- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
:)))
cemree sesli sesli güldüm inan :)))
Valla öyle yaa her bi hamilelik adetle bi düşük yaşıyoz sanki :)))
aaminnn
heveslenince sabretmek zor oluyo
aynen öyle diil mi ama, regl olunca nerdeyse çiçekle birbirimize geçmiş olsuna gitçes yakında
aynen öyle diil mi ama, regl olunca nerdeyse çiçekle birbirimize geçmiş olsuna gitçes yakında
ya benım kı hıc yok kızımdada emzırme sorunu yasadım o yuzden cocuk tutamıyordu sonra doktorum şırınga ile cektı bırseyler yaptı uafacık olustu emzıreyı kestıgım hafta tekrar yok oldu :)Biraz özel olcak ama gögüs uçların sivri mi :)
Benim azcık öyle dee :)
:))))))) bence deee :)
Ay inşallah tez zamanda hepimizin son buur bu zorlu süreç :)
espırılerı arka arkaya patlatıyorsun ya :)
Napim bugün hava çok kasvetliydi. işte uyuycaktım nerdeyse. sizinle kendime geldim biraz :)
aynen iş yapasımda yok halbuki rapor falan yazmalı ama tembellik:)
Kizlar bisey sorabilirmiyim pko ne oluyor burada okudum ama ney rahatsizligi bunun hakkında bir blgim yok bileniniz varsa yanitlarmisiniz
Yaa cemre bişey dicem tuhaf olucak :) Benim gögüslerim acayip hassas
Tabi 15 gün önceden belirti olmaz hayal kurmuyorum ama tuhaf bi his....ben son 3 4 adetimde bile böyle acıma olmazdı...yumurtlama günü öncesinde başladı dedim heralde yumurtlamadan oldu bugün 3.gün hala aynı hassaslık inşallah böyle de devam eder :)))
polistik over canm yumurtlayamama demek belrtileri adetlrde düznszlik ilaçsız adet olamama gebe kalamama kıl tüy fazllağı vs.
Kzlar BN gecen ay 28 günde bu ay 32 günde bir adet oldum bnm adet dongum sürekli degisiyo gecen ayda çocuk sahibi olmaya karar verdik ama gecen ay olmadi bu ay da calsmalara devam tabi ama bu dongum sürekli değiştiği için sizce doktora gitmeli miyim yoksa bnmi çok evhamliyim??
Saol cnm daha önce evlendikten sonraki ay gittim düzensiz DİE 2 senelik evliyim bu arada çocuk dusunuyormusun dedi hyr dedm doğum kontrol hapi verdi 2 ay kullandim düzene girmişti ama duydum ki uzun kullananların çocuğu olmuyomus fln biraktim kendimiz korunuyordu sonra düzeni nasildi hatrlamiyorum takip etmemiştim kendimiz korunuyoruz DİE olursa da olur ilk çocuğum sonuçta DİE dusunuyodum ama artik bebek dusundugumz için sikinti yaptim sanirim bu ay umutluyum inş olur allah isteyen herkese nasip etsinbence çok skıntı etme o psikolojiyede bağlı sen beklediğin için geç oldun büyük bir ihtimal yinede daha önce hiç kadın doğumcuya gitmedinse git bi hormonlarına falan baktır çok ii olur senin için en azından kafan dinç olur
biz dün akşam çalışma yaptık
bu ay çalışmadan sonra hiç ayağa kalkmamaya karar verdim biyerde okumuştum
gece uyandım tuvalete kalktım yumurtladığımı farkettim
adetim 5 gün önce bitti yani erken yumurtladığım anlamına geliyo
geçen ayda doktor erken yumurtluyosun demişti
yumurtladığım gün çalışma yapmış oldum bilmeden
hadi hayırlısı bakalım bugünde çalışma var anlıcanız