Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Benim bu msjım arada mııı kaynadı yaaaaaaaaaaaaa

Slm kizlar bi yandan sizi takip ediyorm bi yandan dolma sariyorm :)ya bisi diycem esimde isteksizlik var sik sik deneme yapamiyorz haftada bi bnu iki cikaralm diyorm zorlaniyo yorgunm diyo bitkisel bisey onerirmisinz istek arttirici

canım stres yapınca prolaktin hormonun artıyo oda göğüslerde hassaslık ve ağrı yaparmış
tutmuş olsa bile daha rahime yerleşmesine çok var mümkün değil belirti olması
fazla düşünme stres yapma

Hım bunu bilmiyordum yaa :)
Ama aslında streste yapmıyorum ki gösgülerimde ki hassaslıgıda yalnışıkla elim çarptıgında acıyınca farkettim :)
Ddedim ya hayal kurmuyorum ama tuhafta geldi :)
Bu arada msjımı farkettiğin için saaaolll

yıkamaya ver bence bünyen zayıf düşmesin dinç olman lazım

Benim bu msjım arada mııı kaynadı yaaaaaaaaaaaaa

sanırım öyle olmuş görmedim gerçekten:)))
Allaaaahhh belirtiler başladı desene. bence bunlar yumurtlama belirtisi olabilir ama, eğer hiç geçmesse bu süreçte anlaki bebiş geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Slm kizlar bi yandan sizi takip ediyorm bi yandan dolma sariyorm :)ya bisi diycem esimde isteksizlik var sik sik deneme yapamiyorz haftada bi bnu iki cikaralm diyorm zorlaniyo yorgunm diyo bitkisel bisey onerirmisinz istek arttirici

ben ceviz yediriyorum wuhhuuuuu çok etki ediyo
2 günde 1 çalışma yapıyoruz biz

Ben bu konuları pek bilmiyorum şimdiye kadar eşime hiçbişey kullanmadık:)
İnşalllah tez zamanda aşka gelir eşin ne diyim :)

doktor söyledi banada geçen gittiğimde
senin mesajlarını okuyorum genelde

ben yenı gordum :) benım de hasas ama ekstra bıraz ayıp olcak ama ucunda kahveregılesme var sende de var mı boyle bırsey:)

aa evet koyulaşma olurmuş hatta o kahverengi kısım büyümeye başlarmış
hadi inşallah az kaldı

yıkamaya ver bence bünyen zayıf düşmesin dinç olman lazım

Maalesef burda yıkama yok bi tane var o da berbatmış
Eşim yıkıcak halıları sagolsun akşamki gerginliğimi atmaya çalışıyorum :)

13 gün daha var yaaa :)
Belirti diye kendimi kandırmıyım
ama heveslenmedim desem yalan olurrr :)

ben yenı gordum :) benım de hasas ama ekstra bıraz ayıp olcak ama ucunda kahveregılesme var sende de var mı boyle bırsey:)

Yok rengi aynı müthiş hassas :)
doktor söyledi banada geçen gittiğimde
senin mesajlarını okuyorum genelde

Ayy teşekkür ederim canım sagolasın :)
Belirti olamaz bende biliyorum ama heves işte yaa ne biliyim :)
Rabbim ol dedikten sonra olur inşalah diyorum :)

aa evet koyulaşma olurmuş hatta o kahverengi kısım büyümeye başlarmış
hadi inşallah az kaldı

kızımda hıc yasamadım o yuzden devamlı ılk hamılelıkmıs gıbı arastırıyorum :) ınsallah oyledır bakalım allah hepımızın gonlundekını hayırlı etsın annelık duygusunu yasamayan herkese yasatsın ınsallah...

heveslen gitsin yaaa:) millet 9 ay hamile kalır çocuğu doğurur. biz her ayı bebiş olana kadar hamile geçirces anlaşıldı zaten:)))

aaminnn
heveslenince sabretmek zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…