Yaa cemre bişey dicem tuhaf olucak :) Benim gögüslerim acayip hassas
Tabi 15 gün önceden belirti olmaz hayal kurmuyorum ama tuhaf bi his....ben son 3 4 adetimde bile böyle acıma olmazdı...yumurtlama günü öncesinde başladı dedim heralde yumurtlamadan oldu bugün 3.gün hala aynı hassaslık inşallah böyle de devam eder :)))
Yaa cemre bişey dicem tuhaf olucak :) Benim gögüslerim acayip hassas
Tabi 15 gün önceden belirti olmaz hayal kurmuyorum ama tuhaf bi his....ben son 3 4 adetimde bile böyle acıma olmazdı...yumurtlama günü öncesinde başladı dedim heralde yumurtlamadan oldu bugün 3.gün hala aynı hassaslık inşallah böyle de devam eder :)))
canım stres yapınca prolaktin hormonun artıyo oda göğüslerde hassaslık ve ağrı yaparmış
tutmuş olsa bile daha rahime yerleşmesine çok var mümkün değil belirti olması
fazla düşünme stres yapma
Bi de ne var kafamda ...eşim bu halılar böyle kalmaz yıkayalım dedi...ya benim hamile kalma dönemim ve ben daha ki düşüğümde de yine ço cucuk yüzünden soguk havada halı yıkamıştım sonra da düşük olmuştu...
tamam ondan oldu demiyorum Rabbimin taktiri ama insan ister istemez endişe ediyo((
Benim bu msjım arada mııı kaynadı yaaaaaaaaaaaaa
Slm kizlar bi yandan sizi takip ediyorm bi yandan dolma sariyorm :)ya bisi diycem esimde isteksizlik var sik sik deneme yapamiyorz haftada bi bnu iki cikaralm diyorm zorlaniyo yorgunm diyo bitkisel bisey onerirmisinz istek arttirici
ben yenı gordum :) benım de hasas ama ekstra bıraz ayıp olcak ama ucunda kahveregılesme var sende de var mı boyle bırsey:)Benim bu msjım arada mııı kaynadı yaaaaaaaaaaaaa
Slm kizlar bi yandan sizi takip ediyorm bi yandan dolma sariyorm :)ya bisi diycem esimde isteksizlik var sik sik deneme yapamiyorz haftada bi bnu iki cikaralm diyorm zorlaniyo yorgunm diyo bitkisel bisey onerirmisinz istek arttirici
Hım bunu bilmiyordum yaa :)
Ama aslında streste yapmıyorum ki gösgülerimde ki hassaslıgıda yalnışıkla elim çarptıgında acıyınca farkettim :)
Ddedim ya hayal kurmuyorum ama tuhafta geldi :)
Bu arada msjımı farkettiğin için saaaolll
ben yenı gordum :) benım de hasas ama ekstra bıraz ayıp olcak ama ucunda kahveregılesme var sende de var mı boyle bırsey:)
yıkamaya ver bence bünyen zayıf düşmesin dinç olman lazım
sanırım öyle olmuş görmedim gerçekten:)))
Allaaaahhh belirtiler başladı desene. bence bunlar yumurtlama belirtisi olabilir ama, eğer hiç geçmesse bu süreçte anlaki bebiş geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ben yenı gordum :) benım de hasas ama ekstra bıraz ayıp olcak ama ucunda kahveregılesme var sende de var mı boyle bırsey:)
doktor söyledi banada geçen gittiğimde
senin mesajlarını okuyorum genelde
aa evet koyulaşma olurmuş hatta o kahverengi kısım büyümeye başlarmış
hadi inşallah az kaldı
Maalesef burda yıkama yok bi tane var o da berbatmış
Eşim yıkıcak halıları sagolsun akşamki gerginliğimi atmaya çalışıyorum :)
13 gün daha var yaaa :)
Belirti diye kendimi kandırmıyım
ama heveslenmedim desem yalan olurrr :)
kızımda hıc yasamadım o yuzden devamlı ılk hamılelıkmıs gıbı arastırıyorum :) ınsallah oyledır bakalım allah hepımızın gonlundekını hayırlı etsın annelık duygusunu yasamayan herkese yasatsın ınsallah...
heveslen gitsin yaaa:) millet 9 ay hamile kalır çocuğu doğurur. biz her ayı bebiş olana kadar hamile geçirces anlaşıldı zaten:)))
çok guldum ya sen çok yaşa hakıkaten oyle oluyor ama ya:) doğru tespıt yapmıssın valla sen cok yasaheveslen gitsin yaaa:) millet 9 ay hamile kalır çocuğu doğurur. biz her ayı bebiş olana kadar hamile geçirces anlaşıldı zaten:)))
ben ceviz yediriyorum wuhhuuuuu çok etki ediyo
2 günde 1 çalışma yapıyoruz biz
çok guldum ya sen çok yaşa hakıkaten oyle oluyor ama ya:) doğru tespıt yapmıssın valla sen cok yasa