- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.071
Durumun biraz karışık ve tahmineri bi kenara bırakıp en net cevapı kan testi ile ögrenebilirsin ancak arkadaşım:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Evet yaa :)
Tabi tuttuysaaa :)
Sevindim daha da iyi olursun inşallaaahhh :)
O da güzelmiş :)
Hamile degilsen bile diger ay cabuk gelir bekleme süren azalır :)
Ben bi kenara hastane de rastlamıştım doktor çok ufak bi cerrahi müdahele ile toparlanr dmişti :)
Sanırım çok korkulacak bi durum yok...
Rabbim şifa versin
Bat daşımmmm nerelerdesin :)
Bence de yumurtlama olabilir benimde bu yumurtlama dönemimde bıçak gibi keskin sancılarım oldu...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah müjdeyi veririz yaa :)
Gecen ay yapmistim ama negatif cikmisti kanamadan kac gun sonra yaptigimi hatırlamıyorum
selam kızlar
hayırlı günler herkese
tahinli kurabiye yaptım dokununca dağılıyo yav şimdi çıkardım fırından acaba soğuyunca sertleşirmiki:44:
Herkese gunaaaydiin. Mms in sonucu negatifti ama en son daha regl olmamisti diye biliyorum.
Benim tavsiyem idrar testi yap, eger negatif çıkarsa ve birkaç gün daha adet görmezsen kan testi yaptır.
Durumun biraz karışık ve tahmineri bi kenara bırakıp en net cevapı kan testi ile ögrenebilirsin ancak arkadaşım:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Evet yaa :)
Tabi tuttuysaaa :)
Sevindim daha da iyi olursun inşallaaahhh :)
O da güzelmiş :)
Hamile degilsen bile diger ay cabuk gelir bekleme süren azalır :)
Ben bi kenara hastane de rastlamıştım doktor çok ufak bi cerrahi müdahele ile toparlanr dmişti :)
Sanırım çok korkulacak bi durum yok...
Rabbim şifa versin
Bat daşımmmm nerelerdesin :)
Bence de yumurtlama olabilir benimde bu yumurtlama dönemimde bıçak gibi keskin sancılarım oldu...
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah müjdeyi veririz yaa :)
Yaron sabah yapcam hem heycanliyim hemde korkuyorum defalarca nrgatifi gören biri olarak ama hic boyle olmamış ti
Tatlim inan adet olsam ben de uzulmeyecektim. Hatta kendi kendime ilacsiz adet oldum diye sevinecektim bile. Ama olmadi hayirlisi artik.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
seninde durumun daha kötü haklısın adet olmamakta çok zor bişi allah yardımcın olsun inşallah canım
Inşallah hayırlı sonuç alırsın :) sonucunu yaz buraya
Idrar da cikar mi sizce yoksa kan testimi yaptirmaliyim
Takvime gore 16 nisan yumurtlama gunum yani yarin tam 19 gun olucak yarin gec dolkenme olsa bile hamileysem yarin pozitif cikmasi lazimDöllenme olduktan sonra kanda 11 gün sonra, idrarda 14 gün sonra çıkarmış gebelik
Yumurtlama tarihinden sonra say kaç gün oldu
İstersen bikaç gün daha bekle idrar testi yap
Takvime gore 16 nisan yumurtlama gunum yani yarin tam 19 gun olucak yarin gec dolkenme olsa bile hamileysem yarin pozitif cikmasi lazim
Canim daha 3 hafta bile olmamis ne bu acele? Bekle biraz negatifi gorup kendini uzmektense bekle oyle yap.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen öyle canım hala gelen yok beklemedeyim:)
6 mayıs olarak ekledim hayırlısı olsun inşallah gelmezzz bu bat :))
Ayyyy olmasa bile bunu duymak ne güzelllll
Maalesef evime gelen bi misafir yüzünden 2 ay sonra yapacagım temizliğgi erkene aldım halı koltuk giriştim resmenn(
Günaydıınnn :))
Sabah sabah neşen çok iyi geldi :)
Eee doktora gittin mi hiç kan testi falan yaptırdın mı ?
Günaydıın sana da :)
Ya çalışsan da keyfli geçsin günün inşallaaahhhh hadi canlan :)
Hem bat a 3 gün kaldı ne alemdesin var mı belirti falan
Günaydın :)İhmal etme yaa ugra sık sıkk bekleriz her zaman :)
Mms dün bi kan tahlili daha yaptırdı 2 olan deger 1 e düşmüşama adet olmamıştı halan bakalım inşallahta olmaz
Günaydııınnnn :) İnşallah bugün adet olursunda pazartesi 3.günün olur :))
Bir an önce belirsizlikten kurtulursun :)
Günaydın cemreciimm :)
Bugün nasılsın ? bu ara acayip durgunsun canlı neşeli cemreeee geri gelsiiinnn yaaaaaa
Günaydıın :)
Hayırlı mesailerr
adetin 9 gün normal yani standart 7 derler ama benimde 9 hatta 10 sürdüğü oluyo ki bunda tuhaflık yok napalım :))
ama adetin 8.günü yumurta çatlaması tuhaf geldi :26:
Pek tıbbı bilgim olmasa da erken degil mi yaa
:)))) olur öle karışıklıklar sorun deil
Erken mi diyosun adetim geceli 4 gun oluyo genelde herkesin belli oluyo diye yarin yapcam testi