Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

topiğe bayağadır uğramıyosun ne var ne yok görüşmeyeli

haklısın bu aralar biraz melankoliğim. bi de internetimde soru oldu, misairlerim oldu derken iyice uzaklaştım.
bugün doktora gittim. progestan verebilirmiş yumurtam gelişirse. bilgin varr mı bu ilaç hakkında?

haklısın bu aralar biraz melankoliğim. bi de internetimde soru oldu, misairlerim oldu derken iyice uzaklaştım.
bugün doktora gittim. progestan verebilirmiş yumurtam gelişirse. bilgin varr mı bu ilaç hakkında?

progestanı asılamadan sonra vermisti bana ..
fitil olarak,bebis tutunsun diyeeeeee

iiyim canım bende ii yapmışsın rahim filmini bi geri plana at o çok can acıtıomuş o yüzden senin yaptırmanın taraftarı deilim acıkcası çünkü daha yeni seninde bi senen dolmadı son durumda yaptırırsın die düşünüyorum bu arada progestanı biliorum o gerçekten hamile kalmayı kolaştırıomuş bende duymuştum bakalım salı günü hbrdar et belkide dediği gibi geç yumurtluosun zaten her ay aynı düzenli yumurtlama kimsede olmuo bence allah yardımcın olsun canım inş.bu ay hamile kalırsın

progestanı asılamadan sonra vermisti bana ..
fitil olarak,bebis tutunsun diyeeeeee

:) doğru anlamışım demekki. geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum. ama iğneden 10 gün sonra regl oldum. normalde 14-16 gün sonra olması lazım. doktor da şaşırdı duyunca. dediki belki de rahim kalınlaşmıyodur bebek tutunamıyodur dedi. kendince böyle bi fikir üretti. nekadar gerçekliği var bilemem. şimdi de yumurtam küçük. 18. gün 14.6 mm. 21. gün yani salı tekrar çaardı. büyür belki bakalım dedi. çatlama boyutuna gelirse yumurtam progestanı vercek sanırım. ortada bişi yok yani anlıcağın:)
sen ne durumdasın canım?

dedemi kaybettik,bende cenaze,gelen giden onlarla mesgulüm..
gelen gidenler saolsun bebek olmuyo mu die soruyolarrrr ..

inşallah hep beraber alırız güzel haberleri özgecim. Allah'ın takdiri artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi onun takdiri. uhibbike kendini temizliğe fazla kaptırdı. bebek varsa diye korkuyorum onun için. yormasa kendini çok keşke.

ben ümitsizim malum hastalığımız var o yüzden bu ay beklemiyorum artık bekleyebilceğimi bile sanmıorum olursa rabbimin hediyesi olacak çünkü tıbben olmaz denildi zaten ama rabbim ol derse olacak ben eminim uhibbike evet çok temizlik yapıor ama bişi olmaz yaaa rabbim nasip edecekse hiçbişi olmaz ben eminim

Kızlar merhaba kazayla yumurtlama günümde iliski oldu acaba filmlerdeki gibi tek seferde hamile kalmismiyimdir :)) adete 6 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…