- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
inşallah vardır canım:)Kızlar ya bat yaklaştıkca heyecan artıyor :) her şeyi belirti sanıyorum, vücudumu dinlemeye çalışıyorum belirti varmı diye, ne olcak acaba
Canım prolaktin yükseliyor stresten bende de olmuştuSeni çoookkk çoookkk iyi anlıyorummmm....bu ay delicesine bi özlem var içimde tarifsiz yani...
bi kaç gün önce arkadaşımın 5 haftalık hamile oldugunu duyunca içim bi burudu...Tabi ki onun adına sevindim nerdeyse 2 yıldır bekliyodu amaöyle bi kara bulut çöktü ki içime aynı senin tarıf ettiğin gibi..
Sonra kendime kızdım herkese umudu kaybetme diyorum bana ne oluyo dedim ve bi de ne geliyo aklıma biliyo musun ?
Bu düşünceler ve ruh hali hormonları müthiş etkiliyo..
Tıpta okuyan kuzenim bu durumda stres ve gerginlik kadındaki bi hormonu yükseltip hamilelik oluşumuna engel oluyomuş..
Ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz yaniii
Hadi herşeye ve herkese ragmen inadınaaa gülümseee ve sana kavusucam bebeğim dee :)
inşallah tutar canım bu taktiğinleBen bu ay çok rahatım kızlar hiç takmıyorum artık bakalım bu taktiğim tutacak mı
umudunuzu yitirmeyin kızlar bu topikte ümitsizlik yok ona göre
“HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü”
"O yaratandır ve yok tan varedendir." ayetini zikredelim birde iç sıkıntısını gidermek için “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.” tesbihini çekmeyi ihmal etmeyelim.
Canım hadi inşallah yedikleri şifa olsun gerek kalmasın ameliyataherkeze selam arkadaşlar cemrecim uhibbukecim iiyim ben çok şükür yanlız biz ameliyattan vazgeçtik bi kaç drla daha görüştük ksinlikle ameliyat uygun görmedi bi kac tanesi sperm değerleri çok normalmiş hareketli zayıf olduğu için olmamıştır dedi dr bi ay daha bol bol tavuk balık süt falan içicekmiş soğuk suyla duş falan önerdi ve bir ay sora eğer düşme olursa ozamn ameliyat yapıcağını söledi
kızlaar yarın sabah doktora gitmeyi planlıyorum. 18. günüm olcak. baksın bakalım yumurta var mı çatlamış mı çatlıcak mı diye. bi de rahim filmini sorcam sanırım ben.:18: ağrılı bişiymiş ama, tüpler tıkalıysa çıkar en azından ortaya. bi de rahim filmi çektirenlerin yüzde 50si o ay hamile kalabiliyomuş bi sorun yoksa.
Canım emin ol çok ağrılı değil ateş topiğinde çoğu çekindi 3-5 saniye sürüyor diyorlar nefes egzersizi yaparsan çok acımıyormuş sakın anestezi alma canım kısa bir şey çünkü, hiç korkma, gerçekten filmden sonra hamile kalan çok, eşinde test yaptırsın ama bir tek sen baktırma kendinebiraz rahim filmi topiğini okudum. sanırım darlık ve genişliğine göre ağrılı olma durumu değişiyormuş. ama ben belki lokal anestizili yaptırırım. korkuyorum biraz çünkü. ablam çektirmişti benim. aklıma geldi mi aynı acıyı hissediyorum diyor. ozamanlar anesteziyle yapılmıyordu, olsa öyle yaptırırdım diyor. bakalım yarın doktor ne dicek. tabi hasta kabul ediyosa. benim hastane biraz cins. bigün önceden öğrenemiyosun doktor ameliyatta mı muayenede mi diye. o sabah aramak gerekiyo. hayırlısıyla gideyim bakalım nolcak. bana bi hareket lazım çünkü. böyle çok kaos içinde hissediyorum yoksa kendimi.
Canım iyi de hemen hamile kalmak ya da kalmamak inansın elinde değil ki Rabbim ol deyince oluyor her şey vaktinde oluyor yani bu ne eltinin marifeti ne senin marifetsizliğin, herkesin bir imtihanı var bu hayattaİki eltim de istedikleri ay hamile kaliyorlar.
Gorumcem evlenmis ilk gecede hamile kalmis. Bi ben sorunluyum
İnsallah guzel seyler olur. Esime belli etmemeye calisiyorum ama cok uzuluyorum. Esim de olursa olur olmazsa olmaz diyor. Taktigini biliyorum ben uzulmeyeyim diye oyle yapiyor ama bazen hic umursamadigini dusunuyorum
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canım yerleşme lekesi olması muhtemel inşallah öyledirKızlar yaa içim içime sığmıyor, kalkıp şimdi test yapcam nerdeyse. Ama doğru dürüst bi belirti yok kasıklarımda batma, mide bulantısı filan yok . Bitek göğüslerim şiş ve acıyor ki bu her adetten önce olur bende, ama bişey var beni o ümitlendiriyor, 2 gün önce kahverengi bi leke geldi azcık neden anlamadım, daha önce böyle bişey olmamıştı bi anlama gelir mi bu :/
Canım bence sen bu ay gebesin:)Bende hele evlenmeden önce kitap kurduydum günde 2 3 kitap bitiridim evlendi ne oldu anlamadım...bu ara yeniden kitaplara dalmak o kadar huzur verdi ki anlatamam 2 günde bi kitap bitirdim :)
Evlilikte iletişim üzerine ; "Bir ilişki 50 günde nasıl kurtulur" :)
Tavsiye ederim güzeldi :)
Canım senin daha ilk denemen degilmiydi bu ayyy ya sanki 10 yılın sonunda olmcak diye kesin teşhis koydun dur bakalıımmmmm :)))
Bi bakmışsın gelecek ay habersiz calmış kapını mutluluk belkide bu sıkıntılar bir sevince gebe belli mi olur
ayyy sabretmek zor ama ne dedik ilk sayfa daaaaa
Bize düşen güzelce sabretmeeekkk
5 güncük daha kaldı az sabret hele 2 3 gün daha sabret mümkünse :)
Yoksa negatif bi sonuç şimdiden buhrana sokar seni ki varsa bile çıkma olasılıgı bayaga düşük yani....
