailesi bire atmış onun icindir

Bir kere görüştügu kızla sekiz ay sevgili olmuş kız da bir kere görüştügu adam için tayin aldiracak? Bu kısmı da inandırıcı gelmedi bana. Bence daha fazla gorustuler

Bunu düşündükçe sinirlerim hopluyor. Belki arkadaşlarına da anlattı gülerek.
Geçecek biliyosun dimi.. daha öncede geçmişti… daha yeni sinirlenmen kızman ağlaman vs hepsi cok normal seyler.. biraz duygularını yaşa ama cokta uzatma.. hayatının keyfini sürmeye devam et.. elbet hakettiğin mutluluk bulacak seni… aldatılmak travma biliyorm yasadm ve bosandm.. ama heesey geciyor güzel günlere umutla bak… bakımını yap sosyalleş sana iyi gelen insanlarla vakit geçir

Çıtayı yükseltmek lazımmış. Gerçi artık kimseye güvenim kalmadı nasıl olacak bilmiyorum

Yalnız ben kendime dikkatliyim diyordum ama işin masterı da buradaymış, saygı duydum valla. Bilgilerinizi bizle de paylaşır mısınız
Daha önceki aldatıldığımdan biliyorum. Hiç şaşmaz o notlarda bir şeyler karıştırıyorlarsa izi vardır. Özellikle telefonu size rahatça veriyorsa ve şüpheleniyorsaniz cep telinden notlar, wp engellenenler kısmına bakın derim

Özellikleri çok uzun kardeşim google'a wp pro özellikleri yaz çıkar.

Çok mantıklı, benim eski nişanlım da whatsapp telegram galeri instagramını gösterirdi rahat rahat ama hiç engellenenler ve notlar kısmına bakmamıştım gerçi artık eskide kaldı ama bir dahaki için aklımda bulunsun

Böyle bir kekodan kurtulduğuna şükret derim. Bana göre zaten telefonunu karıştırmaya ihtiyaç duyduğun anda bitirmeliydin. Birinin telefonunu karıştıracak kadar güvenmiyorsanız niye berabersiniz?? (Genel konuşuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…