Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

selam kızlar
hayırlı günler herkese:KK16:

tahinli kurabiye yaptım dokununca dağılıyo yav şimdi çıkardım fırından acaba soğuyunca sertleşirmiki:44:

Durumun biraz karışık ve tahmineri bi kenara bırakıp en net cevapı kan testi ile ögrenebilirsin ancak arkadaşım:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Evet yaa :)
Tabi tuttuysaaa :)

Sevindim daha da iyi olursun inşallaaahhh :)

O da güzelmiş :)
Hamile degilsen bile diger ay cabuk gelir bekleme süren azalır :)

Ben bi kenara hastane de rastlamıştım doktor çok ufak bi cerrahi müdahele ile toparlanr dmişti :)
Sanırım çok korkulacak bi durum yok...
Rabbim şifa versin

Bat daşımmmm nerelerdesin :)
Bence de yumurtlama olabilir benimde bu yumurtlama dönemimde bıçak gibi keskin sancılarım oldu...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah müjdeyi veririz yaa :)

Hadi insallah canim.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durumun biraz karışık ve tahmineri bi kenara bırakıp en net cevapı kan testi ile ögrenebilirsin ancak arkadaşım:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

Evet yaa :)
Tabi tuttuysaaa :)

Sevindim daha da iyi olursun inşallaaahhh :)

O da güzelmiş :)
Hamile degilsen bile diger ay cabuk gelir bekleme süren azalır :)

Ben bi kenara hastane de rastlamıştım doktor çok ufak bi cerrahi müdahele ile toparlanr dmişti :)
Sanırım çok korkulacak bi durum yok...
Rabbim şifa versin

Bat daşımmmm nerelerdesin :)
Bence de yumurtlama olabilir benimde bu yumurtlama dönemimde bıçak gibi keskin sancılarım oldu...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah müjdeyi veririz yaa :)

Batdaşım sevdim bunu :) dersler xoğun biraz. Ama bu sanci beni bayagi bi korkuttu eger oyleyse de bukadar gev yumurtlamak ta biraz garip bir duygu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim inan adet olsam ben de uzulmeyecektim. Hatta kendi kendime ilacsiz adet oldum diye sevinecektim bile. Ama olmadi hayirlisi artik.

seninde durumun daha kötü haklısın adet olmamakta çok zor bişi allah yardımcın olsun inşallah canım:KK16:

Idrar da cikar mi sizce yoksa kan testimi yaptirmaliyim

Döllenme olduktan sonra kanda 11 gün sonra, idrarda 14 gün sonra çıkarmış gebelik
Yumurtlama tarihinden sonra say kaç gün oldu
İstersen bikaç gün daha bekle idrar testi yap

Döllenme olduktan sonra kanda 11 gün sonra, idrarda 14 gün sonra çıkarmış gebelik
Yumurtlama tarihinden sonra say kaç gün oldu
İstersen bikaç gün daha bekle idrar testi yap
Takvime gore 16 nisan yumurtlama gunum yani yarin tam 19 gun olucak yarin gec dolkenme olsa bile hamileysem yarin pozitif cikmasi lazim

Takvime gore 16 nisan yumurtlama gunum yani yarin tam 19 gun olucak yarin gec dolkenme olsa bile hamileysem yarin pozitif cikmasi lazim

Canim daha 3 hafta bile olmamis ne bu acele? Bekle biraz negatifi gorup kendini uzmektense bekle oyle yap.

6 mayıs olarak ekledim hayırlısı olsun inşallah gelmezzz bu bat :))

Ayyyy olmasa bile bunu duymak ne güzelllll:KK16:
Maalesef evime gelen bi misafir yüzünden 2 ay sonra yapacagım temizliğgi erkene aldım halı koltuk giriştim resmenn :KK43:(

Günaydıınnn :))
Sabah sabah neşen çok iyi geldi :)
Eee doktora gittin mi hiç kan testi falan yaptırdın mı ?

Günaydıın sana da :)
Ya çalışsan da keyfli geçsin günün inşallaaahhhh hadi canlan :)
Hem bat a 3 gün kaldı ne alemdesin var mı belirti falan :KK9:

Günaydın :)İhmal etme yaa ugra sık sıkk bekleriz her zaman :)
Mms dün bi kan tahlili daha yaptırdı 2 olan deger 1 e düşmüş :KK43: ama adet olmamıştı halan bakalım inşallahta olmaz :KK43:

Günaydııınnnn :) İnşallah bugün adet olursunda pazartesi 3.günün olur :))
Bir an önce belirsizlikten kurtulursun :)

Günaydın cemreciimm :)
Bugün nasılsın ? bu ara acayip durgunsun canlı neşeli cemreeee geri gelsiiinnn yaaaaaa:KK16:

Günaydıın :)
Hayırlı mesailerr:KK16:
adetin 9 gün normal yani standart 7 derler ama benimde 9 hatta 10 sürdüğü oluyo ki bunda tuhaflık yok napalım :))
ama adetin 8.günü yumurta çatlaması tuhaf geldi :26:
Pek tıbbı bilgim olmasa da erken degil mi yaa

napiosunn bitti mi işlerin canım benim

:)))) olur öle karışıklıklar sorun deil

özgee napıosuuunnn? ben bugün doktora gittim. dedim ben erken regl oldum 4 gün. çatladıktan sonra 14 gün sonra olmam gerekmiyo muydu? evet hatta 16 günü bile bulabiliyo dedi. acaba rahim mi kalınlaşamıyo yumurta mı tutunamıyo dedi. reglden sonra gelseydin bakardık belki bi fikrimiz olurdu dedi. geç geldin çok dedi:KK43: neyse şimdiki yumurta durumuna baktı. 14.6 mmlik bi yumurta gördü. 18. gün için küçük bi yumurta ama belki geç yumurtluyosundur salı mutlaka gel dedi. 21. gün yani. yumurta gelişirse rahimi besleyen ilaç başlayabiliriz sana dedi. progestanmış adı ilacın.hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. ben de rahim filminden bahsetmedim doktor böyle konuşunca. bakalım salı nolcak:KK53:

X