Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ben en son 2 nisanda adet oldum ama cok az surdu 2 gun felan normaldede 3 4 gun surerdi zaten neyse 28 gunde bir adet oluyorum yani 30 nisanda tekrar olmam lazimdi ama olmadi bizde yaklasik 1 yildir bebek istiyoruz ama artik ne ovulasyon testi ne ates olcne nede duzenli iliski hic birini takmamaya ve dikjat etmemeye karar vermistim hatta adetimin gelmediğini bile 2 gun farkettim vucudumda pek bi değişiklik yok yada kendimi dinlemdim bilmiyorum sadece bacaklarim cok ağrıdı gecen gece iliski gunlerimizide dusununce pek hamile olma ihtimalim yok gibi ama bilemiyorum kafam karisti vekorkmaya basladim acaba kistim mi V ar diye b de karnim biraz sis simdi yardim istiyorum sizden hamilemiyim yoksa kist mi vardir belirti yasayanlar yada bilgisi o k snlar yardimci olursa sevinirim

Sağol canım:) sabah 6 biz ayaktayız oğlum sağolsun:) inşallah güzel haberler yazarsın buraya canım merakla bekliyorum
Canım bemim bekarken 7 gün sürerdi ilk 2 gün kahve leke 3 gün yoğun son üç gün leke şeklinde, doğum yaptım 10 güne çıktı yine önce lekem sonra yoğun kanama sonra leke şeklinde mecburen 10 günü bekliyorum, şimdi senin yumurtlama erken olmaz adetliyken yumurtlayanda var ama nadir bir durum bu, 28 günd ebir oluyorsa ortalama 14. ve 18. günler arası çatlarsın ama en güzeli adetin biter bitmez gün aşırı ilişki olsun en garantisi bu
Sağol canım:))

ah misafirler sağolsunlar olmadık zamanda gelirler yinede yorma bak bende iş yaptım temizlik yapmadan duramam:)) koca koca içi yorgan dolu hurçları dolabın üstüne kaldırım tabi o zaman test yapmamıştım ama hamileymişim ağrısını 3 gündür çekiyorum, kana daha gitmedim canım albümüme bakarsan testlerimin fotosu var her gün test yapıyorum çizgim koyulaşıyor, pazartesi kan vericem inşaallah sonra doktorumu arayıp söylüycem niyetim 6. haftada gitmek önceden gidip yıpranmak istemiyorum malum boş gebelik geçmişim var. ayrıca neden gerçek olmasın hissime güven

Agzindan bal damliyor camim insallah.
Ama ilac bitmeden olmayacak gibiyim. Yine de haftasonuna grlmesin de gerisi sorun degil :)

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ewet canım üç gün kaldı şuan için bişey yok ama bilmiorum karım belim ağrıo ama bu ağrılar gebeliktede oluo reglde de bakalım hayırlısı olsun :) senin ne zaman batın?

Hadi hayırlısı inşallah yaaa :)
Umarım 3 güne müjdeyi verirsin :)

benim bat a çoookkk var yaaa dolu dolu 10 gün :)))

ben o civanperçeminide içtim neler yapmadımki soğan suyuda içtim yok yok bazen beklemek sabretmek gerekio umutlanmamak akışına bırakmak gerekio diorum en azından bu ay adet olursam okadr üzülmeyecem

Tatlim inan adet olsam ben de uzulmeyecektim. Hatta kendi kendime ilacsiz adet oldum diye sevinecektim bile. Ama olmadi hayirlisi artik.

Hadi hayırlısı inşallah yaaa :)
Umarım 3 güne müjdeyi verirsin :)

benim bat a çoookkk var yaaa dolu dolu 10 gün :)))

yumurtlama dönemini geçmişsin hadi bakalım kuluçka dönemindesin

Haklısın ama insan yapmadan duramıyor yaaaa :)
Hissine güveniyorum ve inşallah öyledir yaa bu ay öyle hayallere daldım kiii Allah sonumu hayreylesin :)))

Agzindan bal damliyor camim insallah.
Ama ilac bitmeden olmayacak gibiyim. Yine de haftasonuna grlmesin de gerisi sorun degil :)

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım :)
ama biraz daha rahatlamış gördüm seni sevindim :)))

İnşaallah canım

Evet canim koyde babannemin yanindayim daha iyiyim simdi :)

benim canım o 8. gün 18mmydi yumurtam
bugün yarın çatlar demişti doktor
evet tıbben erken yumurtlama oluyo doktorda şaşırdı zaten

Kizlar rahim sarkmasi ile ilgili bilgisi olan, duyan, bilen var mi? Bir derdim var bolumune konu actim eltim icin. Hala cvp alamadim.

yani biz buna burdan karar veremeyiz test yapman lazım

Kizlar ya sag tarafimda agri var gobegimin yan tarafi . Bobrek doktoruna gittim bisey yok dedi . Kadin donktoru da bisey yok dedi . Yumurtlama olabilir dedi. Sag bacagima dogru iniyor. Ayda bi muhakkak adetimle 23. Gün filan oluyor. Bi tahmininiz var mi ne diyorsunuz. Yumutlama bukadar sanci yspar mii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durumun biraz karışık ve tahmineri bi kenara bırakıp en net cevapı kan testi ile ögrenebilirsin ancak arkadaşım:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

yumurtlama dönemini geçmişsin hadi bakalım kuluçka dönemindesin

Evet yaa :)
Tabi tuttuysaaa :)

Evet canim koyde babannemin yanindayim daha iyiyim simdi :)

Sevindim daha da iyi olursun inşallaaahhh :)

benim canım o 8. gün 18mmydi yumurtam
bugün yarın çatlar demişti doktor
evet tıbben erken yumurtlama oluyo doktorda şaşırdı zaten

O da güzelmiş :)
Hamile degilsen bile diger ay cabuk gelir bekleme süren azalır :)

Kizlar rahim sarkmasi ile ilgili bilgisi olan, duyan, bilen var mi? Bir derdim var bolumune konu actim eltim icin. Hala cvp alamadim.

Ben bi kenara hastane de rastlamıştım doktor çok ufak bi cerrahi müdahele ile toparlanr dmişti :)
Sanırım çok korkulacak bi durum yok...
Rabbim şifa versin

Bat daşımmmm nerelerdesin :)
Bence de yumurtlama olabilir benimde bu yumurtlama dönemimde bıçak gibi keskin sancılarım oldu...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah müjdeyi veririz yaa :)

İdrar testi yaptın mı? Bence 2 nisandaki gelen kanama yerleşme kanaması olabilir, bir arladaşımdada öyle olmuş bir iki gün sürmüş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş :)

İdrar testi yaptın mı? Bence 2 nisandaki gelen kanama yerleşme kanaması olabilir, bir arladaşımdada öyle olmuş bir iki gün sürmüş ve sonra hamile olduğunu öğrenmiş :)
Gecen ay yapmistim ama negatif cikmisti kanamadan kac gun sonra yaptigimi hatırlamıyorum

Merhaba arkadaşlar :)

Ortalama olarak sayarsak bugün yada yarın yumurtlama günüm bakalım bu ay beni neler bekliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…