Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar bisey sorabilirmiyim pko ne oluyor burada okudum ama ney rahatsizligi bunun hakkında bir blgim yok bileniniz varsa yanitlarmisiniz

Son düzenleme:
Biraz özel olcak ama gögüs uçların sivri mi :)
Benim azcık öyle dee :)
ya benım kı hıc yok kızımdada emzırme sorunu yasadım o yuzden cocuk tutamıyordu sonra doktorum şırınga ile cektı bırseyler yaptı uafacık olustu emzıreyı kestıgım hafta tekrar yok oldu :)

:))))))) bence deee :)
Ay inşallah tez zamanda hepimizin son buur bu zorlu süreç :)

bu mübarek 3 aylarda bol bol dua edelim. Allah'tan istemekten başka ne geliyo elimizden. doktor da ilaç da vesile sadece.
Allah'ım bu mübarek ayların hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlaR nasip eyle isteyen kullarına. (Amiiinnn)

Kizlar bisey sorabilirmiyim pko ne oluyor burada okudum ama ney rahatsizligi bunun hakkında bir blgim yok bileniniz varsa yanitlarmisiniz

polistik over canm yumurtlayamama demek belrtileri adetlrde düznszlik ilaçsız adet olamama gebe kalamama kıl tüy fazllağı vs.

bnmde göğslerim hassas cnm ilk defa adetimin ortasında böyle oluyo akntmda fazla yumurtlma zamanm herhlde eşimin problemi olmasa blki bu ay umutlanabilirdm ksmet en azından kendim için problemler ortadan kayboluo diyeblrm

Kzlar BN gecen ay 28 günde bu ay 32 günde bir adet oldum bnm adet dongum sürekli degisiyo gecen ayda çocuk sahibi olmaya karar verdik ama gecen ay olmadi bu ay da calsmalara devam tabi ama bu dongum sürekli değiştiği için sizce doktora gitmeli miyim yoksa bnmi çok evhamliyim??

bence çok skıntı etme o psikolojiyede bağlı sen beklediğin için geç oldun büyük bir ihtimal yinede daha önce hiç kadın doğumcuya gitmedinse git bi hormonlarına falan baktır çok ii olur senin için en azından kafan dinç olur

biz dün akşam çalışma yaptık
bu ay çalışmadan sonra hiç ayağa kalkmamaya karar verdim biyerde okumuştum
gece uyandım tuvalete kalktım yumurtladığımı farkettim
adetim 5 gün önce bitti yani erken yumurtladığım anlamına geliyo
geçen ayda doktor erken yumurtluyosun demişti
yumurtladığım gün çalışma yapmış oldum bilmeden
hadi hayırlısı bakalım bugünde çalışma var anlıcanız

Saol cnm daha önce evlendikten sonraki ay gittim düzensiz DİE 2 senelik evliyim bu arada çocuk dusunuyormusun dedi hyr dedm doğum kontrol hapi verdi 2 ay kullandim düzene girmişti ama duydum ki uzun kullananların çocuğu olmuyomus fln biraktim kendimiz korunuyordu sonra düzeni nasildi hatrlamiyorum takip etmemiştim kendimiz korunuyoruz DİE olursa da olur ilk çocuğum sonuçta DİE dusunuyodum ama artik bebek dusundugumz için sikinti yaptim sanirim bu ay umutluyum inş olur allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:

İnşallah tutmuştur arkadasimm bnde ayağa kalmiyorum bu ay bakalim inş bizede kismet olur mis kokulu bebisler.. Bu arada döngun kaç gün suruyorrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…