belirtilere gelince ben şunu anladım valla beklediğimiz için hamileliğe dair ne varsa yaşıyoruz o yüzden hiç dinleme vucudunu bakma tarafınaaaa
ama yine de lekelenme büyük bi ayrıntı demeden geçemicem :)
Mesela benim adette bile gögüslerimde bi sızı olmazken şimdi bi haftadır acıyolar yumurtlama döneminde ki hassasiyetleri azaldı ama sızı var halaa :)
he bi de düşük olan hamileliğimde de aynısı gögüslerime dokunamıyodum :)
ama şimdi buna takılmıyorum cünkü hormonlarım benle kafa yapıyor olabilir :))
oyyy inşallah kendi yavruna d alacaksın canım o cicilerdenyarın arkadasımın bebeğinin doğum günü var
az önce ona hediye almaya gittim
yaaaa içim gittiiiiiii
ne kadar güzel kıyafetler var kızlara renk renk elbiseler
erkeklere model model pantolonlar kapriler
oooofffffff
nasıl heveslendim kendi bebeğim olsa neler alırım ona
Allah ım lütfen bu ay hepimiz hamile olalım lütfen allahım
Rabbim bir daha yaşatmasın canımewet üçüzlerim vardı ama şu an gerçek anlamda melekler ALLAHIM sizlere yaşatmasın...
hey Allah'ım korunsaymış ne demek aldırmak ya bu cinayet yaşayan bebeğini öldürebilir mi sor o arkadaşınainşallah içine doğan kucağına gelir canım benim
rabbim sağlıklısını versin
dün gece eşimle konuşuyoruz
bir arkadasın bebeği 5 aylık kendisi tekrar hamile kalmış aldırmak istiyolar bakamayız diye
5 tane erkek olsada yada 5 tane kız olsada Allah veriyor bizim elimizden bişey gelmez aldıma gibi bi durum söz konusu bile olamaz dedi
biz bi tanesine muhtaçken kimiside aldırıyor
Allah o duruma düşürmesin kimseyi
he korur süt tövbe Yarabbim yazacağım şimdi olmayacakişte süt korur diye korunmuyolar sonra onun cezasını minicik bedene ödetiyolar
Canım ağır iş yapma fazla sakınkızlar var yaaa koltukları yıkıyorum aklım sizde pc koltuk arası mekik dokuyoruummm
Canım ne denir ki metanetine hayran kaldım Rabbim tez vakitte güldürsün yüzünün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sağ salim doğup büyüsün inşaallahBENİM İLK DENEMEMDİ. bende koldan oldum bnm düşük olmadı 5. ayımda bebeğin biri gelişmio die sonlandırdılar verdikleri ilaç ikizini etkiledi. üçüncü bebeğimi 8. ayımda sezeryanla doğum yaptım oda 10 gün yaşadı küvezde ve kaybettim bnm ki bayağ bir karışık anluycan...
Allah kahretsin öyleleriniTv'de gordum yine sinirlendim. 1 yasinda cocuk bir dukkan kapisinin onunde dikiliyor. İceride birseyler oluyor ve kuzum onlara bakiyor. İceriye birileri girip cikiyor. Sonra dukkandan cikan biri cocugu tutup kaldiriyor ve savurarak firlatiyor :s Serefsiz ya! Olmus sanirim kuzum
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ooo maaşallah canım 8. günde çok iyi inşallah döllensin bek olsun o yumurta28 günde 1 oluyorum
doktora gittim geçen ay oda erken yumurtluyosun dedi
8. gün 18mmlik yumurtam vardı bugün yarın çatlar demişti
hoş geldin:)Iyi geceler kızlar. Beni de aranıza alır mısınız?
28 yaşımda, 2 yıllık evli ve 1.5 yıldır da bebek bekliyorum. Öğretmenim ve Ankaralıyım. Bebeklerimizi birlikte bekleyelim
uyumadım bıldırcın yumurtalı ballı sütümü içtim şimdi bide içine cici bebe karıştırdım mide mide değil çöplük
şifa oluyor olmasınada içtikten sonra yatamıyorum sırt üstü karnım geriliyor sabaha kadar içim yanıyor tam düz duvara tırmandırmalık
oyyy içim bir hoş oldu:) canım gündüz içsen gece mahveder mideni, şifa olsun bu arada